OnePlus 6 får en stor kamera-opdatering

OnePlus oplyser, at udrulningen af den næste opdatering til OxygenOS, der forbedrer kameraet og tilføjer Google Lens, er på vej til enhederne.

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

OnePlus 6 Red Edition (Foto: OnePlus)

OxygenOS 5.1.9 opdateringen til OnePlus 6 er på vej ud til enhederne. Det oplyser OnePlus i en mail til MereMobil.dk.

OnePlus 6 har rundet 1 millioner solgte enheder

Opdateringen, OxygenOS 5.1.9, forbedrer kameraet og tilføjer Google Lens Mode. Med Google Lens vil brugerne kunne ”gå på opdagelse” med telefonen. Står de eksempelvis foran det skæve tårn i Pisa, Eiffeltårnet eller andre kunstværker og bygninger, så vil brugerne kunne få yderligere informationer omkring disse. Ligesom du også vil kunne benytte kameraet direkte til scanning af QR-koder.

OnePlus 6 har ellers fået ros for kameraet, der er et af de bedre på markedet ifølge DxOMark. OnePlus 6 har opnået en score på 96, mens de allerbedste netop nu er Huawei P20 Pro med en score på henholdsvis 109 og HTC U12+ har en score på 103.

OnePlus: Derfor har OnePlus 6 ikke trådløs opladning

Opdateringen byder på lidt ændringer, som er baseret på feedback fra deres eget community. Mere præcist giver opdateringen forbedret klarhed, dynamic range, registrering af kanter i portrættilstand – og generelt gør det hele hurtigere og mere præcist.

TEST: OnePlus 6 – den hurtigste til den laveste pris

OnePlus oplyser også, at OnePlus 5 og OnePlus 5T brugere også kan forvente at få Google Lens-opdateringen snart. De oplyser ikke nogen mere præcis dato, men opdateringen udsendes som en OTA-opdatering (Over The Air).

Mere til historien

OnePlus 6 kom i handlen 10. juli i en særlig Red Edition i et begrænset antal. Den nye eksklusive model kommer i en variant med 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM. Pris og specifikationer er præcis som på de øvrige modeller i den variant. Så ønsker du OnePlus 6 Red Edition koster den 4.399 kroner uden abonnement.

Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Hvornår kan du opdatere din iPhone til iOS 18?

OVERBLIK: Her er de kendte tidspunkter for frigivelsen af iPhone-opdateringen, iOS 18.

(mere…)
Disse iPhones kan opdateres til iOS 18

LISTE: I efteråret kommer iOS 18 med mange nye funktioner og forbedringer. Se hvilke iPhone-modeller, kan opdateres til iOS 18.

(mere…)
Den store iPhone-opdatering afsløres i dag – sådan ser du med

SE LIVE: Apple afholder i aften event, hvor de giver et smugkig på den nye iOS 18, opdateringen til iPhone.

(mere…)
Apple på vej med ny Password-app

Rygterne svirrer om, at Apple vil lancere en ny Password-app på deres kommende udviklerkonference i næste uge.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram