11 millioner iPhone-ejere fik udskiftet batteri i 2018

Apple udskiftede 10 gange så mange batterier, som forventet i 2018, da de havde nedsat prisen på udvalgte modeller i et reparationsprogram.

Apple måtte udskifte 11 millioner iPhone-batterier i forbindelse med tilbuddet, hvor det var muligt at få skiftet batteriet til en nedsat pris. Tilbuddet var i forbindelse med et reparationsprogram og var blandt andet på iPhone 6, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X.

Apple skifter også “gode” iPhone-batterier

Det har også tidligere været nævnt, at dette batteriudskiftsprogram var en af grundene til det svigtende salg af 2018-iPhone-modellerne.

11 millioner iPhone-ejere fik skiftet batteri, hvor Apple i en normal periode ville skifte mellem 1 og 2 millioner batterier. Dermed er der også markant flere, som valgte at skifte batteriet fremfor måske at købe en ny iPhone. Det skriver The Verge.

Batteri
.

På disse iPhones kan du få udskiftet batteriet billigt

Der er ingen tvivl om, at selvom det kan ses på Apples bundlinje og salg af nye produkter, så har det servicemæssigt været en god investering. De 11 millioner iPhone-ejere, som har skiftet batteriet, er uden tvivl blevet ganske godt tilfredse med reparationsprogrammet.

Sagen blev i øvrigt døbt #batterygate. Allerede i januar 2018 var udmeldingen, at det ville kunne ses på Apples regnskab. Hvor en analytiker meldte ud, at det potentielt kunne koste Apple et salg på 16 millioner iPhones.

Mere til historien

Kort fortalt var det i forbindelse med iOS 10.2.1 opdateringen, at Apple blev opdaget i at sætte hastigheden ned på nogle iPhones. Derfor blev Apple nærmest tvunget ud i dette batteriudskiftningsprogram.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram