Konkurrenterne overhaler iPhones på internethastighed

11

Speedtest.net har lavet en opgørelse, der viser iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus alle er efter flere Android-topmodeller når det kommer til internethastighed.

Hastighed, speedtest, 3G, 4G
Speedtest (Foto: MereMobil.dk)

Går du op i internethastigheder, så bør du gå udenom de seneste iPhones. I hvert fald hvis man skal tro opgørelsen fra firmaet Ookla, der står bag hjemmesiden og appen Speedtest. Her kan man teste ens internethastighed.

Det er Bloomberg, som har fået adgang til en mængde data, der altså viser Apples telefoner ikke klarer sig nær så godt, som eksempelvis Samsung Galaxy S9 og Google Pixel 2.

BAGGRUND: Hvilken hastighed må teleselskaberne markedsføre?

Hurtigere internethastighed betyder, at brugerne kan loade hjemmesider og starte videoer hurtigere. Lyd og billede på videoopkald bliver desuden i bedre kvalitet.

Opgørelsen er lavet ud fra hastighedstests, der er foretaget i USA i løbet af de seneste tre måneder. 102.000 målinger på Samsung Galaxy S9 viser, at det er den topmodel, som altså klarer sig bedst, med en gennemsnitlig downloadhastighed på 38,9 Mbps i sekundet. Lige efter følger Galaxy S9+ med 38,4 Mbps i sekunder – dog også ud fra 169.000 målinger.

Efterfølgende kommer Google Pixel 2 med 33,9 megabit i sekundet i gennemsnit, mens Google Pixel 2 XL har 34,4 Mbps i sekundet.

Opgørelsen viser også, at iPhone X har en gennemsnitlig downloadhastighed på 29,7 megabit i sekundet. Dette er målt ud fra 603.000 målinger, så altså en del flere målinger end på Samsung Galaxy S9’erne. iPhone 8 og iPhone 8 Plus har en gennemsnitshastighed på 28,6 og 29,4 megabit i sekundet.

 – Samsung håner iPhone i nye sjove reklamefilm for Galaxy S9

Langsommere end Apples iPhone var Huawei Mate 10 Pro, som kun opnåede en gennemsnitshastighed på 22 megabit i sekundet. Dette er også kun målt på 884 målinger.

Mere til historien

Det vurderes, at der ikke er lavet flere målinger på Huawei Mate 10 Pro end tilfældet er, da Huawei endnu ikke sælger så mange eksemplarer af deres modeller på det amerikanske marked.

Læs også:
iOS 12 gør din gamle iPhone markant hurtigere

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer