Rygter: Huawei arbejder på smartphone med displayhul til kameraet

Hvis Huawei skærer hul i skærmen til et kamera, hvad sker der så med apps, spørger rygtebørsen?

Rygter vil vide, at Huawei meget vel kan være i gang med at sige farvel til den eksisterende måde, at placere kameraet i deres smartphones.

Den kinesiske multinationale netværks- og telekommunikationsudstyr-virksomheds ingeniører arbejder tilsyneladende med det der betegnes, som et “mærkeligt” design med en udskæring til kameraet i skærmen.

I så fald vil det betyde et “hul” i skærmen – altså hvor kamera-“udtaget” er omgivet af skærm. Samtidig vil det betyde lidt mere skærm, at gøre godt med.

Helt præcist, hvordan denne “udskæring” vil fungere i praksis siger rygtebørsen endnu intet om, men der spekuleres allerede i, hvordan den ekstra skærmplads kan benyttes og ikke mindst i, om det kan have betydning for, hvordan apps skal fungere.

Gsmarena er ikke begejstret for rygtet og finder Vivos og Oppos kritiserede – og visse steder latterliggjorte designløsning – med et periskop-lignende pop up-kamera nærmest elegant.

Bare det kun er rygter

Gsmarenas store ønske i denne forbindelse er, at rygterne forbliver rygter og at – hvis Huawei har en finger med i spillet om disse rygter – Huawei alene søger omtalen:

– “Vi kan heller ikke komme os over fornemmelsen af, at Huawei måske kun gør dette til markedsføringsformål – for at prale om forhold mellem skærm og krop. Så vi vil blive glade for at have taget fejl”, skriver Gsmarena blandt andet.

Med til rygtet hører også, at der arbejdes med en skærm på knapt 6,4 tommer og en mulig lancering i en af årets sidste tre måneder.

Mere til historien

Hvordan Vivos periskop-kamera i NEX S-modellen kan du læse om i denne artikel.

Fotofejl på iPhone er løst

KORT NYT: Apple har udsendt en ny softwareopdatering, der retter fejlen med slettede billeder, som pludselig dukkede op igen.

(mere…)
iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram