iPhone Xs Max kun overgået af Huawei P20 Pro på kameraet

Dommen er klar fra DxOMark. iPhone Xs Max har et af markedet absolut bedste kameraer, men det er fortsat Huawei P20 Pro, som indtager førstepladsen.

iPhone Xs Xs Max og Xr

iPhone Xs Max, iPhone Xs og iPhone Xr (Foto: Apple)

DxOMark er klar med deres test og konklusion på kameraet i Apples iPhone Xs Max. Dommen lyder, at det er et af de absolut bedste kameraer, at de nogensinde har testet. Kameraet har fået nogle synlige forbedringer i forhold til sidste års iPhone X.

 – iPhone Xs og iPhone Xs Max – det mener anmelderne

Der er heller ikke nogen tvivl om, at kameraet for mange er en vigtig del af en smartphone.

Kameraet får en samlet score på 105 point, hvilket er bedre end HTC U12+ og Samsung Galaxy Note 9. Men trods forbedringerne er det ikke nok til at indtage førstepladsen. Den sidder Huawei P20 Pro fortsat på.

Ses særskilt på foto og video, så scorer iPhone Xs Max 110 point på foto, hvor Huawei P20 Pro scorer 114 point. Mens videoscoreren for iPhone Xs Max er på 96 og Huawei P20 Pro scorer 98 point.

Samlet set er iPhone Xs Max med dens samlede score på 105 point lige i hælene på Huawei P20 Pro, som opnåede en samlet score hos DxOMark på 109 point.

I testen fremhæver DxOMark, at iPhone Xs Max tager gode billeder under alle forhold, samt har en god billedestabilisering.

Trods høj pris er danskerne vilde med de nye iPhones

Billederne gemmes i HEIF-format, hvilket er meget lig JPEG. HEIF understøtter dog bedre kompression af billedet ved lignende billede kvalitet.

Er du kamerainteresseret så er det måske salgsargument nok for dig, at kameraet er synligt forbedret i forhold til iPhone X.

Mere til historien

Der er på nogle enkelte iPhone enheder en opladefejl, men denne bliver rettet i iOS 12.1 opdateringen, som netop nu er i beta 2.

iPhone sidder tungt på markedet

iPhone 15 hænger lidt i bremsen på listen over de ti bedst sælgende mobiltelefoner i 2023.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Kameratest dumper Samsungs nye topmodel

Kameraet i Samsung Galaxy S24 Ultra er ikke ”all that”, det er konklusionen i en stor kameratest.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram