Facebook Messenger på vej med nyt design

Facebook vil mange ting med Messenger, som startede med at være en del af Facebook app’en, men nu er sin helt egen. Et større redesign er på vej - udrulningen er i gang.

Facebook redesigner Messenger applikationen (Kilde: The Verge)

Facebook redesigner Messenger applikationen (Kilde: The Verge)

Der har længe floreret rygter om, at Facebook ville give deres Messenger-applikation et større redesign. Og nu er det altså sket. Det skriver The Verge.

Oftest når applikationer får et redesign, så ”ryddes der også op”. Med det menes, at applikationerne optimeres så de fremstår enklere og mere brugervenlige, hvilket også gør dem hurtigere i brug og mindre ressourcekrævende.

 - Et Facebook-like er ikke nok til virksomheder må kontakte dig

Messenger startede egentlig med at være en del af Facebook-applikationen, men med tiden krævede den mere og mere og blev derfor en selvstændig applikation.

Beskedtjenesten Messenger har over tid fået flere muligheder, hvilket også gør den altså har været lidt rodet og meget ressourcekrævende.

Men Facebook er nu klar med udrulningen af en mere enklere version.

 - Facebook Messenger får reklamevideoer

I den nuværende (gamle) version er der 9 forskellige faner, dette er i den nye skåret ned til kun 3 forskellige faner. Disse har navnene Beskeder, Personer og Opdag fane.

Skal du ringe op til en ven eller sende et billede til denne, så kan du i den nye version blot finde din vens navn, hvor efter en række muligheder dukker op på skærmen. Du kan dog også gøre det fra en tråd, som tilfældet er i dag.

Det er muligt at ændre farverne på beskedtrådene og få dem til at ændre farve, når der scrolles op. Ligesom der er mulighed for at ændre den hvide baggrund til sort.

Det ”nye” Messenger har fået versionsnummer 4. Hvis du ikke allerede nu har fået opdateringen, så er det kun et spørgsmål om tid.

Mere til historien

Facebook Stories fortsætter med at være en del af Messenger applikationen. Tidligere har der været skriverier om funktionen reelt blev brugt. Facebook oplyser dog, at der er 300 millioner brugere, som aktivt bruger funktionen dagligt.

Facebook-Meta vil lave Twitter-konkurrent

Et nyt socialt medie fra Meta skal konkurrere mod Twitter.

(mere…)
Stor ændring på vej til Facebook

Inden længe vender en kærkommen funktion tilbage til Facebook-appen. ...måske for at presse Snapchat.

(mere…)
Facebook ændrer dit nyhedsfeed

Du kan nu selv justere, hvad du ønsker at se mere af i dit Facebook-nyhedsfeed. Meningen er, at du skal se flere opslag, som har din interesse.

(mere…)
Forsikringen dækker: Del bare feriebillederne på Facebook og Instagram

TIP: Forsikringen dækker indbrud, også selvom du har lagt feriebilleder på Facebook og skrevet, at du er bortrejst.

(mere…)
Facebook-ejer dropper ikke Europa

Truslen om, at det måske snart var slut med Facebook og Instagram i Europa er manet til jorden.

(mere…)
Instragram og Facebook i fare for europæiske brugere

Mark Zuckerberg truer netop nu med at lukke for Facebook og Instagram i Europa. Tomme trusler?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram