Nokias X5 finder måske vej til lande uden for Kina

1

RYGTE: Et tweet fra HMD Globals produktionschef antyder, at Nokia X5 måske kan finde vej til forbrugere udenfor Kina.

Foto: HMD Global

Flere og flere telefon-producenter har lanceret telefoner med “hak” i skærmen. Også Nokia har meldt sig i feltet af “hak”-producenter. Men indtil videre er det kun kineserne, der har haft mulighed for at erhverve sig en Nokia-telefon med skræm-hak. Men det kan snart være slut. Det skriver Nokia Power User.

Nokia topmodel med fingeraftrykslæser under skærmen?

Ifølge Nokia Power User har HMD Globals produktionschef via det sociale medie Twitter antydet, at Nokia måske vil lancere Nokia X5 udenfor Kina.

Nokia X5 eller Nokia 5.1 Plus, som den også er kendt som, er sammen med Nokia 6.1 Plus i øjeblikket Nokias eneste smartphones med “hak” i toppen af skærmen. Begge modeller er kun tilgængelige i “Riget i midten”. Men det kan altså ændre sig; i hvert fald for den mindste af de to telefoner.

Nokia X5 kan i høj grad klassificeres som en mellemklassemobil. Skærmen måler 5,86 tommer, og telefonen må “nøjes” med en skærmopløsning på 750 x 1.520 pixels. Ifølge OMNI Calculator giver det en PPI (Pixels Per Inch) på 290. Til sammenligning har Nokias flagskib i form af Nokia 8 Sirocco en PPI på 534.

Nokia 8 Sirocco test – bliver ikke en klassiker

Indmaden i Nokia X5 runger af mellemklasse. Her er 32 eller 64 GB intern lagerplads uden mulighed for at udvide den via microSD-kort. Processoren leveres af MediaTeks Helio P60, der oftest er forbeholdt billigere smartphones.

På bagisden af Nokia X5 finder man et dual-kamera med to 13 megapixels sensorer. Selfiekameraet er udgjort af en sensor på 8 megapixels.

Hvad tænker du om Nokia X5? Kunne du være interesseret i en mellemklasse Nokia med “hak” i skærmen?

Mere til historien

Langt de fleste smartphone-producenter tilbyder i dag telefoner med “hak” i skærmen. Listen tæller blandt andre OnePlus, Huawei, Apple, Vivo og nu også Nokia.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer