OnePlus 6 pris og tilgængelighed – så billig er den

Hvad koster OnePlus 6? Fra 3.899 kroner. Her får du alle detaljerne om priser og hukommelse på OnePlus 6.

OnePlus 6 er nok det bedste og mest interessante produkt fra OnePlus’ produkt-lineup gennem tiden. I hvert fald når jeg forholder mig til de specifikationer og informationer, der blev tilgængelig i forbindelse med præsentationen den 16. maj 2018. Altså før jeg havde mulighed for at anmelde OnePlus 6.

OnePlus 6 kommer til Danmark i tre farver og fem varianter. Herunder kan du se udgaverne, farverne samt hukommelse, RAM og den vejledende pris uden abonnement.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om OnePlus 6

Teleselskaberne YouSee, Telenor, Telia og 3, samt den uafhængige netbutik ProShop, vil forhandle OnePlus 6. Salgsstarten er den 23. maj 2018.

ONEPLUS 6 RAM Lagerplads Pris
Mirror Black 6 GB 64 GB 3.899 kr.
Mirror Black 8 GB 128 GB 4.399 kr.
Midnight Black 8 GB 128 GB 4.399 kr.
Midnight Black 8 GB 256 GB 4.699 kr.
Silk White 8 GB 128 GB 4.399 kr.

Fede specifikationer

Telefonen kommer med 6.28 tommer skærm i 19:9 format. Maskinrummet består af Qualcomms hidtil nyeste processor (Snapdragon 845).

I forhold til OnePlus 5T er der forbedringer af kameraet. Desuden er OnePlus 6 født med Android 8.1. Altså den samme verison som OnePlus 5T også kører aktuelt.

En anden nyhed er gestures – altså betjening med fingerbevægelser, stort set som på iPhone X.

Selvom OnePlus 6 har glas på for- og bagside er trådløs opladning ikke en mulighed. Netop på grund af glasbagsiden ville dette sagtens kunne have været en mulighed. Til gengæld medfølger der en hurtigoplader i salgspakken.

Ifølge OnePlus giver 30 minutters opladning en hel dags brugs tid.

Billeder af OnePlus 6

Mere til historien

Forud for lanceringen gik der mange rygter. Et af dem var, at OnePlus 6 blev lanceret i en særlig Avengers: Infinity War udgave i blå. Denne blev ikke præsenteret af OnePlus i denne omgang.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.