Nokias X5 finder måske vej til lande uden for Kina

RYGTE: Et tweet fra HMD Globals produktionschef antyder, at Nokia X5 måske kan finde vej til forbrugere udenfor Kina.

Foto: HMD Global

Flere og flere telefon-producenter har lanceret telefoner med “hak” i skærmen. Også Nokia har meldt sig i feltet af “hak”-producenter. Men indtil videre er det kun kineserne, der har haft mulighed for at erhverve sig en Nokia-telefon med skræm-hak. Men det kan snart være slut. Det skriver Nokia Power User.

Nokia topmodel med fingeraftrykslæser under skærmen?

Ifølge Nokia Power User har HMD Globals produktionschef via det sociale medie Twitter antydet, at Nokia måske vil lancere Nokia X5 udenfor Kina.

Nokia X5 eller Nokia 5.1 Plus, som den også er kendt som, er sammen med Nokia 6.1 Plus i øjeblikket Nokias eneste smartphones med “hak” i toppen af skærmen. Begge modeller er kun tilgængelige i “Riget i midten”. Men det kan altså ændre sig; i hvert fald for den mindste af de to telefoner.

Nokia X5 kan i høj grad klassificeres som en mellemklassemobil. Skærmen måler 5,86 tommer, og telefonen må “nøjes” med en skærmopløsning på 750 x 1.520 pixels. Ifølge OMNI Calculator giver det en PPI (Pixels Per Inch) på 290. Til sammenligning har Nokias flagskib i form af Nokia 8 Sirocco en PPI på 534.

Nokia 8 Sirocco test – bliver ikke en klassiker

Indmaden i Nokia X5 runger af mellemklasse. Her er 32 eller 64 GB intern lagerplads uden mulighed for at udvide den via microSD-kort. Processoren leveres af MediaTeks Helio P60, der oftest er forbeholdt billigere smartphones.

På bagisden af Nokia X5 finder man et dual-kamera med to 13 megapixels sensorer. Selfiekameraet er udgjort af en sensor på 8 megapixels.

Hvad tænker du om Nokia X5? Kunne du være interesseret i en mellemklasse Nokia med “hak” i skærmen?

Mere til historien

Langt de fleste smartphone-producenter tilbyder i dag telefoner med “hak” i skærmen. Listen tæller blandt andre OnePlus, Huawei, Apple, Vivo og nu også Nokia.

Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram