Samsung lancerer sne-hvid Galaxy Note 9

Samsung har lanceret Galaxy Note 9 i en ny farvevariant. Farven hedder First Snow White. Den kommer i starten af december.

Samsung Galaxy Note 9 i First Snow White (Kilde: GSMArena.com)

Samsung Galaxy Note 9 i First Snow White (Kilde: GSMArena.com)

Helt som ventet har Samsung netop afsløret en hvid variant af deres Galaxy Note 9. Farven hedder ”First Snow White” og den blev fremvist i Taiwan.

 - Sådan ser Samsung Galaxy S10 måske ud

Den nye hvide Galaxy Note 9 kommer også med en matchende hvid S Pen.

Angiveligt ser det ud til, at vi på vores markedsområde ikke får den nye hvide Galaxy Note 9.

Ifølge GSMArena.com, så bliver Galaxy Note 9 i First Snow White kun tilgængelig i Taiwan. Og den kommer i handlen i starten af december.

I Danmark skal vi ikke forvente at se den nye farve i første omgang.

- "Nej, ikke på nuværende tidspunkt," lyder meldingen fra Samsung Danmark til MereMobil.dk.

 - Samsung åbner måske for udvidelse af hukommelsen

Galaxy Note 9 er tilgængelig i farverne Ocean Blue, Lavender Purple, Metallic Copper og Midnight Black. På det danske marked er det dog kun farverne Midnight Black og Ocean Blue, og det ser altså ud til, at vi (i hvert fald i første omgang) også snydes for den i First Snow White.

Mere til historien

Netop nu er det meget populært med telefoner, som er gradieret i farverne. Samsung har medio november også lanceret Galaxy S9 i en ny Ice Blue. Ligesom også både Huawei og OnePlus har telefoner, som altså gør brug af gradieret farver. Dog er Galaxy Note 9 i First Snow White ikke gradieret i farverne.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram