Tivoli lader dig nu betale via MobilePay

Tivoli er nu den første forlystelsespark i verden, som tager imod mobilbetaling. Tivoli og MobilePay har indgået et samarbejde.

Betal med MobilePay i Tivoli (Kilde: MobilePay)

Betal med MobilePay i Tivoli (Kilde: MobilePay)

Tivoli i København er nu den første forlystelsespark i verden, der åbner op for betaling via mobiltelefonen. Tivoli og MobilePay har indgået en aftale, som altså gør det muligt at betale via mobilen flere steder i parken.

 - Snart kan du foretage kontooverførsler med MobilePay

I første omgang har Tivoli nemlig opgraderet 202 betalingsterminaler til at kunne modtage betalinger via MobilePay, hvilket sker via Bluetooth. Dermed kan kunderne i Tivoli nu betale kontaktløst via mobiltelefonen, hvis denne holdes tæt på terminalen.

Senere i år vil det også være muligt, at kunne købe og betale billetter hjemmefra via mobiltelefonen. Har man årskort vil dette også kunne ”læggges” ind i MobilePay i løbet af i år. Men det er ikke nok. Tivoli forventer nemlig, at rulle endnu flere MobilePay-services ud til Havens mange danske gæster i løbet af 2018.

- ”Vi vil gerne styrke den digitale kundeoplevelse og gøre tingene nemmere og smidigere for vores gæster. Her kan MobilePay bidrage positivt i en række betalingssituationer. Jeg er sikker på, vores gæster vil opleve store fordele ved de nye løsninger, når de løbende bliver integreret i Haven. Og så er det da spændende, at vi tilsyneladende er first movere på området, indenfor forlystelsesparker,” lyder det i en pressemeddelelse fra Lars Liebst, som er direktør i Tivoli.

Også MobilePay er glade for det nye samarbejde.

- ”Tivoli bliver med denne aftale den første forlystelsespark i verden der åbner for at gøre mobile betalinger til en integreret del af gæsteoplevelsen i en stribe sammenhænge. Tivoli passer godt til MobilePay, fordi kundeoplevelsen er i centrum for alt, hvad Tivoli gør. Vi vil gerne bidrage til at gøre det nemmere og hurtigere at prøve forlystelser, købe drikkevarer og meget andet. Over tid håber vi, at endnu flere mobile betalingsmåder vinder indpas, så nogle Tivoli-gæster helt kan droppe kort og kontanter, hvis de måtte ønske det,” udtaler Mark Wraa-Hansen, adm. direktør i MobilePay.

 - Hvem slår dankortet ihjel? Apple Pay? MobilePay?

Gæsterne kan betale via MobilePay både ved indgangene og i Haven i første omgang.

Mere til historien

I samarbejdet mellem Tivoli og MobilePay er der også taget en beslutning om, at man i fællesskab vil udvikle helt nye betalingsmuligheder i Tivoli. Fokus er at skabe endnu bedre oplevelser for gæsterne i en række betalingssituationer.

Betaling med MobilePay er i fare

EU er nøglen til at bryde Apples dominans på markedet for mobilbetaling i fysiske butikker. Sker det ikke er MobilePay i fare.

(mere…)
WeShare er lukket - her er dine muligheder

TIP: WeShare er lukket. Vi giver dig her to andre muligheder for at dele og afregne udgifter med andre.

(mere…)
Farvel til WeShare-appen

Når januar bliver til februar er det slut med at bruge WeShare. Uafsluttede mellemværender kan dog reddes lidt endnu…

(mere…)
Måske betaler du for meget med Apple Pay?

Dankort er billigst at bruge for forbrugeren i Apple Pay, men kun én bank giver forbrugerne muligheden.

(mere…)
MobilePay slår atter Black Week-rekorder

Alt stiger og danskerne klager over krisen, men alligevel blev der sat masser af rekorder i den netop overståede Black Week.

(mere…)
MobilePay lukker appen WeShare

Appen WeShare lukker i starten af 2023, oplyser MobilePay, som står bag tjenesten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram