OnePlus 6 pris og tilgængelighed – så billig er den

Hvad koster OnePlus 6? Fra 3.899 kroner. Her får du alle detaljerne om priser og hukommelse på OnePlus 6.

OnePlus 6 er nok det bedste og mest interessante produkt fra OnePlus’ produkt-lineup gennem tiden. I hvert fald når jeg forholder mig til de specifikationer og informationer, der blev tilgængelig i forbindelse med præsentationen den 16. maj 2018. Altså før jeg havde mulighed for at anmelde OnePlus 6.

OnePlus 6 kommer til Danmark i tre farver og fem varianter. Herunder kan du se udgaverne, farverne samt hukommelse, RAM og den vejledende pris uden abonnement.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om OnePlus 6

Teleselskaberne YouSee, Telenor, Telia og 3, samt den uafhængige netbutik ProShop, vil forhandle OnePlus 6. Salgsstarten er den 23. maj 2018.

ONEPLUS 6RAMLagerpladsPris
Mirror Black6 GB64 GB3.899 kr.
Mirror Black8 GB128 GB4.399 kr.
Midnight Black8 GB128 GB4.399 kr.
Midnight Black8 GB256 GB4.699 kr.
Silk White8 GB128 GB4.399 kr.

Fede specifikationer

Telefonen kommer med 6.28 tommer skærm i 19:9 format. Maskinrummet består af Qualcomms hidtil nyeste processor (Snapdragon 845).

I forhold til OnePlus 5T er der forbedringer af kameraet. Desuden er OnePlus 6 født med Android 8.1. Altså den samme verison som OnePlus 5T også kører aktuelt.

En anden nyhed er gestures – altså betjening med fingerbevægelser, stort set som på iPhone X.

Selvom OnePlus 6 har glas på for- og bagside er trådløs opladning ikke en mulighed. Netop på grund af glasbagsiden ville dette sagtens kunne have været en mulighed. Til gengæld medfølger der en hurtigoplader i salgspakken.

Ifølge OnePlus giver 30 minutters opladning en hel dags brugs tid.

Billeder af OnePlus 6

Mere til historien

Forud for lanceringen gik der mange rygter. Et af dem var, at OnePlus 6 blev lanceret i en særlig Avengers: Infinity War udgave i blå. Denne blev ikke præsenteret af OnePlus i denne omgang.

OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

TESTEN ER I GANG: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Samsung Galaxy Fold6 og Galaxy Flip6 – se priserne

PRISOVERSIGT: Her er de danske priser på Samsung Galaxy Z Fold6 og Galaxy Z Flip6. Se varianter og salgsstart datoen i Danmark.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Nord 4 lancering er på vej

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at OnePlus senere denne måned vil præsentere den nye OnePlus Nord 4. OnePlus har selv teaset for sommer-event.

(mere…)
OnePlus har annonceret OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus lancerede i går nye produkter. Vi er spændte på om Ace 3 Pro kommer til Danmark.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram