Nu kommer betalings-YouTube til Danmark

YouTube Red skifter navn til YouTube Premium. For os danskerne er den bedste nyhed at...

YouTube Premium og YouTube Music priser

Amerikanske priser på YouTube Premium og YouTube Music. De danske priser er endnu ikke kendt. (Foto: Google)

Google har offentliggjort, at tjenesten YouTube Red skifter navn til YouTube Premium. I samme forbindelse har Google også oplyst, at tjenesten bliver tilgængelig i flere lande, hvoraf Danmark er et af disse.

Hidtil har YouTube Red kun været tilgængelig i få lande, men nu har Google altså oplyst, at de vil udbrede tjenesten.

YouTube Red, eller nu YouTube Premium, har flere år på bagen. Tjenesten blev præsenteret tilbage i 2015, men har som sagt blot været tilgængelig i få lande i de første år.

YouTube Premium er en abonnementstjeneste hvor du, ligesom på Spotify og Netflix, som eksempler, betaler for indhold uden reklamer.

Tjeneste giver også mulighed for at se videoer offline samt lytte til indhold mens skærmen på smartphonen er slukket. Ligesom på Netflix har YouTube også deres eget originale indhold, som er eksklusivt tilgængeligt for de betalende kunder.

Google driver også musiktjenesten Google Play Music. Ifølge de nyeste rygter vil Google lukke Google Play Music. I forvejen er YouTube en af verdens største platforme for distribution af musik - også selvom der er reklamer og ofte videoer med dårlig lydkvalitet.

I forbindelse med YouTube Premium får betalende medlemmer af Google Play Music adgang til YouTube Music, der nu lanceres bredt. Om det så betyder afviklingen af Google Play Music må tiden vise.

Et abonnement på YouTube Premium inkluderer også adgang til YouTube Music. Musiktjenesten kan dog også købes selvstændigt.

YouTube Premium ruller nu ud i de første lande. I runde nummer to følger blandt andet Danmark, oplyser Google.

LÆS OGSÅ: YouTube Music åbner snart i Danmark

Mere til historien

At Google ændrer navnet fra YouTube Red til YouTube Premium er i sig selv ikke en stor nyhed. Google har gennem årene ændret navn på flere af deres tjenester. Eksempelvis hed deres applikationsbutik tidligere Android Market inden den skiftede navn til Google Play Store - i daglig tale Google Play.

Netflix klar med 40 nye spil i 2023

Netflix har oplyst, at de vil tilføje 40 nye spil på deres spilplatform i år. 16 spil er i produktion ”in-house”.

(mere…)
Telmore indfører større ”valgfrihed”

Valgfrihed… lyder det fra Telmore, men er det reelt det?

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Netflix lader dig tilpasse underteksterne

KORT NYT: I dag kan du ændre underteksterne på web-versionen af Netflix, men ikke direkte på TV’et. Den funktion er klar nu.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Spotify-appen får en stor overhaling

Spotify har startet udrulningen med en række nyheder til den populære musik-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram