LG: Vi var hurtigst med ”hak” designet

25

LG går med deres næste flagskib ”hak” vejen. LG hævder nu, at de ikke kopierer iPhone X.

Første gang vi så en skærm med et ”hak” i, var ikke da Apple lancerede iPhone X. Hakket kom på Essential Phone i 2017 – før iPhone X. Mange producenter har efterfølgende valgt at udgive mobiler med samme design-hak i skærmen.

LG bliver de næste der følger denne vej, med deres kommende flagskib LG G7.

I et større interview med The Investor, har LG´s chef Hwang Jeong-hwan kommenteret på den negative omtale omkring, at LG skulle have plagieret IPhone X skærmen. Hwang sagde ”Vi planlagde hak skærmen seks måneder før Apple”.

-iPhone X er lige nu den bedst sælgende telefon

I samme interview har Hwang også udtalt, at de ikke kalder deres skærm for en ”hak skærm”. For han mener, at kalder man den det, så lyder det som der mangler noget af skærmen.

LG har i stedet for valgt at kalde skærmen for ”den anden” skærm. På den måde får man en forståelse af. At der er mere at byde på.

Ud over at LG G7 vil være en ”hak”skærm mobil, som vi har set fra flere andre, lover Hwang at denne skærm vil skille sig ud fra mængden. Han går ikke i dybden med hvad den har at byde på, men lover, at den har noget andet at byde på.

-LG G7 ThingQ får højtspillende højttaler

Nu da vi har talt så meget om skærmen, kan vi fortælle at skærmstørrelsen er på hele 6,1 tommer. Og med et billedformat på 19.5:9 kan vi til sammenligning sige, at den er en kende højere end Samsung Galaxy S9.

Mere til historien

Selvom LG G7 bliver det nye flagskib, så er det desværre stadig uvist om vi får mobilen af se i de danske butikker.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
25 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer