Facebook Messenger på vej med nyt design

Facebook vil mange ting med Messenger, som startede med at være en del af Facebook app’en, men nu er sin helt egen. Et større redesign er på vej – udrulningen er i gang.

Facebook redesigner Messenger applikationen (Kilde: The Verge)

Facebook redesigner Messenger applikationen (Kilde: The Verge)

Der har længe floreret rygter om, at Facebook ville give deres Messenger-applikation et større redesign. Og nu er det altså sket. Det skriver The Verge.

Oftest når applikationer får et redesign, så ”ryddes der også op”. Med det menes, at applikationerne optimeres så de fremstår enklere og mere brugervenlige, hvilket også gør dem hurtigere i brug og mindre ressourcekrævende.

 – Et Facebook-like er ikke nok til virksomheder må kontakte dig

Messenger startede egentlig med at være en del af Facebook-applikationen, men med tiden krævede den mere og mere og blev derfor en selvstændig applikation.

Beskedtjenesten Messenger har over tid fået flere muligheder, hvilket også gør den altså har været lidt rodet og meget ressourcekrævende.

Men Facebook er nu klar med udrulningen af en mere enklere version.

 – Facebook Messenger får reklamevideoer

I den nuværende (gamle) version er der 9 forskellige faner, dette er i den nye skåret ned til kun 3 forskellige faner. Disse har navnene Beskeder, Personer og Opdag fane.

Skal du ringe op til en ven eller sende et billede til denne, så kan du i den nye version blot finde din vens navn, hvor efter en række muligheder dukker op på skærmen. Du kan dog også gøre det fra en tråd, som tilfældet er i dag.

Det er muligt at ændre farverne på beskedtrådene og få dem til at ændre farve, når der scrolles op. Ligesom der er mulighed for at ændre den hvide baggrund til sort.

Det ”nye” Messenger har fået versionsnummer 4. Hvis du ikke allerede nu har fået opdateringen, så er det kun et spørgsmål om tid.

Mere til historien

Facebook Stories fortsætter med at være en del af Messenger applikationen. Tidligere har der været skriverier om funktionen reelt blev brugt. Facebook oplyser dog, at der er 300 millioner brugere, som aktivt bruger funktionen dagligt.

Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Opråb til Meta: Stop svindlen

Meta mener det er vanskeligt, at stoppe svindleres annoncer. Kunstig intelligens er sat på opgaven, men fejler.

(mere…)
Din Messenger sikres bedre mod aflytning

Facebook Messenger bliver nu sikret bedre. Måske har du allerede bemærket ændringen.

(mere…)
Facebook lockout og lidt om Galaxy S24+

Mød Henrik, der blev hacket og smidt ud af Facebook. Hør, hvordan han genvandt kontrollen og adgangen til Facebook.

(mere…)
Medie: Facebook er i frit fald

Danskernes brug af sociale medier - især Facebook - falder. Netflix er også på retur, mens stort set ingen danskere streamer Pluto TV.

(mere…)
Sådan gør du din Facebook-konto mere sikker

GUIDE: Læs her hvordan du aktiverer totrinsbekræftelse på Facebook, så din Facebook-konto bliver mere sikker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram