Fitbit Charge 3 – ny fitnesstracker klar i forbedret design

0

Fitbit Charge er klar i tredje generation. Det byder på et nyt design og vandtæthed ned til 50 meter. Læs mere om det nye smartband Charge 3 fra Fitbit her.

Product render of Fitbit Charge 3, 3QTR view, in Classic Black and Graphite

Fitbit Charge 3 har de mest avancerede sundheds- og fitnessfeatures til dato. Det har smart-features, som holder dig konstant opdateret på dine fitnessmål.

Du får mere end 15 målbaserede træningsfunktioner. Så du kan vælge mellem løb, cykling, yoga, vægttræning og svømning.

Dine mål kan være antallet af forbrændte kalorier, distance eller varighed. Du kan desuden også se statistikker og hvordan udviklingen i træningen går. Når du i mål får du selvfølgelig også en lille fejring direkte på skærmen.

LÆS OGSÅ: Med Galaxy Watch satser Samsung på sundhed og velvære

Fitbit Charge 3 kommer med OLED-touchskærm.

Nyt i Fitbit Charge 3 er Fitbits Sleep Score beta. Denne hjælper brugeren til bedre at forstå søvnmønstre og tendenser så søvnkvaliteten kan forbedres.

Der er også en SpO2 sensor på Charge 3, som gør det muligt, at tracke søvnforstyrrelser der kan indikere helbredsproblemer.

Sp02 sensoren, som findes i Charge 3, Ionic og Versa, holder øje med om der er åndedrætsafbrydelser, der kan være en indikation på helbredsproblemstillinger som allergier, astma eller søvnapnø.

Sundhedssporingen skal også hjælpe kvinder med at holde styr på deres månedlige cyklus. Det gøres ved at logge menstruation og ægløsning (kommer snart), samt registrere eventuelle symptomer over en periode.

Der er op til syv dages batteri på en opladning.

Foruden alle de smarte ting, som Fitbit Charge 3 tilbyder, så kan du også se notifikationer fra apps som Facebook og vejrapplikationen. Ligesom det er muligt at besvare opkald, se SMS’er, kalender m.m. Android-brugere vil også snart kunne svare med allerede udfyldte hurtigsvar.

Lifestyle photo of Fitbit Charge 3

Pris og tilgængelighed

Du kan allerede nu finde Fitbit Charge 3 i forsalg, men først i begyndelsen af oktober er det klar til salg i butikkerne.

Fitbit Charge 3 vil blive forhandlet i Elgiganten, Power og XXL.dk til en vejledende pris på 1.199 kroner. 

Der kommer også en Fitbit Charge 3 Special Edition til 1.699 kroner. Denne har Fitbit Pay, som lader dig “betale med håndleddet”. Med Fitbit Pay kan du lave kontaktløs betaling – en feature flere end 100 banker i 18 lande benytter. I Danmark har Fitbit et samarbejde med Nordea, Danske Bank, Jyske Bank og SEB.

Det er også muligt, at købe forskelligt tilbehør til Fitbit Charge 3, samt den almindelige og special edition versioner.

LÆS OGSÅ: Google på vej med smartwatch – Pixel Wear?

Galleri: Se billeder af Fitbit Charge 3

Mere til historien

Charge-serien er Fitbits mest populære produkter, hvor der er solgt mere end 35 millioner trackere på verdensplan.  

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer