Google vil tage livet af Google Play Music

3

RYGTE: YouTube Remix skal på sigt erstatte Googles konkurrent til Spotify og Apple Music.

Podcasts i Google Play Music
I 2016 introducerede Google podcasts i Google Play Music. (Foto: Google)

Listen over Google Play services kan meget vel blive én kortere. I hvert fald, hvis man skal tro på et rygte, som amerikanske Engadget har gravet frem via Droidlife. De to medier rapporterer nemlig, at Google Pay Music meget vel kan være på vej i graven.

Google frigiver ny Gmail med Android-agtigt look

Rygterne er opstået i kølvandet på Googles ønske om at lancere en tjeneste kaldet YouTube Remix. Denne tjeneste skal tilbyde musikstreaming samt et stort fokus på musikvideoer. Dermed vil den være i direkte konkurrence med Google Play Music, der netop tilbyder musikstreaming à la Spotify eller Apple.

Det er uvist, hvornår Googles nye streamingtjeneste vil få sin debut. Tidligere rygter har peget på foråret 2018. I stedet beskriver nye rygter, at YouTube Remix bliver tilgængelig inden årets udgang.

Google Play Music er ikke Google eneste streamingservice. Google har også tjenesten YouTube Music, der fik premiere i 2015. Med YouTube Music er det nemmere at høre musik fra YouTube på sin telefon. Tjenesten er gratis, men man kan tilkøbe en betalt udgave, der er reklamefri.

Hvad YouTube Remix og afslutningen på Google Play Music vil betyde for nuværende brugere af Google Play Music er usikkert.

Google tager livet af chat-appen Allo

Modsat en tjeneste som Spotify er det muligt at tilføje sine egne sange, som så efterfølgende kan streames på andre enheder. Det er uvist om denne funktion finder vej til YouTube Remix. Derudover vides det heller ikke om YouTube Remix bliver tilgængelige i Danmark. Pt. er Google Play Music tilgængelig i Danmark, men det er ikke tilfældet for YouTube Music.

Det er meget sandsynligt, at Google vil præsentere yderligere informationer om YouTube Remix ved I/O-konferencen i starten af maj.

Mere til historien

Google Play Music blev lanceret i efteråret 2011. Det fremgår af Wikipedia.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer