Skal du have en iPhone X Tesla? Pris: 29.000 kroner!

Caviar er andet end fiskeæg. Det er også et russisk firma som sælger en ret eksklusiv iPhone X til 29.000 kroner.

Det russiske firma Caviar kendes nok mest for deres eksklusive mobilcovers. Nu har de valgt at tage skridtet videre og sælge iPhone X, hvor et meget eksklusivt cover er monteret.

Caviar har lige lanceret den før nævnte iPhone X, og det er ikke en normal standardmodel. Det er nemlig en mobil med et solcellepanel bag på. Denne vilde model hedder iPhone X Tesla.

Rygte: Ny iPhone X farve på vej – Blush Gold

iPhone X Tesla er lavet til ære for Elon Musk, som mange nok vil huske som ham der sendte en Tesla i rummet. Caviar har sendt Elon en lille hilsen bag på det eksklusive design. De har skrevet ”Made on Earth by Humans”.

Telefonen har som sagt et solcelle panel bag på. Ud over det, så holder den stadig IP67-certificeringen. Solcellepanelet vil også være stødsikkert. Så man skal ikke være vildt urolig for det går i stykker.

Det som mange nu sidder og tænker på er nok prisen på denne lille herlighed. Hvis du skal have fingrene i 64 GB modellen koster den i omegnen af 29.100 danske kroner. Skal du derimod have 256 GB modellen, koster den i skrivende stund 30.647 kroner. Det skal lige siges at moms og eventuelle afgifter er ikke regnet med i denne pris.

Apple parkerer autonom bil

iPhone X Tesla laves i et meget eksklusivt oplag. Så hvis du vil have fingrene i denne mobil skal du nok ikke vente alt for længe. Du kan læse mere om denne lidt specielle iPhone X ved at klikke her.

Mere til historien

iPhone X blev lanceret i Danmark den 27. oktober 2017.

Populære iPhones er nedsat med over 1.000 kroner

Apple har med iPhone 12-seriens indtog valgt at sænke nogle af de ældre og mest solgte modeller med over 1.000 kroner. Her kan du få et prisoverblik.

(mere…)
Nu er det farvel til iPhone 11 Pro-modellerne

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er nu fortid i det officielle sortiment fra Apple. Der siges farvel i forbindelse med lanceringen af iPhone 12.

(mere…)
ProductRED forsøger at bekæmpe AIDS og nu covid-19

KORT NYT: Apple giver ved salg af deres ProductRED-produkter tilskud til bekæmpelse af AIDS, men resten af 2020 giver de penge til bekæmpelse af covid-19.

(mere…)
Apple vil udfase iPhone 11 Pro og iPhone Xr

Når iPhone 12 lander i butikkerne, så forsvinder en række velkendte iPhones fra hylderne, for at give plads til de nye.

(mere…)
iPhone SE vs. iPhone Xr – hvilken skal du vælge

Apple har præsenteret den nye og længe ventede iPhone SE (2020), men hvordan klarer den sig, hvis den sammenlignes med iPhone Xr? Her er forskellene.

(mere…)
iPhone Xr er faldet i pris

Gør et "kup". Apple har sænket prisen på sidste års ”billige iPhone”. Nu er iPhone Xr pludselig rigtig interessant for mobilkøberne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram