Mine første indtryk af OnePlus 6T

3

VIDEO: OnePlus 6T har få nyheder i sig, men det er en udmærket smartphone. OnePlus 6 ejere skal slå koldt vand i blodet.

Behold OnePlus 6 i lommen

OnePlus 6T er en rigtig fin smartphone til en afbalanceret pris, særligt hvis du kommer fra en OnePlus 5T eller en endnu ældre model fra den kinesiske producent.

Hvis i dag har en OnePlus 6 i lommen så spar pengene. Forskellene mellem OnePlus 6 og OnePlus 6T er relativt minimale, med mindre du absolut vil have den nye in-screen fingeraftrykslæser.

Fingeraftrykslæseren fungerer godt i 8 ud af 10 gange, men opleves betydeligt langsommere end de traditionelle sensorer.

Der er fuld fart på telefonen. Uanset hvilken opgave den bliver stillet. Mit anmeldereksemplar er udgaven med 8 GB RAM og her flyver tingene bare afsted.

OnePlus 6T – et facelift med få nyheder

Med Antutu Benchmark scorer OnePlus 6T 289.211 point. Det er stort set den samme score som OnePlus 6 efter den er opdateret til Android 9. Det samme er tilfældet med målingerne fra 3D Mark. 4.739 point mod 4.669 point på OnePlus 6. Altså en forskel der intet betyder.

OnePlus 6T ligger i processorkraft og generel ydelse lidt under Huawei Mate 20 Pro, der dog scorer godt 500 point mindre i 3D Mark målingerne.

Går du op i fotos så læg mærke til, at kamerateknologien er den samme som i OnePlus 6, men OnePlus har lavet nogle softwareforbedringer, der skulle sætte ind på lowlight og i portrættilstand.

DxOMark, der er eksperter i kameraer, har tidligere vurdereret OnePlus 6 til at ligge på en trettendeplads af de testede mobiler med 96 point. Mon ikke OnePlus 6T ender omkring det samme sted, hvis DxOMark tester kameraet på denne.

OnePlus 6T har fået mere kapacitet på batteriet, hvilket absolut er en fed nyskabelse. Du får stadig en hurtigoplader med i salgspakken, men trådløs opladning er fortsat udeblevet hos OnePlus.

Du kan vælge en fuldstændig knapløs betjening og i stedet bruge fingerbevægelser (gestures). Det fungerer fremragende. OnePlus bruger, ligesom Huawei Mate 20 Pro, de samme gestures som Appel på X-serien – men du kan også vælge de oprindelige gestures fra Android 9.

På det ydre har jeg konstateret, at OnePlus 6T ikke har samme tyngde og premiumfølelse som Huawei Mate 20 Pro. Bagsiden er i øvrigt utrolig glat – ganske som på mange andre af markedets telefoner.

Jeg har også noteret mig, at OnePlus 6T udvikler ganske kraftig varme når jeg beder den om at yde ekstra meget.

Du kan købe OnePlus 6T fra den 6. november. Priserne starter fra 4.199 kroner. Den dyreste variant ligger til 4.799 kroner.

OnePlus 6T pris og tilgængelighed i Danmark

Mere til historien

I salgspakken til OnePlus 6T ligger et gennemsigtigt silikonecover, så du kan beskytte bagsiden på telefonen. I forhold til OnePlus 6T er skærmen i øvrigt beskyttet af Gorilla Glass 6 mod Gorilla Glass 5 på forårets OnePlus-model.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer