Mine første indtryk af OnePlus 6T

VIDEO: OnePlus 6T har få nyheder i sig, men det er en udmærket smartphone. OnePlus 6 ejere skal slå koldt vand i blodet.

Behold OnePlus 6 i lommen

OnePlus 6T er en rigtig fin smartphone til en afbalanceret pris, særligt hvis du kommer fra en OnePlus 5T eller en endnu ældre model fra den kinesiske producent.

Hvis i dag har en OnePlus 6 i lommen så spar pengene. Forskellene mellem OnePlus 6 og OnePlus 6T er relativt minimale, med mindre du absolut vil have den nye in-screen fingeraftrykslæser.

Fingeraftrykslæseren fungerer godt i 8 ud af 10 gange, men opleves betydeligt langsommere end de traditionelle sensorer.

Der er fuld fart på telefonen. Uanset hvilken opgave den bliver stillet. Mit anmeldereksemplar er udgaven med 8 GB RAM og her flyver tingene bare afsted.

- OnePlus 6T – et facelift med få nyheder

Med Antutu Benchmark scorer OnePlus 6T 289.211 point. Det er stort set den samme score som OnePlus 6 efter den er opdateret til Android 9. Det samme er tilfældet med målingerne fra 3D Mark. 4.739 point mod 4.669 point på OnePlus 6. Altså en forskel der intet betyder.

OnePlus 6T ligger i processorkraft og generel ydelse lidt under Huawei Mate 20 Pro, der dog scorer godt 500 point mindre i 3D Mark målingerne.

Går du op i fotos så læg mærke til, at kamerateknologien er den samme som i OnePlus 6, men OnePlus har lavet nogle softwareforbedringer, der skulle sætte ind på lowlight og i portrættilstand.

DxOMark, der er eksperter i kameraer, har tidligere vurdereret OnePlus 6 til at ligge på en trettendeplads af de testede mobiler med 96 point. Mon ikke OnePlus 6T ender omkring det samme sted, hvis DxOMark tester kameraet på denne.

OnePlus 6T har fået mere kapacitet på batteriet, hvilket absolut er en fed nyskabelse. Du får stadig en hurtigoplader med i salgspakken, men trådløs opladning er fortsat udeblevet hos OnePlus.

Du kan vælge en fuldstændig knapløs betjening og i stedet bruge fingerbevægelser (gestures). Det fungerer fremragende. OnePlus bruger, ligesom Huawei Mate 20 Pro, de samme gestures som Appel på X-serien – men du kan også vælge de oprindelige gestures fra Android 9.

På det ydre har jeg konstateret, at OnePlus 6T ikke har samme tyngde og premiumfølelse som Huawei Mate 20 Pro. Bagsiden er i øvrigt utrolig glat – ganske som på mange andre af markedets telefoner.

Jeg har også noteret mig, at OnePlus 6T udvikler ganske kraftig varme når jeg beder den om at yde ekstra meget.

Du kan købe OnePlus 6T fra den 6. november. Priserne starter fra 4.199 kroner. Den dyreste variant ligger til 4.799 kroner.

- OnePlus 6T pris og tilgængelighed i Danmark

Mere til historien

I salgspakken til OnePlus 6T ligger et gennemsigtigt silikonecover, så du kan beskytte bagsiden på telefonen. I forhold til OnePlus 6T er skærmen i øvrigt beskyttet af Gorilla Glass 6 mod Gorilla Glass 5 på forårets OnePlus-model.

OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
3 dagligdags-genveje til OnePlus 11

TIPS: Har du en OnePlus 11? Her 3 smarte genveje til funktioner, som du får glæde af i dagligdagen.

(mere…)
Rygterne svirrer om OnePlus Nord CE 3

Der florerer netop nu mange rygter og spekulationer om OnePlus Nord-modellerne - Nord 3 og Nord 3 CE.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram