Sådan ser Samsung Galaxy 10 måske ud

2

RYGTE: Et designpatent viser måske de første streger til Samsung Galaxy S10.

Galaxy S10 patentdesign
Designpatent på Galaxy S10 ifølge Letsgodigital.

Samsung Galaxy S10 forventes at se dagens lys for offentligheden i begyndelsen af 2019. Fuldstændigt som vanligt begynder rygterne og spekulationerne, samt flere detaljer lækkes før lanceringen.

Et par detaljer omkring designet på Galaxy S10 er angiveligt sluppet ud. Noget tyder på, at Samsung har planer om at benytte deres såkaldte ”Infinity-O design”, som fornyeligt er blevet fremvist på Samsung Developer Conference.

Designet har ikke noget ”notch”, men derimod et lille hul i venstre side til frontkameraet. Som det ses på designpatentet, er alle øvrige sensorer skjult under skærmen.

Billederne kommer fra et designpatent, som Samsung har indgivet til Hauge International Design System. Her kan firmaer få deres industripatent godkendt. Efter godkendelse vil patentet automatisk være godkendt i 70 forskellige lande. Det skriver Letsgodigital.

Vi har stadig tilgode at se, hvad Samsung kommer frem med i forhold til det endelige design, men spændende ser det absolut ud.

Du kan se alle designpatenterne via linket til Letsgodigital.

Ifølge rygterne har Samsung planer om at sende Galaxy S10 på markedet i tre forskellige udgaver.

Samsung Galaxy S10 forventes i begyndelsen at være tilgængelig i en 4G-version. I marts vil Galaxy S10 komme i en udgave, der understøtter det kommende 5G net.

Mere til historien

I 2014 kom topmodellen Samsung Galaxy S5 i en udgave kaldet Samsung Galaxy S5 Mini. Siden har Samsung satses på deres midrangeserie kaldet Galaxy A i forhold billigere udgaver af topmodellerne. Rygterne svirrer nu om, at Galaxy S10 vil komme i en mini-version.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer