NY VIDEO: Se OnePlus 6 blive brændt og bøjet

0

Ny video fra YouTube-brugeren JerryRigEverything kaster lys over, hvor solid OnePlus’ seneste smartphone er.

OnePlus 6
Selvom OnePlus 6 har glas på for- og bagside, så består telefonen tortur-testen (Foto: OnePlus)

Hvor stærk skal en smartphone være for at overleve den tortur, som YouTuberen JerryRigEverything har udsat et hav af smartphones for? Det er vanskeligt at svare på, men OnePlus 6 er i hvert fald stærk nok. For flagskibet overlever både at blive brændt og bøjet i den seneste tortur-test.

Ridse-, bøje- og ildtest af Samsung Galaxy Note 8

Fordi smartphones er udsat for lidt af hvert, har JerryRigEverything vanen tro undersøgt, hvor stærk OnePlus 6 er over for ridser. H

 

 

er placerer OnePlus 6 sig i blandt konkurrenterne. Skærmen ridser nemlig ved niveau 6 på Mohs’ hårdhedsskala – altså det samme som iPhone 7 og Samsung Galaxy Note 8.

Skalaen spænder i øvrigt fra 1-10, hvor 10 svarer til diamanter. JerryRigEverything har tidligere testet HTC Ultra med safir-dækket skærm. Den får først ridser ved niveau 9.

OnePlus benytter samme glastype på for- og bagsiden af OnePlus 6. I begge tilfælde er der tale om Gorilla Glass 5.

OnePlus: Derfor har OnePlus 6 ikke trådløs opladning

Torturen stopper dog ikke ved en ridsetest. For under forsideglasset finder man OnePlus 6’s 6,3 tommer store AMOLED-skærm. Med en lighter i hånden og OnePlus 6 i den anden tester JerryRigEverything, hvordan telefonen har det med varme. Og her overlever skærmen i omegnen af 20 sekunder. Desværre overlever pixelsene ikke.

Når det kommer til at bøje telefonen, så imponerer OnePlus. Telefonen flekser en lille smule under pres, men den beholder formen. Der er heller ingen spor efter slitage på glasset – hverken på telefonens for- eller bagside.

Hvis du selv vil se, hvordan OnePlus 6 klarer skærene i JerryRigEverythings tortur-test, så kig med nedenfor.

Mere til historien

Langt de fleste telefoner overlever JerryRigEverything og hans tortur-test. Det har dog været enkelte undtagelser som eksempelvis Nextbit Robin.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer