Sony Xperia XZ3 er nu i handlen til en skarp pris

8

Sony er klar med et nyt flagskib. Navnet er Xperia XZ3. Du får en topmodel til det halve af, hvad en af konkurrenterne tager for deres.

SonyXperiaXZ3-video
Sony Xperia XZ3 (Foto: MereMobil.dk)

Sony er klar med salgsstarten på deres nye flagskib, Xperia XZ3, og du får en super interessant telefon til det halve af, hvad Apple tager for iPhone Xs Max i største konfiguration. Den vejledende pris på Sony Xperia XZ3 er cirka 6.000 kroner uden abonnement.

Xperia XZ3 giver dig en telefon, som yder det den skal – og lidt til. Trods mindre RAM end Galaxy Note 9 fra Samsung, så klarer den sig faktisk bedre i benchmarktests. Det kan du læse meget mere om i vores fyldestgørende anmeldelse af Xperia XZ3.

ANMELDELSE: Sony Xperia XZ3 – det er nu du skal købe Sony

Med Xperia XZ3 er Sony klar med et toptunet design, der bringer dem på niveau med konkurrenterne. Er du til en farverig telefon, så findes Xperia XZ3 også i flere forskellige farver. Telefonen kommer i de fire farver Black, White Silver, Forest Green og Bordeaux Red.

VIDEO: Sådan bruger du Side Sense på Xperia XZ3

Skærmen på Xperia XZ3 er en OLED-skærm på 6 tommer. Opløsningen er 2.880 x 1.440 pixels i 18:9 format.

– “Sony Xperia XZ3 er absolut en fed telefon. Det er måske ikke markedets bedste på alle punkter, men det er nu alligevel en 6 stjernes oplevelse. Dette er konklusionen på min Xperia XZ3 test,” lyder de afsluttende ord i testen på MereMobil.dk fra John G. Pedersen.

Du kan købe Xperia XZ3 fra i dag hos blandt andet YouSee, Telmore, Telenor, Telia, Call Me og Elgiganten.

3 fede ting ved Sony Xperia XZ3

Mere til historien

I forbindelse med lanceringen af Sony Xperia XZ3 er Sony klar med et super godt tilbud, hvis du samtidig overvejer et nyt TV. Deres Sony Bravia 55AF8, som er et 55 tommer OLED-TV, kan du, hvis du køber Xperia XZ3, få til halv pris. Det betyder altså, at du kan få et 18.000 kroners TV for kun 9.000 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer