Huawei Mate 20 Lite – se de lækkede billeder og specifikationer

0

Der florerer netop nu lækkede billeder af Huawei Mate 20 Lite i tre forskellige farvevarianter. Se billederne og de lækkede specifikationer på Mate 20 Lite her.

Lækket billede af det der ventes at være Huawei Mate 20 Lite (Kilde: EvLeaks)
Lækket billede af det der ventes at være Huawei Mate 20 Lite (Kilde: EvLeaks)

Forventningen til, at Huawei vil lancerer deres Mate 20-serie i efteråret er stor. Og lækkede billeder af det, som menes at være Mate 20 Lite gør absolut ikke forventningen mindre.

 – Rygter: Huawei arbejder på smartphone med displayhul til kameraet

Nye lækkede billeder viser Huawei Mate 20 Lite i farverne sort, guld og blå. Det er Twitterbrugeren @EvLeaks, der har afsløret telefonen i tre farver. Det skriver GSMArena.com.

 – Huawei P20 klar i den populære Twilight farve

Der er også lækket en masse oplysninger omkring specifikationerne fra TENAA. Det ventes, at Huawei Mate 20 Lite kommer med en 6,3 tommer skærm med en opløsning på 1080p+. Det ventes opløsningen er på 2.340 x 1.080 pixels. (Skærmformatet er 19,5:9. Processoren er en Kirin 710 og den skulle komme med dualkamera. Det ventes den ene sensor er på 20 megapixels og den anden sensor har 2 megapixels opløsning.

Også frontkameraet er dualkamera – her skulle sensorerne henholdsvis være på 24 megapixels og 2 megapixel.

Derudover har Huawei Mate 20 Lite formentlig 6 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og et batteri på 3.650 mAh. Mate 20 Lite kommer nok med Android 8.1 fra salgsstarten. Dette kan dog heldigvis nå at ændre sig til Android 9.0 Pie, som er i gang med udrulningen.

 – Android 9 hedder Android 9 Pie

Det er uvist, hvornår Huawei vil offentliggøre deres Mate 20-serie. Men Mate-serien har de tidligere år været lanceret i oktober eller november måned. Så vi skal væbne os med tålmodighed lidt endnu.

Mere til historien

Foruden Huawei Mate 20 Lite, så kommer den formentlig også i varianterne Mate 20 og Mate 20 Pro. Præcis som forgængeren Mate 10 kom i tre forskellige varianter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer