Rygter: Huawei arbejder på smartphone med displayhul til kameraet

7

Hvis Huawei skærer hul i skærmen til et kamera, hvad sker der så med apps, spørger rygtebørsen?

Rygter vil vide, at Huawei meget vel kan være i gang med at sige farvel til den eksisterende måde, at placere kameraet i deres smartphones.

Den kinesiske multinationale netværks- og telekommunikationsudstyr-virksomheds ingeniører arbejder tilsyneladende med det der betegnes, som et “mærkeligt” design med en udskæring til kameraet i skærmen.

I så fald vil det betyde et “hul” i skærmen – altså hvor kamera-“udtaget” er omgivet af skærm. Samtidig vil det betyde lidt mere skærm, at gøre godt med.

Helt præcist, hvordan denne “udskæring” vil fungere i praksis siger rygtebørsen endnu intet om, men der spekuleres allerede i, hvordan den ekstra skærmplads kan benyttes og ikke mindst i, om det kan have betydning for, hvordan apps skal fungere.

Gsmarena er ikke begejstret for rygtet og finder Vivos og Oppos kritiserede – og visse steder latterliggjorte designløsning – med et periskop-lignende pop up-kamera nærmest elegant.

Bare det kun er rygter

Gsmarenas store ønske i denne forbindelse er, at rygterne forbliver rygter og at – hvis Huawei har en finger med i spillet om disse rygter – Huawei alene søger omtalen:

– “Vi kan heller ikke komme os over fornemmelsen af, at Huawei måske kun gør dette til markedsføringsformål – for at prale om forhold mellem skærm og krop. Så vi vil blive glade for at have taget fejl”, skriver Gsmarena blandt andet.

Med til rygtet hører også, at der arbejdes med en skærm på knapt 6,4 tommer og en mulig lancering i en af årets sidste tre måneder.

Mere til historien

Hvordan Vivos periskop-kamera i NEX S-modellen kan du læse om i denne artikel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer