Fitbit Charge 3 – ny fitnesstracker klar i forbedret design

Fitbit Charge er klar i tredje generation. Det byder på et nyt design og vandtæthed ned til 50 meter. Læs mere om det nye smartband Charge 3 fra Fitbit her.

Product render of Fitbit Charge 3, 3QTR view, in Classic Black and Graphite

Fitbit Charge 3 har de mest avancerede sundheds- og fitnessfeatures til dato. Det har smart-features, som holder dig konstant opdateret på dine fitnessmål.

Du får mere end 15 målbaserede træningsfunktioner. Så du kan vælge mellem løb, cykling, yoga, vægttræning og svømning.

Dine mål kan være antallet af forbrændte kalorier, distance eller varighed. Du kan desuden også se statistikker og hvordan udviklingen i træningen går. Når du i mål får du selvfølgelig også en lille fejring direkte på skærmen.

LÆS OGSÅ: Med Galaxy Watch satser Samsung på sundhed og velvære

Fitbit Charge 3 kommer med OLED-touchskærm.

Nyt i Fitbit Charge 3 er Fitbits Sleep Score beta. Denne hjælper brugeren til bedre at forstå søvnmønstre og tendenser så søvnkvaliteten kan forbedres.

Der er også en SpO2 sensor på Charge 3, som gør det muligt, at tracke søvnforstyrrelser der kan indikere helbredsproblemer.

Sp02 sensoren, som findes i Charge 3, Ionic og Versa, holder øje med om der er åndedrætsafbrydelser, der kan være en indikation på helbredsproblemstillinger som allergier, astma eller søvnapnø.

Sundhedssporingen skal også hjælpe kvinder med at holde styr på deres månedlige cyklus. Det gøres ved at logge menstruation og ægløsning (kommer snart), samt registrere eventuelle symptomer over en periode.

Der er op til syv dages batteri på en opladning.

Foruden alle de smarte ting, som Fitbit Charge 3 tilbyder, så kan du også se notifikationer fra apps som Facebook og vejrapplikationen. Ligesom det er muligt at besvare opkald, se SMS’er, kalender m.m. Android-brugere vil også snart kunne svare med allerede udfyldte hurtigsvar.

Lifestyle photo of Fitbit Charge 3

Pris og tilgængelighed

Du kan allerede nu finde Fitbit Charge 3 i forsalg, men først i begyndelsen af oktober er det klar til salg i butikkerne.

Fitbit Charge 3 vil blive forhandlet i Elgiganten, Power og XXL.dk til en vejledende pris på 1.199 kroner. 

Der kommer også en Fitbit Charge 3 Special Edition til 1.699 kroner. Denne har Fitbit Pay, som lader dig “betale med håndleddet”. Med Fitbit Pay kan du lave kontaktløs betaling – en feature flere end 100 banker i 18 lande benytter. I Danmark har Fitbit et samarbejde med Nordea, Danske Bank, Jyske Bank og SEB.

Det er også muligt, at købe forskelligt tilbehør til Fitbit Charge 3, samt den almindelige og special edition versioner.

LÆS OGSÅ: Google på vej med smartwatch – Pixel Wear?

Galleri: Se billeder af Fitbit Charge 3

Mere til historien

Charge-serien er Fitbits mest populære produkter, hvor der er solgt mere end 35 millioner trackere på verdensplan.  

Samsung teaser for Galaxy Ring

Der har længe været rygter om, at Samsung ville lancere en smart-ring. Nu teasede de selv for Galaxy Ring ved Unpacked-eventen.

(mere…)
Apple Watch vil kunne opdage søvnapnø

Søvnapnø kan måske i nær fremtid blive spottet af Apple Watch. I hvert fald hvis vi skal tro de seneste rygter.

(mere…)
Fremtidens sundhedsvæsen: AI halverer indlæggelsestid for kræftpatienter

Succesfuldt dansk projekt med kunstig intelligens skal bredes ud til hele landet.

(mere…)
Fitbit kræver Google-konto fra 2023

Google ejer Fitbit og fra næste år kræver det Google-konto til nye Fitbit-enheder.

(mere…)
Fitbit klar med nye smartwatches og aktivitetstrackere

Fitbit har netop præsenteret tre nye bud på smartwatch eller aktivitetstracker til dem, som vil holde styr på alt fra skridt, puls, motion og meget mere.

(mere…)
Fitbit tilbagekalder produkt grundet forbrændingsrisiko

Fitbit har oplevet overophedning af batteriet i deres Fitbit Ionic-produkter. Derfor tilbagekaldes disse. Det drejer sig om ca. 1,7 mio. enheder.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram