Apple Store er lukket – klargøring til dagens event

KORT NYT: Apple ventes at afsløre nye iPads og MacBooks til dagens event i Brooklyn. Og vanen tro er Apple Store nu lukket ned, mens der gøres klar med nye produkter.

Apple Store er lukket forud for iPad-event i oktober 2018 (Foto: MereMobil.dk)

Apple Store er lukket forud for iPad-event i oktober 2018 (Foto: MereMobil.dk)

Vanen tro har Apple ”sat papir for vinduerne” på Apple Store, så man ikke kan se de er ved at lægge de nye produkter online. Fremvisningen af de nye produkter på hjemmesiden er nemlig en realitet lige efter dagens event.

Apple lukker altid ned for deres online webshop inden de afholder event. Dette gøres, så de i ro og mag kan få de nye produkter på hjemmesiden, så den er fuldt opdateret og klar efter deres events.

Det ventes, at Apple i dag vil afsløre en eller to nye iPad modeller, samt nye MacBooks hvilket formentlig inkluderer en ny MacBook Air. Derudover kommer der måske også en ny Apple Pencil, Mac Mini og måske nye AirPods.

PODCAST: Hvorfor har Apple magten over os?

Eventen finder sted på Brooklyn Acedemy of Music, hvor også der afholdes teater, danse, musik og andre events.

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne. Er du interesseret i at følge eventen live, så kan du se livestreaming af den på Apples officielle hjemmeside.

Du kan læse mere om, hvad vi forventer Apple vil offentliggøre til dagens event.

Mere til historien

Det er anden gang i år, at Apple afholder et event udenfor Silicon Valley. Deres uddannelsesevent i marts måned blev afholdt i Chicago.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Apple Intelligence – hvad går det ud på?

Kunstig intelligens kommer til iPhone, iPad og Mac. Her er nyhederne i Apple Intelligence.

(mere…)
Den næste store iPhone-opdatering er vist frem

Her kan du læse om de kommende nyheder i iOS 18 til din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram