Nokias X5 finder måske vej til lande uden for Kina

RYGTE: Et tweet fra HMD Globals produktionschef antyder, at Nokia X5 måske kan finde vej til forbrugere udenfor Kina.

Foto: HMD Global

Flere og flere telefon-producenter har lanceret telefoner med “hak” i skærmen. Også Nokia har meldt sig i feltet af “hak”-producenter. Men indtil videre er det kun kineserne, der har haft mulighed for at erhverve sig en Nokia-telefon med skræm-hak. Men det kan snart være slut. Det skriver Nokia Power User.

Nokia topmodel med fingeraftrykslæser under skærmen?

Ifølge Nokia Power User har HMD Globals produktionschef via det sociale medie Twitter antydet, at Nokia måske vil lancere Nokia X5 udenfor Kina.

Nokia X5 eller Nokia 5.1 Plus, som den også er kendt som, er sammen med Nokia 6.1 Plus i øjeblikket Nokias eneste smartphones med “hak” i toppen af skærmen. Begge modeller er kun tilgængelige i “Riget i midten”. Men det kan altså ændre sig; i hvert fald for den mindste af de to telefoner.

Nokia X5 kan i høj grad klassificeres som en mellemklassemobil. Skærmen måler 5,86 tommer, og telefonen må “nøjes” med en skærmopløsning på 750 x 1.520 pixels. Ifølge OMNI Calculator giver det en PPI (Pixels Per Inch) på 290. Til sammenligning har Nokias flagskib i form af Nokia 8 Sirocco en PPI på 534.

Nokia 8 Sirocco test – bliver ikke en klassiker

Indmaden i Nokia X5 runger af mellemklasse. Her er 32 eller 64 GB intern lagerplads uden mulighed for at udvide den via microSD-kort. Processoren leveres af MediaTeks Helio P60, der oftest er forbeholdt billigere smartphones.

På bagisden af Nokia X5 finder man et dual-kamera med to 13 megapixels sensorer. Selfiekameraet er udgjort af en sensor på 8 megapixels.

Hvad tænker du om Nokia X5? Kunne du være interesseret i en mellemklasse Nokia med “hak” i skærmen?

Mere til historien

Langt de fleste smartphone-producenter tilbyder i dag telefoner med “hak” i skærmen. Listen tæller blandt andre OnePlus, Huawei, Apple, Vivo og nu også Nokia.

Analytiker: Apple klar med foldbar iPad før foldbar iPhone

Der har i årevis været rygter om foldbare Apple-enheder. Nu siger analytikeren Ming-Chi Kuo, at det sker i 2024. Foldbar iPad kommer først.

(mere…)
Priserne på Galaxy S23’erne er lækket

De europæiske priser på Samsung Galaxy S23’erne er afsløret. Det tyder på, at du skal betale mere for dette års model.

(mere…)
OnePlus Pad lanceres måske i februar

RYGTE: Der har længe floreret rygter, men måske OnePlus langt om længe er klar med en tablet.

(mere…)
Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nye rygter om iPhone 15 og iPhone 15 Plus 

RYGTE: iPhone 15 og iPhone 15 Plus skulle i år få store kameraopgraderinger. 

(mere…)
OnePlus 11 nedgraderes i USA 

RYGTE: Den amerikanske version af OnePlus 11 får angiveligt opladning med færre watts.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram