OnePlus 6 får en stor kamera-opdatering

OnePlus oplyser, at udrulningen af den næste opdatering til OxygenOS, der forbedrer kameraet og tilføjer Google Lens, er på vej til enhederne.

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

OxygenOS 5.1.9 opdateringen til OnePlus 6 er på vej ud til enhederne. Det oplyser OnePlus i en mail til MereMobil.dk.

OnePlus 6 har rundet 1 millioner solgte enheder

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Opdateringen, OxygenOS 5.1.9, forbedrer kameraet og tilføjer Google Lens Mode. Med Google Lens vil brugerne kunne ”gå på opdagelse” med telefonen. Står de eksempelvis foran det skæve tårn i Pisa, Eiffeltårnet eller andre kunstværker og bygninger, så vil brugerne kunne få yderligere informationer omkring disse. Ligesom du også vil kunne benytte kameraet direkte til scanning af QR-koder.

OnePlus 6 har ellers fået ros for kameraet, der er et af de bedre på markedet ifølge DxOMark. OnePlus 6 har opnået en score på 96, mens de allerbedste netop nu er Huawei P20 Pro med en score på henholdsvis 109 og HTC U12+ har en score på 103.

OnePlus: Derfor har OnePlus 6 ikke trådløs opladning

Opdateringen byder på lidt ændringer, som er baseret på feedback fra deres eget community. Mere præcist giver opdateringen forbedret klarhed, dynamic range, registrering af kanter i portrættilstand – og generelt gør det hele hurtigere og mere præcist.

TEST: OnePlus 6 – den hurtigste til den laveste pris

OnePlus oplyser også, at OnePlus 5 og OnePlus 5T brugere også kan forvente at få Google Lens-opdateringen snart. De oplyser ikke nogen mere præcis dato, men opdateringen udsendes som en OTA-opdatering (Over The Air).

Mere til historien

OnePlus 6 kom i handlen 10. juli i en særlig Red Edition i et begrænset antal. Den nye eksklusive model kommer i en variant med 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM. Pris og specifikationer er præcis som på de øvrige modeller i den variant. Så ønsker du OnePlus 6 Red Edition koster den 4.399 kroner uden abonnement.


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.