Samsung håner iPhone i nye sjove reklamefilm for Galaxy S9

VIDEO: Se de vanvittigt sjove nye reklamefilm for Galaxy S9 hvor Samsung håner iPhone.

Kampen mellem Samsung og Apple er intakt.

Apple går ikke af vejen for på deres store præsentationer af produkter at gøre grin med Android eller konkurrenterne i almindelighed. Samsung har en god historik i, at lave underholdende reklamefilm med Apple som omdrejningspunkt.

I fire nye reklamefilm, der virkelig er ganske sjove, slår Samsung ned på problematikker for iPhone-ejere som adaptere, kamera, hastighed og hurtigopladning.

Herunder kan du se filmene.

Mere til historien

Denne historie er ikke sponseret af Samsung – bør jeg jo nok lige nævne. Jeg bringer det fordi jeg elsker når virksomheder tør tage tyren ved hornene. I Danmark er det noget vi stort set aldrig ser. Desværre.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.