Snapchat har mistet millioner af brugere på nyt design

Tallene taler sit tydelige sprog. Snapchat har mistet millioner af brugere efter de redesignede appen i februar.

Snapchat har på den seneste opgørelse mistet to procent af de daglige brugere. To procent lyder ikke af meget, men med den brugerskare der er, så er det faktisk flere millioner brugere, som er forsvundet fra Snapchat.

I forhold til forrige kvartal er Snapchat gået fra 191 millioner til 188 millioner aktive brugere om dagen. Det er i øvrigt første gang siden de gik på børsen, at de har mistet brugere. Det skriver The Verge.

Faldet i antallet af daglige brugere er kommet efter designændringen i februar. Designændringen vakte langt fra begejstring alle steder. Den førte blandt andet til en underskriftsindsamling, som 1,2 millioner underskrev i håb om at gå tilbage til det gamle design. Og disse brugere ”blev hørt”. I maj kom et design i hvert fald, som mindede en del om det ”gamle” (fra før februar).

 - Efter shitstorm: Snapchat vil ændre app

I forbindelse med kvartalsregnskabet oplyser Snapchat, at selvom antallet af de daglige brugere faldt, så voksede antallet af månedlige brugere. Snapchats brugere er i øvrigt aktive i mere end 30 minutter om dagen i gennemsnit.

- "Vi føler, at vi har taget fat på de vigtigste frustrationer, vi har hørt, og er ivrige efter at gøre flere fremskridt. Vi skal vise mere af det rigtige indhold til de rigtige mennesker," udtaler Snapchat-chefen Evan Spiegel i kommentaren.

Der er dog ingen tvivl om, at Snapchat er særlig populær hos den yngre målgruppe. De unge vælger Instagram og Snapchat fremfor Facebook.

 - Facebook taber de unge til Instagram og Snapchat

Mere til historien

Foruden Snapchat og Instagram, så bruger de unge også meget tid på YouTube. Men hvilke telefoner er de bedste til, at streame indhold fra YouTube? Google har offentliggjort en liste over de 19 bedste smartphones til dette.

TikTok risikerer forbud i Danmark 

TikTok kan risikere at blive forbudt i EU's lande, hvis ikke de forbedrer indsatsen for at overholde EU-lovgivningen. 

(mere…)
Snapchat: Her er de mest brugte filtre

Bruger du Snapchat, har du garanteret set disse filtre før. Her er listen over de mest brugte Snapchat filtre i 2022.

(mere…)
Fiasko-lancering af “blue mark” på Twitter

Falske konti og misinformation har ramt Elon Musks nye “blue mark”-certificering på Twitter.

(mere…)
Elon Musk har gennemført købet af Twitter

Handlen om Twitter har været anderledes. Musk først var klar til at købe, så var han ikke og så var han igen. Købet skulle nu være gennemført.

(mere…)
Lyver sig ældre på sociale medier

På de sociale medier lyver nærmest hver tredje sig ældre end de er. Derfor er de online ”før tid” og ser de indhold, som ikke er alderssvarende.

(mere…)
Sådan fungerer Family Center i Snapchat

Snapchat har arbejdet på en funktion, som gør det muligt for forældre at ”overvåge”, hvem børnene snakker med.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram