OnePlus 6 får en stor kamera-opdatering

OnePlus oplyser, at udrulningen af den næste opdatering til OxygenOS, der forbedrer kameraet og tilføjer Google Lens, er på vej til enhederne.

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

OxygenOS 5.1.9 opdateringen til OnePlus 6 er på vej ud til enhederne. Det oplyser OnePlus i en mail til MereMobil.dk.

- OnePlus 6 har rundet 1 millioner solgte enheder

Opdateringen, OxygenOS 5.1.9, forbedrer kameraet og tilføjer Google Lens Mode. Med Google Lens vil brugerne kunne ”gå på opdagelse” med telefonen. Står de eksempelvis foran det skæve tårn i Pisa, Eiffeltårnet eller andre kunstværker og bygninger, så vil brugerne kunne få yderligere informationer omkring disse. Ligesom du også vil kunne benytte kameraet direkte til scanning af QR-koder.

OnePlus 6 har ellers fået ros for kameraet, der er et af de bedre på markedet ifølge DxOMark. OnePlus 6 har opnået en score på 96, mens de allerbedste netop nu er Huawei P20 Pro med en score på henholdsvis 109 og HTC U12+ har en score på 103.

- OnePlus: Derfor har OnePlus 6 ikke trådløs opladning

Opdateringen byder på lidt ændringer, som er baseret på feedback fra deres eget community. Mere præcist giver opdateringen forbedret klarhed, dynamic range, registrering af kanter i portrættilstand – og generelt gør det hele hurtigere og mere præcist.

- TEST: OnePlus 6 - den hurtigste til den laveste pris

OnePlus oplyser også, at OnePlus 5 og OnePlus 5T brugere også kan forvente at få Google Lens-opdateringen snart. De oplyser ikke nogen mere præcis dato, men opdateringen udsendes som en OTA-opdatering (Over The Air).

Mere til historien

OnePlus 6 kom i handlen 10. juli i en særlig Red Edition i et begrænset antal. Den nye eksklusive model kommer i en variant med 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM. Pris og specifikationer er præcis som på de øvrige modeller i den variant. Så ønsker du OnePlus 6 Red Edition koster den 4.399 kroner uden abonnement.

Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
OnePlus 11 Jupiter Rock Edition: Ny telefon med unik finish

En særlig udgave af OnePlus 11 er på vej. Designinspirationen kommer fra en kendt planet.

(mere…)
OnePlus snart klar med nye Nord-produkter

OnePlus har sendt event-invitationerne ud. De vil afsløre nye produkter i Nord-serien.

(mere…)
Der teases nu for en OnePlus 11 Special Edition

OnePlus kommer måske med en ny version af OnePlus 11. Der teases netop nu for en Special Edition af den populære OnePlus-model.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram