11 millioner iPhone-ejere fik udskiftet batteri i 2018

Apple udskiftede 10 gange så mange batterier, som forventet i 2018, da de havde nedsat prisen på udvalgte modeller i et reparationsprogram.

Apple måtte udskifte 11 millioner iPhone-batterier i forbindelse med tilbuddet, hvor det var muligt at få skiftet batteriet til en nedsat pris. Tilbuddet var i forbindelse med et reparationsprogram og var blandt andet på iPhone 6, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X.

Apple skifter også “gode” iPhone-batterier

Det har også tidligere været nævnt, at dette batteriudskiftsprogram var en af grundene til det svigtende salg af 2018-iPhone-modellerne.

11 millioner iPhone-ejere fik skiftet batteri, hvor Apple i en normal periode ville skifte mellem 1 og 2 millioner batterier. Dermed er der også markant flere, som valgte at skifte batteriet fremfor måske at købe en ny iPhone. Det skriver The Verge.

Batteri
.

På disse iPhones kan du få udskiftet batteriet billigt

Der er ingen tvivl om, at selvom det kan ses på Apples bundlinje og salg af nye produkter, så har det servicemæssigt været en god investering. De 11 millioner iPhone-ejere, som har skiftet batteriet, er uden tvivl blevet ganske godt tilfredse med reparationsprogrammet.

Sagen blev i øvrigt døbt #batterygate. Allerede i januar 2018 var udmeldingen, at det ville kunne ses på Apples regnskab. Hvor en analytiker meldte ud, at det potentielt kunne koste Apple et salg på 16 millioner iPhones.

Mere til historien

Kort fortalt var det i forbindelse med iOS 10.2.1 opdateringen, at Apple blev opdaget i at sætte hastigheden ned på nogle iPhones. Derfor blev Apple nærmest tvunget ud i dette batteriudskiftningsprogram.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram