LG G7 ThingQ får højtspillende højttaler

0

LG’s kommende smartphone kommer til at overdøve konkurrenterne. Det skal blandt andet ske ved at udnytte resonans.

LG V30s i New Moroccan Blue (Foto: LG)
LG V30s har også fokus på lyd; dog kun med kraftig forstærker til hovedtelefoner. (Foto: LG)

Hvordan foregår det, når du skal musik fra mobilen? Du finder måske et headset frem. Eller også graver du en Bluetooth-højttaler frem. Hvis det står til sydkoreanske LG bør det slet ikke være nødvendigt at medbringe ekstraudstyr. Det skriver Engadget. For hvis man skal tro de seneste informationer fra LG selv, så bliver selskabets kommende topmodel udstyret med en højtspillende højttaler.

LG G7 ThinQ lancering i starten maj

LG oplyser selv, at højttaleren i LG G7 ThinQ spiller omkring 10 gange højere end konkurrenterne. I decibel svarer det til 6 dB. Derudover lover LG også at G7 ThinQ får forbedret bas sammenlignet med konkurrerende modeller.

Ifølge LG kan G7 ThinQ spille endnu højere, hvis man placerer smartphonen på en flad overflade som et bord. Her vil resonans nemlig betyde, at telefonen kan spille endnu højere, end hvis man har den i hånden.

Forklaringen på LG G7 ThinQ og dens angiveligt imponerende høtjtaler skal findes i det, som LG kalder for “Boombox Speaker”. Navnet er formodentlig valgt af LG’s marketingafdeling, så på nuværende tidspunkt er det uvist, hvad det helt præcist dækker over.

LG har dog fortalt, at højttaleren bruger resonans til at spille ekstra højt.

OnePlus offentliggør OnePlus 6 i London

Hvis man har lyst til at høre musik med høretelefoner, kan LG G7 ThinQ også være et godt bud på en god telefon. Indmaden rummer blandt andet en DAC i højkvalitet. Derudover understøtter LG G7 ThinQ DTS:X; en standard der gør det muligt at høre 7.1 surround sound.

LG ventes at præsentere LG G7 ThinQ ved en event i New York den 2. maj 2018. Det er uvist om modellen finder vej til de danske butikker. 

Mere til historien

LG er langt fra den eneste producent, der vil imponere med gode højttalere. I 2013 lancerede HTC sin One-telefon, der var udrustet med dobbelt-højttalere på fronten.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer