Sådan ser Samsung Galaxy 10 måske ud

RYGTE: Et designpatent viser måske de første streger til Samsung Galaxy S10.

Galaxy S10 patentdesign

Designpatent på Galaxy S10 ifølge Letsgodigital.

Samsung Galaxy S10 forventes at se dagens lys for offentligheden i begyndelsen af 2019. Fuldstændigt som vanligt begynder rygterne og spekulationerne, samt flere detaljer lækkes før lanceringen.

Et par detaljer omkring designet på Galaxy S10 er angiveligt sluppet ud. Noget tyder på, at Samsung har planer om at benytte deres såkaldte ”Infinity-O design”, som fornyeligt er blevet fremvist på Samsung Developer Conference.

Designet har ikke noget ”notch”, men derimod et lille hul i venstre side til frontkameraet. Som det ses på designpatentet, er alle øvrige sensorer skjult under skærmen.

Billederne kommer fra et designpatent, som Samsung har indgivet til Hauge International Design System. Her kan firmaer få deres industripatent godkendt. Efter godkendelse vil patentet automatisk være godkendt i 70 forskellige lande. Det skriver Letsgodigital.

Vi har stadig tilgode at se, hvad Samsung kommer frem med i forhold til det endelige design, men spændende ser det absolut ud.

Du kan se alle designpatenterne via linket til Letsgodigital.

Ifølge rygterne har Samsung planer om at sende Galaxy S10 på markedet i tre forskellige udgaver.

Samsung Galaxy S10 forventes i begyndelsen at være tilgængelig i en 4G-version. I marts vil Galaxy S10 komme i en udgave, der understøtter det kommende 5G net.

Mere til historien

I 2014 kom topmodellen Samsung Galaxy S5 i en udgave kaldet Samsung Galaxy S5 Mini. Siden har Samsung satses på deres midrangeserie kaldet Galaxy A i forhold billigere udgaver af topmodellerne. Rygterne svirrer nu om, at Galaxy S10 vil komme i en mini-version.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram