Huawei Mate 20 Lite – se de lækkede billeder og specifikationer

Der florerer netop nu lækkede billeder af Huawei Mate 20 Lite i tre forskellige farvevarianter. Se billederne og de lækkede specifikationer på Mate 20 Lite her.

Lækket billede af det der ventes at være Huawei Mate 20 Lite (Kilde: EvLeaks)
Lækket billede af det der ventes at være Huawei Mate 20 Lite (Kilde: EvLeaks)

Forventningen til, at Huawei vil lancerer deres Mate 20-serie i efteråret er stor. Og lækkede billeder af det, som menes at være Mate 20 Lite gør absolut ikke forventningen mindre.

 – Rygter: Huawei arbejder på smartphone med displayhul til kameraet

Nye lækkede billeder viser Huawei Mate 20 Lite i farverne sort, guld og blå. Det er Twitterbrugeren @EvLeaks, der har afsløret telefonen i tre farver. Det skriver GSMArena.com.

Huawei Mate 20 Lite in black, blue, and gold. pic.twitter.com/c5DVT2VVsY

— Evan Blass (@evleaks) August 14, 2018

 – Huawei P20 klar i den populære Twilight farve

Der er også lækket en masse oplysninger omkring specifikationerne fra TENAA. Det ventes, at Huawei Mate 20 Lite kommer med en 6,3 tommer skærm med en opløsning på 1080p+. Det ventes opløsningen er på 2.340 x 1.080 pixels. (Skærmformatet er 19,5:9. Processoren er en Kirin 710 og den skulle komme med dualkamera. Det ventes den ene sensor er på 20 megapixels og den anden sensor har 2 megapixels opløsning.

Også frontkameraet er dualkamera – her skulle sensorerne henholdsvis være på 24 megapixels og 2 megapixel.

Derudover har Huawei Mate 20 Lite formentlig 6 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og et batteri på 3.650 mAh. Mate 20 Lite kommer nok med Android 8.1 fra salgsstarten. Dette kan dog heldigvis nå at ændre sig til Android 9.0 Pie, som er i gang med udrulningen.

 – Android 9 hedder Android 9 Pie

Det er uvist, hvornår Huawei vil offentliggøre deres Mate 20-serie. Men Mate-serien har de tidligere år været lanceret i oktober eller november måned. Så vi skal væbne os med tålmodighed lidt endnu.

Mere til historien

Foruden Huawei Mate 20 Lite, så kommer den formentlig også i varianterne Mate 20 og Mate 20 Pro. Præcis som forgængeren Mate 10 kom i tre forskellige varianter.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram