LG G7 ThinQ lancering i starten maj

1

Den næste topmodel fra LG får umiddelbart navnet LG G7 ThinQ. Det forventes, at enheden vil blive præsenteret i starten af maj.

LG Logo (Foto: LG)
LG Logo (Foto: LG)

LG har inviteret verdenspressen til event i New York og Seoul. På disse events ventes det, at LG vil lancere deres kommende flagskib, LG G7 ThinQ.

Der er ikke tale om et simulant event, men et i New York City den 2. maj for størstedelen af verden, mens der vil være event i Seoul den 3. maj for ”hjemmemarkedet”. Det skriver The Verge.

 – LG V30S er officiel – alt om den nye LG-topmodel

Ligesom blandt andet Huawei P20 Pro og iPhone X, så ventes det også, at LG G7 ThinQ kommer med det populære ”hak” eller ”notch” i toppen af skærmen.

Efternavnet ThinQ leder tankerne hen på kunstig intelligens, som flere af konkurrenterne altså også gør brug af på deres telefoner. Særligt Huawei P20 Pro gør også brug af dette.

I en pressemeddelelse har, Ha Jeong-wook, managing director i LG Electronics udtalt, at smartphones fokuserer på at udfylde nye funktioner og flere funktioner end hidtil. Nu er det på tide vi finder løsninger på, hvordan brugerne rent faktisk bruger dem og bliver mere bekvemt med enhederne.

LG har tidligere benyttet ”ThinkQ” i nogle af deres andre produkter. Men det er første gang vi ser det i en mobiltelefon.

Det rygtes, at LG G7 ThinQ vil komme med en fysisk knap på siden som fungerer som genvej til telefonens AI-tjenester. Processoren forventes at være en Qualcomm Snapdragon 845.

De seneste rygter om LG G7

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt omkring LG G7 ThinQ.

Vi forventer, at denne kommer til salg i Danmark, da LG i starten af året meldte ud, at de igen vil satse på Danmark.

 – LG vil igen satse på Danmark – måske LG G7 starter

Mere til historien

LG V30S blev lanceret tidligere i år, men det blev altså ikke telefonen, som LG atter satsede på Danmark med. Det er derfor spændende om LG G7 ThinQ kommer bredt ud på det danske marked. LG er et populært brand i Danmark – når det kommer til tv-skærme..

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer