Telia åbner for Eurosport Player til nedsat pris

1

KORT NYT: Telia har nu gjort det muligt for deres kunder, at tilvælge streamingtjenesten Eurosport Player til deres abonnement.

Eurosport Player
Eurosport Player

Det er ingen hemmelighed, at mange teleselskaber efterhånden gør noget for, at kunderne får noget med udover mobilabonnement. Det kan være alt fra musik- og  streamingtjenester til masser af udlandstelefoni.

Nu er Telia klar med en ny mulighed for deres kunder. Dette til trods for, at de tidligere i år droppede indholdspakkerne. Disse er tilbage nu.

Så du kan vælge Spotify, HBO Nordic og meget andet til dit abonnement – og nu også Eurosport Player.

LÆS OGSÅ: Telia: Du får fri data, men skal betale for Spotify

Eurosport Player giver dig mulighed for, at se Danmarks kvalifikationskampe til EM i fodbold, Premier League, dansk fodbold og Europa League. Derudover er der også en masse tennis (Grand Slam), Tour de France, Giro D’Italia og meget andet på Eurosport Player.

– ”Den almindelige markedspris for Eurosport Player 129 kroner om måneden. Men med et Telia One abonnement, der samtidig giver fri data i hele Norden, kan tjenesten tilkøbes for 50 kr. om måneden. Det er en besparelse på 79 kroner hver måned,” siger Gustav Berghog hos Telia i en pressemeddelelse.

Du kan læse mere om Telias tilvalg og priser på deres egen hjemmeside.

Mere til historien

Telia har iøvrigt nu også WiFi-opkald. Dette blev i løbet af sommeren lanceret i stilhed.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer