Apple arbejder måske på Chromecast konkurrent

RYGTE: Måske vil Apple prikke til Googles Chromecast og lancere et konkurrerende produkt.

Google har på relativt få år fået stor succes med de prisvenlige Chromecast dongles til HDMI-porten på tv-skærmen. Stort set alle streamingtjenester understøtter i dag Chromecast, der fungerer på både Android og iPhone.

Nu lyder det fra rygterne, at Apple arbejder på en HDMI-dongle, som minder om Googles Chromecast eller Amazon Fire TV Stick. Produktet skulle angiveligt få et billigere prisskilt end Apple TV, der i dag koster mellem 1.100 og 1.500 kroner alt efter model.

Ifølge Pocketnow vides det ikke, hvor langt Apple er i udviklingsprocessen.

Den store fordel ved Chromecast, i forhold til Apple TV, er, at afspilningen kan startes fra telefonen, hvorefter streamingen kører uafhængigt af smartphonen.

For nyligt har Google sendt tredje generation af Chromecast på gaden. Produktet er stadig fremragende, men tredje generation byder ikke på mange nyheder.

ANMELDELSE: Sådan er den nye Chromecast 3rd gen

Mere til historien

I oktober 2017 anmeldte jeg Apple TV 4K, der er den kraftigste konsumer tv-boks på markedet med en ret vild billedkvalitet. Læs anmeldelsen af Apple TV 4K her.

Læs også:
Nu kan du tilføje Chromecast til en højjtaler-gruppe

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram