iPhone Xs Max kun overgået af Huawei P20 Pro på kameraet

9

Dommen er klar fra DxOMark. iPhone Xs Max har et af markedet absolut bedste kameraer, men det er fortsat Huawei P20 Pro, som indtager førstepladsen.

iPhone Xs Xs Max og Xr
iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

DxOMark er klar med deres test og konklusion på kameraet i Apples iPhone Xs Max. Dommen lyder, at det er et af de absolut bedste kameraer, at de nogensinde har testet. Kameraet har fået nogle synlige forbedringer i forhold til sidste års iPhone X.

 – iPhone Xs og iPhone Xs Max – det mener anmelderne

Der er heller ikke nogen tvivl om, at kameraet for mange er en vigtig del af en smartphone.

Kameraet får en samlet score på 105 point, hvilket er bedre end HTC U12+ og Samsung Galaxy Note 9. Men trods forbedringerne er det ikke nok til at indtage førstepladsen. Den sidder Huawei P20 Pro fortsat på.

Ses særskilt på foto og video, så scorer iPhone Xs Max 110 point på foto, hvor Huawei P20 Pro scorer 114 point. Mens videoscoreren for iPhone Xs Max er på 96 og Huawei P20 Pro scorer 98 point.

Samlet set er iPhone Xs Max med dens samlede score på 105 point lige i hælene på Huawei P20 Pro, som opnåede en samlet score hos DxOMark på 109 point.

I testen fremhæver DxOMark, at iPhone Xs Max tager gode billeder under alle forhold, samt har en god billedestabilisering.

Trods høj pris er danskerne vilde med de nye iPhones

Billederne gemmes i HEIF-format, hvilket er meget lig JPEG. HEIF understøtter dog bedre kompression af billedet ved lignende billede kvalitet.

Er du kamerainteresseret så er det måske salgsargument nok for dig, at kameraet er synligt forbedret i forhold til iPhone X.

Mere til historien

Der er på nogle enkelte iPhone enheder en opladefejl, men denne bliver rettet i iOS 12.1 opdateringen, som netop nu er i beta 2.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer