YouSee er endelig klar med en app til Apple TV

Ventetiden er slut. En app fra YouSee er nu endelig klar til Apple TV.

appletv_ny app

YouSee app på Apple TV (Foto: YouSee)

Hvis du har en tv-boks fra YouSee, som du måske er lidt træt af, så er der gode nyheder. YouSee er nemlig langt om længe klar med en app til Apple TV.

YouSees app på Apple TV ligger klar i den kommende uge, lyder det fra YouSee ifølge Ritzau. Overfor MereMobil.dk nævner YouSee tirsdag den 4. september 2018 som lanceringsdagen.

– ”Vores kunder skal kunne se tv, som det passer dem bedst. Vi har oplevet en høj efterspørgsel på en app til Apple TV,” siger YouSees produktdirektør Jacob Mortensen til Ritzau.

YouSees tv-udbud kan også findes som app til Android, iPhone og iPad, hvor indholdet kan streames til tv-skærmen via Chromecast. Der findes desuden en app til Samsung smart-tv platform og en app til LG’s tv-skærme er på vej.

For at benytte YouSees app på Apple TV kræver det, at du er tv-kunde hos YouSee. Du kan således ikke købe adgang til tjenesten, hvis du eksempelvis har bredbåndsforbindelse og tv hos Stofa eller en anden udbyder.

Selvom du vælger ikke at have tv-boksen fra YouSee, skal du stadig betale boks-prisen hver måned for at få adgang til Apple TV tjenesten.

I januar anmeldte jeg den nye 4K tv-boks fra YouSee. I forhold til den gamle model er den nye boks et stort skridt frem. Særligt integrationen med en app er ret fedt. Desværre har boksen stadig sine udfordringer. Eksempelvis når du vil spole frem og tilbage.

Det TDC-ejede YouSee har ikke altid været vilde med Apples tv-boks. For tre år siden kritiserede tv-udbyderen DR for at lancere en app på Apple TV. ”DR skal ikke udvikle apps til Apple TV eller smartphones”, lød det dengang fra TDC.

I oktober 2017 udskød YouSee en Apple TV app. Der skulle i stedet satses på smart-tv, var udmeldingen. Men det er fortid. Nu skulle appen endelig være på vej.

Mere til historien

Tv-appen vil kunne hentes i App Store på det nye Apple TV. Jeg har anmeldt Apple TV 4K til 5 ud af 6 stjerner. Det er markedets kraftigste medieboks til almindelige slutbrugere.

Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

(mere…)
YouSee-kunder får igen Kanal 5 og Eurosport

Kanal 4, 5 og Eurosport er blot nogle af de Discovery-kanaler, som kommer tilbage til YouSee-kunderne.

(mere…)
DRTV kræver snart login

Det bliver obligatorisk at oprette login på DRTV, hvis du vil se indhold fra arkivet.

(mere…)
Ny Chromecast 4K med Google TV på vej

Inden længe forventes Google at være på vej med en opdateret hardwarenyhed.

(mere…)
Her er Sonys nye tv-skærme – 2024 lineup

Så er der godt nyt for øjnene fra Sony, der lover biografoplevelser hjemme i stuen. Tjek de nye mini-LED og OLED-skærme ud her.

(mere…)
Eesy har nu eSIM til smartwatches

KORT NYT: Som det første lavprisselskab er Eesy nu klar med eSIM til smartwatches.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram