Skal du have en iPhone X Tesla? Pris: 29.000 kroner!

5

Caviar er andet end fiskeæg. Det er også et russisk firma som sælger en ret eksklusiv iPhone X til 29.000 kroner.

Det russiske firma Caviar kendes nok mest for deres eksklusive mobilcovers. Nu har de valgt at tage skridtet videre og sælge iPhone X, hvor et meget eksklusivt cover er monteret.

Caviar har lige lanceret den før nævnte iPhone X, og det er ikke en normal standardmodel. Det er nemlig en mobil med et solcellepanel bag på. Denne vilde model hedder iPhone X Tesla.

Rygte: Ny iPhone X farve på vej – Blush Gold

iPhone X Tesla er lavet til ære for Elon Musk, som mange nok vil huske som ham der sendte en Tesla i rummet. Caviar har sendt Elon en lille hilsen bag på det eksklusive design. De har skrevet ”Made on Earth by Humans”.

Telefonen har som sagt et solcelle panel bag på. Ud over det, så holder den stadig IP67-certificeringen. Solcellepanelet vil også være stødsikkert. Så man skal ikke være vildt urolig for det går i stykker.

Det som mange nu sidder og tænker på er nok prisen på denne lille herlighed. Hvis du skal have fingrene i 64 GB modellen koster den i omegnen af 29.100 danske kroner. Skal du derimod have 256 GB modellen, koster den i skrivende stund 30.647 kroner. Det skal lige siges at moms og eventuelle afgifter er ikke regnet med i denne pris.

Apple parkerer autonom bil

iPhone X Tesla laves i et meget eksklusivt oplag. Så hvis du vil have fingrene i denne mobil skal du nok ikke vente alt for længe. Du kan læse mere om denne lidt specielle iPhone X ved at klikke her.

Mere til historien

iPhone X blev lanceret i Danmark den 27. oktober 2017.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer