NY VIDEO: Se OnePlus 6 blive brændt og bøjet

Ny video fra YouTube-brugeren JerryRigEverything kaster lys over, hvor solid OnePlus’ seneste smartphone er.

OnePlus 6

Selvom OnePlus 6 har glas på for- og bagside, så består telefonen tortur-testen (Foto: OnePlus)

Hvor stærk skal en smartphone være for at overleve den tortur, som YouTuberen JerryRigEverything har udsat et hav af smartphones for? Det er vanskeligt at svare på, men OnePlus 6 er i hvert fald stærk nok. For flagskibet overlever både at blive brændt og bøjet i den seneste tortur-test.

Ridse-, bøje- og ildtest af Samsung Galaxy Note 8

Fordi smartphones er udsat for lidt af hvert, har JerryRigEverything vanen tro undersøgt, hvor stærk OnePlus 6 er over for ridser. H

 

 

er placerer OnePlus 6 sig i blandt konkurrenterne. Skærmen ridser nemlig ved niveau 6 på Mohs’ hårdhedsskala – altså det samme som iPhone 7 og Samsung Galaxy Note 8.

Skalaen spænder i øvrigt fra 1-10, hvor 10 svarer til diamanter. JerryRigEverything har tidligere testet HTC Ultra med safir-dækket skærm. Den får først ridser ved niveau 9.

OnePlus benytter samme glastype på for- og bagsiden af OnePlus 6. I begge tilfælde er der tale om Gorilla Glass 5.

OnePlus: Derfor har OnePlus 6 ikke trådløs opladning

Torturen stopper dog ikke ved en ridsetest. For under forsideglasset finder man OnePlus 6’s 6,3 tommer store AMOLED-skærm. Med en lighter i hånden og OnePlus 6 i den anden tester JerryRigEverything, hvordan telefonen har det med varme. Og her overlever skærmen i omegnen af 20 sekunder. Desværre overlever pixelsene ikke.

Når det kommer til at bøje telefonen, så imponerer OnePlus. Telefonen flekser en lille smule under pres, men den beholder formen. Der er heller ingen spor efter slitage på glasset – hverken på telefonens for- eller bagside.

Hvis du selv vil se, hvordan OnePlus 6 klarer skærene i JerryRigEverythings tortur-test, så kig med nedenfor.

Mere til historien

Langt de fleste telefoner overlever JerryRigEverything og hans tortur-test. Det har dog været enkelte undtagelser som eksempelvis Nextbit Robin.

 

OnePlus Nord 4 – mine første indtryk

TESTEN ER I GANG: OnePlus Nord 4 kommer snart i butikkerne. Jeg har nu telefonen i hænderne, så her er mine første indtryk.

(mere…)
Smugkig: Flere OnePlus-produkter vises frem

OnePlus er ude med et smugkig på deres kommende produkter.

(mere…)
OnePlus teaser for lancering af OnePlus Nord 4

Sommeren byder på en række lanceringer af telefoner. Nu teaser OnePlus for, at de om mindre end 14 dage er klar med OnePlus Nord 4.

(mere…)
OnePlus Nord 4 lancering er på vej

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at OnePlus senere denne måned vil præsentere den nye OnePlus Nord 4. OnePlus har selv teaset for sommer-event.

(mere…)
OnePlus har annonceret OnePlus Ace 3 Pro

OnePlus lancerede i går nye produkter. Vi er spændte på om Ace 3 Pro kommer til Danmark.

(mere…)
OnePlus Pad Pro er på vej

OnePlus teaser for deres kommende tablet, Pad Pro, som tyder på at være en spændende Android tablet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram