Danskere bringer AR ind i et nyt bilspil på smartphonen

Et nyt mobilspil ræser ind i garagen på Android og iOS. StreetCars er et nyt Augmented Reality spil, hvor du scanner IRL biler ind i spillet.

Streetcarsgame

StreetCars på iOS (Foto: Nordic Game)

Augmented reality (i daglig tale kaldet AR) får en del opmærksomhed på den mobile platform. På spilfronten har der været stor succes med spil som Pokémon GO, Draconius GO og sidst men ikke mindst Jurassic World Alive.

Donkraft Digital tager skridtet videre med AR som vi kender det. Det sker i et nyt spil kaldet StreetCars.

LÆS OGSÅ: Tim Cook tror på Augmented Reality

Et hold af unge danskere har lavet et spil for folk der elsker biler. Men det er ikke bare et spil hvor du kan køre i de sejeste øser. Nej det er et spil hvor du skal ud i den store verden og scanne nummerplader, for at få bilerne ind i spillet.

Det fungere på den måde, at man går ud og finder sin yndlingsbil og scanner nummerpladen ind i spillet. Når det er gjort, så laver spillet bilen om til en passende bil i spillet. Det er fremgangsmetoden hvis du vil have nye biler i spillet.

Når du har fundet det antal biler du ønsker, kan du give den gas i spillet. For du har nu mulighed for at køre en masse seriøs ræs enten mod vennerne eller tilfældige spillere online. Det fungerer på den måde, at du har forskellige løbstyper at vælge imellem, og i disse skal du slå andres tid.

LÆS OGSÅ: Dansk spilsucces: Subway Surfers slår Super Mario

Har du ikke de fedeste biler, der hvor du bor, så fortvivl ikke. Der er nemlig mulighed for at opgradere sine biler, så de bliver bedre end da du fik dem ind i spillet. Der kan gejles og tunes til den store guldmedajle. Så selvom du har en Fiat Punto stående i indkørslen derhjemme, kan den måske trække fra den fede Toyota Supra med tiden.

Skabt af danskere du måske kender

StreetCars er gratis at spille. Så hvis det frister kan det downloades til iOS eller Android enheder. Spillet er skabt af Donkraft Digital.

Donkraft Digital er et spil firma der er startet op i år af et hold unge gutter. De og nogle investorer har slået pjalterne sammen med det gamle spilfirma Game Swing. Hvis du syntes Game Swing lyder bekendt er det helt korrekt. De står blandt andet bag Stikbold! A Dodgeball Adventure.

Streetcars trailer

Mere til historien

Der er smidt godt 2 millioner kroner i dette projekt for at få StreetCars bragt til live.

Apple Reality Pro headset – de nyeste rygter 

Detaljerede beskrivelser af Apple Reality Pro - et kommende VR-headset - er kommet frem i en rapport fra Bloombergs Mark Gurman.

(mere…)
Nyt dansk fodbold-spil sparker spillerne ind på banen

Et nyt spil, som hedder ”Just Football”, vil forsøge at revolutionere mobilspilindustrien. Spillet er en blanding mellem Pokémon Go og Fifa.

(mere…)
Harry Potter: Wizards Unite klar i betaversion

Der har i årevis været rygter om et Harry Potter spil, som minder om Pokémon Go. Nu er spillet, Harry Potter: Wizards Unite, endelig frigivet i en beta.

(mere…)
Pokémon Go – hvad blev der af dillen? (1 år efter)

Sidste sommer hærgede Pokémon Go overalt på mobiler og gaderne. Ikke kun i Danmark, men på globalt plan. Hvad er der blevet af dillen?

(mere…)
Det kan du vente: Teknologier der kan ændre vores verden

Robotterne kommer for alvor, kunstig intelligens tager over og vores måde at tænke betaling på vil ændre sig i de næste ti år, spår eksperter.

(mere…)
Tim Cook tror på Augmented Reality

Apples topchef Tim Cook har så stor en tro på Augmented Reality, at han mener det kan blive ligeså stort som selve smartphonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram