Sådan ser Samsung Galaxy 10 måske ud

RYGTE: Et designpatent viser måske de første streger til Samsung Galaxy S10.

Galaxy S10 patentdesign

Designpatent på Galaxy S10 ifølge Letsgodigital.

Samsung Galaxy S10 forventes at se dagens lys for offentligheden i begyndelsen af 2019. Fuldstændigt som vanligt begynder rygterne og spekulationerne, samt flere detaljer lækkes før lanceringen.

Et par detaljer omkring designet på Galaxy S10 er angiveligt sluppet ud. Noget tyder på, at Samsung har planer om at benytte deres såkaldte ”Infinity-O design”, som fornyeligt er blevet fremvist på Samsung Developer Conference.

Designet har ikke noget ”notch”, men derimod et lille hul i venstre side til frontkameraet. Som det ses på designpatentet, er alle øvrige sensorer skjult under skærmen.

Billederne kommer fra et designpatent, som Samsung har indgivet til Hauge International Design System. Her kan firmaer få deres industripatent godkendt. Efter godkendelse vil patentet automatisk være godkendt i 70 forskellige lande. Det skriver Letsgodigital.

Vi har stadig tilgode at se, hvad Samsung kommer frem med i forhold til det endelige design, men spændende ser det absolut ud.

Du kan se alle designpatenterne via linket til Letsgodigital.

Ifølge rygterne har Samsung planer om at sende Galaxy S10 på markedet i tre forskellige udgaver.

Samsung Galaxy S10 forventes i begyndelsen at være tilgængelig i en 4G-version. I marts vil Galaxy S10 komme i en udgave, der understøtter det kommende 5G net.

Mere til historien

I 2014 kom topmodellen Samsung Galaxy S5 i en udgave kaldet Samsung Galaxy S5 Mini. Siden har Samsung satses på deres midrangeserie kaldet Galaxy A i forhold billigere udgaver af topmodellerne. Rygterne svirrer nu om, at Galaxy S10 vil komme i en mini-version.

Apple annoncerer nye iPads i næste uge

Nye iPad-modeller kan være på vej - måske allerede i næste uge. Sådan lyder de seneste rygter.

(mere…)
To nye AirPods (4. generation) er på vej

Apple begynder angiveligt produktionen af to nye AirPods-modeller (4. generation) i maj.

(mere…)
Samsung overvejer firkantet skærm til Galaxy Watch

Samsungs smartwatches i dag har en rund skærm, men det forlyder, at de måske bliver firkantede i fremtiden.

(mere…)
Huawei overhaler Samsung på foldbare smartphones

Samsung havde førstepladsen i 4. kvartal på markedet for foldbare smartphones, men det ligner at Huawei overhaler i 1. kvartal.

(mere…)
Nye OnePlus-telefoner på vej – de seneste rygter

Det ventes, at vi inden for de næste måneder får mindst to nye OnePlus-modeller.

(mere…)
Nye Galaxy A-modeller – mød A55 og A35

Samsung har netop afsløret to nye Galaxy A-modeller, der skal erstattet sidste års populære modeller. Læs mere om dem her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram