Sony Xperia XZ3 kommer måske med 48 megapixels kamera

RYGTE: Sonys kommende flagskib Xperia XZ3 får angiveligt rekord mange megapixels at lege med.  

Sony IMX586 demo

Sonys demobilleder fra IMX586 sensoren (Foto: Sony)

48 millioner. Så mange pixels findes i Sonys nyeste smartphone-sensor. Nye rygter peget nu på, at Sony allerede ved hvilken telefon, der skal udstyres med sensoren. Det fortæller Pocketnow, der henviser til en benchmark i GFXBench.

Benchmarket viser angiveligt Sony Xperia XZ3 med et kamera på 47 megapixels. Dermed er det nærliggende at tro, at Sonys seneste sensor har fundet sit første hjem.

Sony har annonceret en 48 megapixels sensor til smartphone-kameraer

Benchmarket fortæller også, at Sony-telefonen må “nøjes” med kun ét bagsidekamera. Altså ligesom dens forgænger. Det behøver dog ikke nødvendigvis at være en ulempe. DxOMark, der blandt andet tester smartphone-kamera rangerer eksempelvis Googles Pixel 2 som den bedste kameratelefon udgivet i 2017 – og det er med kun ét kamera.

Kan du stole på kameratests fra DxOMark?

Benchmarket viser videre, at Sony Xperia XZ3 sandsynligvis bliver udstyret med Qualcomms Snapdragon 845 ligesom stort set alle andre Android-flagskibe fra 2018. Den hurtige processor bliver angiveligt akkompagneret af 6 GB RAM. Dermed er det ifølge benhcmarket i GFXBench kun mængden af RAM som er forbedret i forhold til forgængeren Xperia XZ2, der blev vist frem ved dettes års Mobile World Congress (MWC) i februar.

Ifølge rygtebørsen vil Xperia XZ3 og den imponerende antal af pixels få premiere ved dette års Internationale Funkausstellung Berlin (IFA). IFA finder sted fra 31. august til 5. september. Ligesom ved MWC har producenterne dog tradition for at kickstarte eventen nogle dage før med produktlanceringer.

Sony forventes også at lancerer en mindre udgave af Xperia XZ3. Forårets Xperia XZ2 og Xperia XZ2 Compact havde samme kamerasystem. Det er altså meget sandsynligt at Xperia XZ3 compact også får mange megapixels at lege med.

Mere til historien

Sony er ikke den eneste smartphone-producent, der gennem tiden har satset på mange megapixels. Nokias 808 PureView fra 2012 havde et kamera på 41 megapixels.

Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Der teases for OnePlus Watch 2

Skal man tro de seneste rygter, så er OnePlus klar med et nyt smartwatch i næste uge, der ventes at hedde OnePlus Watch 2.

(mere…)
Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra – priserne er lækket

Xiaomi lancerer Xiaomi 14-serien i slutningen af måneden. Nu er de europæiske priser dukket op. Se dem her. 

(mere…)
Den næste iPhone SE får Dynamic Island

Skal man tro de seneste rygter, så får den næste iPhone SE ikke notch, men derimod Dynamic Island.

(mere…)
Samsung måske på vej med Galaxy Watch FE

Det tyder på, at Samsung er på vej med en Fan Edition af deres populære smartwatch, Galaxy Watch.

(mere…)
iPad Mini kan blive erstattet af foldbar enhed i 2026

Der svirrer rygter om, at Apple arbejder på en foldbar enhed, men lanceringen er ikke lige rundt om hjørnet – måske først i 2026.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram