Samsung Galaxy A6 og A6+ - to nye Galaxy'er til under 3.000 kr.

En relativ lav pris skal få forbrugerne til at vælge Samsungs “stilede” smartphones. Galaxy A6 og A6+ er to nye prisvenlige smartphones.

Hvis man er på jagt efter et dual-kamera, så skal man kigge på Galaxy A6+. Lillebror A6 har nemlig kun ét kamera. (Foto: Samsung)

Synes du, at 6.000 kroner er for meget at give for en ny smartphone fra Samsung? Så er der godt nyt. For Samsungs seneste smartphones kaldet Galaxy A6 og A6+ koster under det halve.

De vejledende salgspriser lyder nemlig på henholdsvis 2.499 og 2.999 kroner. Det fremgår af en pressemeddelelse, som Samsung har sendt til MereMobil.dk.

256 GB udgave af Samsung Galaxy S9+ kommer nu til Danmark

De to nye modeller er begge udstyret med AMOLED-skærme som man kender det fra Samsungs topmodeller. På Samsung Galaxy A6 finder man en skærm på 5,6 tommer i formatet 18:9. Det samme skærmformat går igen på plus-udgaven, men her er skærmen vokset til 6,0 tommer.

Skærmstørrelsen er ikke den eneste forskel de to modeller imellem. På bagsiden af Galaxy A6+ finder man et dual-kamera, mens den “normale” A6 må klare sig med ét kamera.

Sony melder sig ind i kamera-krigen mod Huawei og Samsung

Dual-kameraet på Galaxy A6+ er udgjort af 16 megapixels hovedobjektiv, der akkompagneres af sekundært kamera på 5 megapixels. I skrivende stund har Samsung ikke oplyst om der er tale om et teleobjektiv, vidvinkelobjektiv eller noget helt tredje.

Indmaden i de to telefoner varierer også. A6+-telefonen er nemlig udstyret med en ottekernet SoC, der har en anelse hurtigere frekvens, end den SoC, man finder i Galaxy A6.

De to nye telefoner lander i danske butikker i løbet af maj.

Nøglespecifikationer på Samsung Galaxy A6 og A6+

Galaxy A6Galaxy A6+
Skærm

5.6” HD+ (720x1480) Super AMOLED

6.0” FHD+ (1080x2220) Super AMOLED

Bagsidekamera

16 megapixels (F/1.7)

16 megapixels (F/1.7) + 5 megapixels (F/1.9) med fast fokus

SoC

Otte kerner ved 1.6 GHz

Otte kerner ved 1.8 Ghz

Hukommelse

3 GB

Lagerplads

32 GB intern. Kan udvides via Micro SD (op til 256 GB)

Batteri

3.000 mAh

3.500 mAh

Andet

USB Type b, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS, Glonass,

Mere til historien

Samsungs Galaxy A-serie fik sin debut i 2014. I dag tæller serien Galaxy A3, A5, A6, og A8.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE droppes måske

Der har været en forventning til, at Samsung i år ville lancere en Galaxy S22 FE. Det tyder nu på at Fan Edition serien lukkes.

(mere…)
Nye smart-køkken produkter på vej fra Samsung

Ovn, vaskemaskine og tørretumber – naturligvis med smarthome-teknologi og mange smarte ord. Læs om de nyeste smart-maskiner fra Samsung.

(mere…)
Samsung klar med nye foldbare smartphones til august

Skal man tro de seneste rygter fra tipster Jon Prosser, så vil Samsung afholde en Unpacked event i august, hvor de vil afsløre nye foldbare telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram