Apple Store er lukket – klargøring til dagens event

0

KORT NYT: Apple ventes at afsløre nye iPads og MacBooks til dagens event i Brooklyn. Og vanen tro er Apple Store nu lukket ned, mens der gøres klar med nye produkter.

Apple Store er lukket forud for iPad-event i oktober 2018 (Foto: MereMobil.dk)
Apple Store er lukket forud for iPad-event i oktober 2018 (Foto: MereMobil.dk)

Vanen tro har Apple ”sat papir for vinduerne” på Apple Store, så man ikke kan se de er ved at lægge de nye produkter online. Fremvisningen af de nye produkter på hjemmesiden er nemlig en realitet lige efter dagens event.

Apple lukker altid ned for deres online webshop inden de afholder event. Dette gøres, så de i ro og mag kan få de nye produkter på hjemmesiden, så den er fuldt opdateret og klar efter deres events.

Det ventes, at Apple i dag vil afsløre en eller to nye iPad modeller, samt nye MacBooks hvilket formentlig inkluderer en ny MacBook Air. Derudover kommer der måske også en ny Apple Pencil, Mac Mini og måske nye AirPods.

PODCAST: Hvorfor har Apple magten over os?

Eventen finder sted på Brooklyn Acedemy of Music, hvor også der afholdes teater, danse, musik og andre events.

MereMobil.dk holder dig opdateret på alle nyhederne. Er du interesseret i at følge eventen live, så kan du se livestreaming af den på Apples officielle hjemmeside.

Du kan læse mere om, hvad vi forventer Apple vil offentliggøre til dagens event.

Mere til historien

Det er anden gang i år, at Apple afholder et event udenfor Silicon Valley. Deres uddannelsesevent i marts måned blev afholdt i Chicago.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer