Se Apples officielle videoer med iPhone Xs og Apple Watch

0

VIDEO: Apple har frigivet nye officielle videoer, som viser deres nye iPhone-modeller og den fjerde generation af Apple Watch.

Måske du fulgte med i Apples lancering af de nye iPhones og det nye Apple Watch Series 4 i sidste uge. Hvis ikke så kan du nu se de officielle videoer, der viser de nye produkter på Apples måde.

De nye iPhone-modeller har fået navnene iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr. Indtil videre er forsalget startet på iPhone Xs og iPhone Xs Max, mens de der ønsker den ”billige” iPhone må væbne sig med tålmodighed lidt endnu, da den først kommer til salg i oktober.

Mød iPhone XS Max – den største iPhone nogensinde

Sidste år valgte Apple, at det var den dyre og særlige jubilæumsmodel, iPhone X, der først kom på markedet senere. I år er det altså omvendt. Billig er også en smagssag, da du skal finde 6.699 kroner for den billigste konfiguration af iPhone Xr, hvis du betaler den kontant og uden abonnement.

iPhone Xr er Apple nye “lavpris iPhone”

iPhone Xr erstatter iPhone X, som efter kun ét år på markedet udgår af sortimentet hos Apple. I øvrigt udgår den populære iPhone SE også.

Her er iPhone Xs – efterfølgeren til iPhone X

Stjernen ved Apples event i sidste uge var måske fjerde generation af Apple Watch. Her var en af de største nyheder, at du kan få mulighed for at få advarsler, hvis din hjerterytme er for lav, uregelmæssig eller for høj. Apple Watch Series 4 kan også detektere hvis du falder og foretage et nødopkald efterfølgende. Det er også muligt, at udføre et ”EKG”. De nye hjertefunktioner vil kun være tilgængelige for de amerikanske forbrugere i første omgang. Dog vil funktionen blive udrullet til flere markeder senere.

Du kan læse mere om de forskellige Apple produkter i vores nyhedsoversigt.

Du kan se de officielle videoer om de nye produkter her.

iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr – Introduktionen

iPhone Xs – eksperimenter med 4K, Slo-mo og Time-lapse

 iPhone Xs – Illusionen

https://www.youtube.com/watch?v=l96MQKwwHOE

Apple Watch Series 4 – Introduktionen

https://www.youtube.com/watch?v=6EiI5_-7liQ&t=3s

Apple Watch Series 4 – første kig

https://www.youtube.com/watch?v=HXs8G7Kjrd8

Mere til historien

Hvis du vil se eller gense hele eventen, hvor Apple altså offentliggør iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr og Apple Watch Series 4. Så kan du se det hele i den fulde længde eller en hurtig gennemgang på to minutter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer