OnePlus 6 pris og tilgængelighed – så billig er den

Hvad koster OnePlus 6? Fra 3.899 kroner. Her får du alle detaljerne om priser og hukommelse på OnePlus 6.

OnePlus 6 er nok det bedste og mest interessante produkt fra OnePlus’ produkt-lineup gennem tiden. I hvert fald når jeg forholder mig til de specifikationer og informationer, der blev tilgængelig i forbindelse med præsentationen den 16. maj 2018. Altså før jeg havde mulighed for at anmelde OnePlus 6.

OnePlus 6 kommer til Danmark i tre farver og fem varianter. Herunder kan du se udgaverne, farverne samt hukommelse, RAM og den vejledende pris uden abonnement.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om OnePlus 6

Teleselskaberne YouSee, Telenor, Telia og 3, samt den uafhængige netbutik ProShop, vil forhandle OnePlus 6. Salgsstarten er den 23. maj 2018.

ONEPLUS 6RAMLagerpladsPris
Mirror Black6 GB64 GB3.899 kr.
Mirror Black8 GB128 GB4.399 kr.
Midnight Black8 GB128 GB4.399 kr.
Midnight Black8 GB256 GB4.699 kr.
Silk White8 GB128 GB4.399 kr.

Fede specifikationer

Telefonen kommer med 6.28 tommer skærm i 19:9 format. Maskinrummet består af Qualcomms hidtil nyeste processor (Snapdragon 845).

I forhold til OnePlus 5T er der forbedringer af kameraet. Desuden er OnePlus 6 født med Android 8.1. Altså den samme verison som OnePlus 5T også kører aktuelt.

En anden nyhed er gestures – altså betjening med fingerbevægelser, stort set som på iPhone X.

Selvom OnePlus 6 har glas på for- og bagside er trådløs opladning ikke en mulighed. Netop på grund af glasbagsiden ville dette sagtens kunne have været en mulighed. Til gengæld medfølger der en hurtigoplader i salgspakken.

Ifølge OnePlus giver 30 minutters opladning en hel dags brugs tid.

Billeder af OnePlus 6

Mere til historien

Forud for lanceringen gik der mange rygter. Et af dem var, at OnePlus 6 blev lanceret i en særlig Avengers: Infinity War udgave i blå. Denne blev ikke præsenteret af OnePlus i denne omgang.

OnePlus’ foldbare smartphone fremvist på video

Telefonen er endnu ikke officiel, men nu har YouTube-kanalen Unbox Therapy fremvist en tidlig version af OnePlus Open. Se den her.

(mere…)
OnePlus Open lanceringsdato er afsløret

Den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er snart klar til en lancering. Datoen for lanceringseventen er lækket.

(mere…)
Så meget er iPhone 14 faldet i pris

PRISTJEK: iPhone 14, iPhone 14 Plus og iPhone 13 er faldet i pris efter Apple har lanceret iPhone 15-serien. Se de nye priser her.

(mere…)
Det koster iPhone 15-telefonerne - få overblikket her

PRISER: Det er billigere at købe en af iPhone 15-modellerne, sammenlignet med iPhone 14-serien. Det er dog stadig dyre telefoner.

(mere…)
Apple sænker prisen på Apple Watch

Apple har lanceret nye Apple Watch-modeller. Denne gang er priserne sænket i forhold til sidste år. Se priserne her.

(mere…)
OnePlus Open kan forsinkes yderligere af patent-krig

Det var egentlig meningen, at OnePlus skulle lancere deres første foldbare smartphone i august. Nu er det uvist, hvor længe den er udskudt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram