OnePlus 6 får en stor kamera-opdatering

0

OnePlus oplyser, at udrulningen af den næste opdatering til OxygenOS, der forbedrer kameraet og tilføjer Google Lens, er på vej til enhederne.

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)
OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

OxygenOS 5.1.9 opdateringen til OnePlus 6 er på vej ud til enhederne. Det oplyser OnePlus i en mail til MereMobil.dk.

OnePlus 6 har rundet 1 millioner solgte enheder

Opdateringen, OxygenOS 5.1.9, forbedrer kameraet og tilføjer Google Lens Mode. Med Google Lens vil brugerne kunne ”gå på opdagelse” med telefonen. Står de eksempelvis foran det skæve tårn i Pisa, Eiffeltårnet eller andre kunstværker og bygninger, så vil brugerne kunne få yderligere informationer omkring disse. Ligesom du også vil kunne benytte kameraet direkte til scanning af QR-koder.

OnePlus 6 har ellers fået ros for kameraet, der er et af de bedre på markedet ifølge DxOMark. OnePlus 6 har opnået en score på 96, mens de allerbedste netop nu er Huawei P20 Pro med en score på henholdsvis 109 og HTC U12+ har en score på 103.

OnePlus: Derfor har OnePlus 6 ikke trådløs opladning

Opdateringen byder på lidt ændringer, som er baseret på feedback fra deres eget community. Mere præcist giver opdateringen forbedret klarhed, dynamic range, registrering af kanter i portrættilstand – og generelt gør det hele hurtigere og mere præcist.

TEST: OnePlus 6 – den hurtigste til den laveste pris

OnePlus oplyser også, at OnePlus 5 og OnePlus 5T brugere også kan forvente at få Google Lens-opdateringen snart. De oplyser ikke nogen mere præcis dato, men opdateringen udsendes som en OTA-opdatering (Over The Air).

Mere til historien

OnePlus 6 kom i handlen 10. juli i en særlig Red Edition i et begrænset antal. Den nye eksklusive model kommer i en variant med 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM. Pris og specifikationer er præcis som på de øvrige modeller i den variant. Så ønsker du OnePlus 6 Red Edition koster den 4.399 kroner uden abonnement.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer