Huawei Mate 20 Lite – se de lækkede billeder og specifikationer

Der florerer netop nu lækkede billeder af Huawei Mate 20 Lite i tre forskellige farvevarianter. Se billederne og de lækkede specifikationer på Mate 20 Lite her.

Lækket billede af det der ventes at være Huawei Mate 20 Lite (Kilde: EvLeaks)
Lækket billede af det der ventes at være Huawei Mate 20 Lite (Kilde: EvLeaks)

Forventningen til, at Huawei vil lancerer deres Mate 20-serie i efteråret er stor. Og lækkede billeder af det, som menes at være Mate 20 Lite gør absolut ikke forventningen mindre.

 - Rygter: Huawei arbejder på smartphone med displayhul til kameraet

Nye lækkede billeder viser Huawei Mate 20 Lite i farverne sort, guld og blå. Det er Twitterbrugeren @EvLeaks, der har afsløret telefonen i tre farver. Det skriver GSMArena.com.

Huawei Mate 20 Lite in black, blue, and gold. pic.twitter.com/c5DVT2VVsY

— Evan Blass (@evleaks) August 14, 2018

 - Huawei P20 klar i den populære Twilight farve

Der er også lækket en masse oplysninger omkring specifikationerne fra TENAA. Det ventes, at Huawei Mate 20 Lite kommer med en 6,3 tommer skærm med en opløsning på 1080p+. Det ventes opløsningen er på 2.340 x 1.080 pixels. (Skærmformatet er 19,5:9. Processoren er en Kirin 710 og den skulle komme med dualkamera. Det ventes den ene sensor er på 20 megapixels og den anden sensor har 2 megapixels opløsning.

Også frontkameraet er dualkamera – her skulle sensorerne henholdsvis være på 24 megapixels og 2 megapixel.

Derudover har Huawei Mate 20 Lite formentlig 6 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og et batteri på 3.650 mAh. Mate 20 Lite kommer nok med Android 8.1 fra salgsstarten. Dette kan dog heldigvis nå at ændre sig til Android 9.0 Pie, som er i gang med udrulningen.

 - Android 9 hedder Android 9 Pie

Det er uvist, hvornår Huawei vil offentliggøre deres Mate 20-serie. Men Mate-serien har de tidligere år været lanceret i oktober eller november måned. Så vi skal væbne os med tålmodighed lidt endnu.

Mere til historien

Foruden Huawei Mate 20 Lite, så kommer den formentlig også i varianterne Mate 20 og Mate 20 Pro. Præcis som forgængeren Mate 10 kom i tre forskellige varianter.

Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
OnePlus 10T får 150 watts opladning

Det ventes, at OnePlus vil lancere en flagskibstelefon mere inden udgangen af året. Navnet bliver måske OnePlus 10T.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram