MediaPad M5 Lite er en ny tablet fra Huawei

0

Huawei har lanceret en ny tablet, der henvender sig til både børnefamilien, men også kan benyttes som arbejdsredskab. Mød Huawei MediaPad M5 Lite.

Huawei MediaPad M5 Lite (Foto: Huawei)
Huawei MediaPad M5 Lite (Foto: Huawei)

Huawei har budt et nyt familiemedlem velkommen til deres tabletfamilie. Navnet er MediaPad M5 Lite og den er lillebror til MediaPad M5.

MediaPad M5 Lite kommer med en 10.1 tommer skærm med en 1080p opløsning. Derudover er der også quad stereo højttalere og forbedret øjenkomfort.

Designet er meget klassisk, men ifølge Huawei er der lagt vægt på det æstetiske og ergonomiske. Den ligger godt i hånden og har afrundede glaskanter.

– “Ambitionen med Huawei MediaPad M5 lite har været at udvikle en tablet, der både fungerer optimalt, når du skal håndtere e-mails på arbejdet, og når du har brug for at slå hjernen fra med noget underholdning efter fyraften. Alt dette får man med M5 lite i en rigtig god kvalitet og endda til en virkelig skarp pris,” siger Marie Dam Feldborg, Head of Marketing & Communication hos Huawei Danmark.

Huawei MediaPad M5 Lite (Foto: Huawei)
Huawei MediaPad M5 Lite (Foto: Huawei)

Højttalerne i MediaPad M5 Lite er udviklet i samarbejde med Harman Kardon. Deres “golden ear”-teknologi skaber et rigt og medrivende lydbillede, både når du ser film, hører musik og spiller spil.

Du kan trygt lade dine børn udforske MediaPad M5 Lite. MediaPad M5 Lite har forbedret eye-comfort, hvilket reducerer det skadelige blålige lys. Ligesom den også kommer med påmindelser, hvis skærmen er for tæt på barnets øjne – eller barnet ligger ned og læser.

MediaPad M5 Lite tåler ikke at blive smidt med, men den har 2,5D-skærmglas, hvilket gør den er mere robust overfor stød og slag.

Der medfølger en stylus til MediaPad M5 Lite – nemlig den nye Huawei M-Pen Lite. Det gør også, at MediaPad M5 Lite både kan bruges som et arbejdsredskab, men også en underholdnings”maskine”.

Batteriet er på 7.500 mAh og holder strøm i op til 12 timer. Det tager mindre end tre timer at lade batteriet op til 100 procent.

Huawei MediaPad M5 Lite (Foto: Huawei)
Huawei MediaPad M5 Lite (Foto: Huawei)

Pris og tilgængelighed

Du kan allerede nu finde MediaPad M5 Lite på hylderne i blandt andet Elgiganten og Power. Den findes i følgende to varianter: MediaPad M5 Lite WiFi (3 GB RAM + 32 GB intern hukommelse inkl. M-Pen Lite) koster 2.399 kroner og MediaPad M5 Lite LTE (3 GB RAM + 32 GB intern hukommelse inkl. M-Pen Lite) koster 2.699 kroner.

Mere til historien

Huawei har også her i november lanceret et nyt smartwatch Huawei Watch GT, samt et aktivitetsarmbånd Huawei Band Pro 3.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer