Sådan ser Samsung Galaxy 10 måske ud

RYGTE: Et designpatent viser måske de første streger til Samsung Galaxy S10.

Galaxy S10 patentdesign

Designpatent på Galaxy S10 ifølge Letsgodigital.

Samsung Galaxy S10 forventes at se dagens lys for offentligheden i begyndelsen af 2019. Fuldstændigt som vanligt begynder rygterne og spekulationerne, samt flere detaljer lækkes før lanceringen.

Et par detaljer omkring designet på Galaxy S10 er angiveligt sluppet ud. Noget tyder på, at Samsung har planer om at benytte deres såkaldte ”Infinity-O design”, som fornyeligt er blevet fremvist på Samsung Developer Conference.

Designet har ikke noget ”notch”, men derimod et lille hul i venstre side til frontkameraet. Som det ses på designpatentet, er alle øvrige sensorer skjult under skærmen.

Billederne kommer fra et designpatent, som Samsung har indgivet til Hauge International Design System. Her kan firmaer få deres industripatent godkendt. Efter godkendelse vil patentet automatisk være godkendt i 70 forskellige lande. Det skriver Letsgodigital.

Vi har stadig tilgode at se, hvad Samsung kommer frem med i forhold til det endelige design, men spændende ser det absolut ud.

Du kan se alle designpatenterne via linket til Letsgodigital.

Ifølge rygterne har Samsung planer om at sende Galaxy S10 på markedet i tre forskellige udgaver.

Samsung Galaxy S10 forventes i begyndelsen at være tilgængelig i en 4G-version. I marts vil Galaxy S10 komme i en udgave, der understøtter det kommende 5G net.

Mere til historien

I 2014 kom topmodellen Samsung Galaxy S5 i en udgave kaldet Samsung Galaxy S5 Mini. Siden har Samsung satses på deres midrangeserie kaldet Galaxy A i forhold billigere udgaver af topmodellerne. Rygterne svirrer nu om, at Galaxy S10 vil komme i en mini-version.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Galaxy S22-serien får nu Galaxy AI-funktionerne

Galaxy S22-serien og andre Galaxy-enheder fra 2022 modtager nu opdateringen med Galaxy AI-funktionerne.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Samsung Unpacked dato måske afsløret

KORT NYT: Datoen for det næste store Samsung Unpacked er måske afsløret. Rygterne svirrer i hvert fald om en specifik dato i juli.

(mere…)
Samsung flytter kogepladen et nyt sted hen

Samsung har præsenteret en AI-styret kogeplade med fleksibel induktion.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram