11 millioner iPhone-ejere fik udskiftet batteri i 2018

11

Apple udskiftede 10 gange så mange batterier, som forventet i 2018, da de havde nedsat prisen på udvalgte modeller i et reparationsprogram.

Apple måtte udskifte 11 millioner iPhone-batterier i forbindelse med tilbuddet, hvor det var muligt at få skiftet batteriet til en nedsat pris. Tilbuddet var i forbindelse med et reparationsprogram og var blandt andet på iPhone 6, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 8 og iPhone X.

Apple skifter også “gode” iPhone-batterier

Det har også tidligere været nævnt, at dette batteriudskiftsprogram var en af grundene til det svigtende salg af 2018-iPhone-modellerne.

11 millioner iPhone-ejere fik skiftet batteri, hvor Apple i en normal periode ville skifte mellem 1 og 2 millioner batterier. Dermed er der også markant flere, som valgte at skifte batteriet fremfor måske at købe en ny iPhone. Det skriver The Verge.

Batteri
.

På disse iPhones kan du få udskiftet batteriet billigt

Der er ingen tvivl om, at selvom det kan ses på Apples bundlinje og salg af nye produkter, så har det servicemæssigt været en god investering. De 11 millioner iPhone-ejere, som har skiftet batteriet, er uden tvivl blevet ganske godt tilfredse med reparationsprogrammet.

Sagen blev i øvrigt døbt #batterygate. Allerede i januar 2018 var udmeldingen, at det ville kunne ses på Apples regnskab. Hvor en analytiker meldte ud, at det potentielt kunne koste Apple et salg på 16 millioner iPhones.

Mere til historien

Kort fortalt var det i forbindelse med iOS 10.2.1 opdateringen, at Apple blev opdaget i at sætte hastigheden ned på nogle iPhones. Derfor blev Apple nærmest tvunget ud i dette batteriudskiftningsprogram.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer