YouSee applikation klar til LG TV

1

YouSee er endelig klar med deres TV og film applikation til nyere LG TV.

YouSee har tidligere meldt ud, at de var på vej med deres TV- og film applikation til LG TV. Applikationen virker på alle LG-fjernsyn fra cirka 2015 og frem (WebOS version 2.0). Det skriver Digitalt.tv.

Der er et LG TV i cirka 1 ud af 4 danske hjem.

 – Er den nye YouSee 4K-boks noget værd?

Med den nye app er det ikke længere nødvendigt at have TV’et tilsluttet antennestik for at se Vild med Dans, fodboldkampe eller andet på et TV i den anden ende af huset.

– ”Tv’et er fortsat den mest populære streaming-platform, og derfor skal vores kunder selvfølgelig også kunne streame deres indhold direkte via tv’et. Den nye app er relevant, hvis man f.eks. har brug for et ekstra tv i huset, har et sommerhus, hvor der ikke er tv-stik eller blot foretrækker den virtuelle oplevelse via apps,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

For kort tid siden lancerede YouSee en app til Apple TV. Dermed er de ved at ære til stede på alle de platforme, som danskerne benytter til streaming af indhold.

 – YouSee er endelig klar med app til Apple TV

– ”Sidste år lancerede vi en app til de af vores kunder, der har et Android TV, tidligere i år lancerede vi som den første distributør herhjemme en app til alle med et nyere Samsung-tv, og i starten af september kom den længe ventede app til Apple TV. Jeg er super glad for, at vi nu dækker alle de store platforme i Danmark og kan give vores kunder mulighed for at få en virkelig god virtuel tv-oplevelse, når de bruger en eller flere af vores apps,” siger Jacob Mortensen.

YouSee arbejder også på, at udvikle en app til PlayStation 4. Det er dog endnu for tidligt, at sætte lanceringsdato på.

Mere til historien

Tidligere i år lukkede Coop deres mobilselskab, som blev overtaget af YouSee.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer