Rygter: Huawei arbejder på smartphone med displayhul til kameraet

Hvis Huawei skærer hul i skærmen til et kamera, hvad sker der så med apps, spørger rygtebørsen?

Rygter vil vide, at Huawei meget vel kan være i gang med at sige farvel til den eksisterende måde, at placere kameraet i deres smartphones.

Den kinesiske multinationale netværks- og telekommunikationsudstyr-virksomheds ingeniører arbejder tilsyneladende med det der betegnes, som et "mærkeligt" design med en udskæring til kameraet i skærmen.

I så fald vil det betyde et "hul" i skærmen - altså hvor kamera-"udtaget" er omgivet af skærm. Samtidig vil det betyde lidt mere skærm, at gøre godt med.

Helt præcist, hvordan denne "udskæring" vil fungere i praksis siger rygtebørsen endnu intet om, men der spekuleres allerede i, hvordan den ekstra skærmplads kan benyttes og ikke mindst i, om det kan have betydning for, hvordan apps skal fungere.

Gsmarena er ikke begejstret for rygtet og finder Vivos og Oppos kritiserede - og visse steder latterliggjorte designløsning - med et periskop-lignende pop up-kamera nærmest elegant.

Bare det kun er rygter

Gsmarenas store ønske i denne forbindelse er, at rygterne forbliver rygter og at - hvis Huawei har en finger med i spillet om disse rygter - Huawei alene søger omtalen:

- "Vi kan heller ikke komme os over fornemmelsen af, at Huawei måske kun gør dette til markedsføringsformål - for at prale om forhold mellem skærm og krop. Så vi vil blive glade for at have taget fejl", skriver Gsmarena blandt andet.

Med til rygtet hører også, at der arbejdes med en skærm på knapt 6,4 tommer og en mulig lancering i en af årets sidste tre måneder.

Mere til historien

Hvordan Vivos periskop-kamera i NEX S-modellen kan du læse om i denne artikel.

Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Flere sensorer på vej til Apple Watch

Et nyt patent indikerer, at Apple kan være på vej med ny måde at integrere sensorer i Apple Watch.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram