iOS-opdatering slukker mikrofonen på iPhone 7

Opdatering til iOS 11.3 kan gøre iPhone 7 og iPhone 7 Plus ubrugelige til telefonopkald.

Hvis din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus pludselig har en død mikrofon, så kan det skyldes iOS 11.3 opdateringen. Det skriver MacRumors.

Mikrofonproblemer rammer ikke kun almindelige telefonopkald, men også FaceTime, Skype, diktafon, Siri osv.

Apple har sendt en vejledning ud til reparationsledet om hvordan de skal håndtere kunder, som kommer ind med et mikrofonproblem. Den vej igennem har Apple altså erkendt fejlen, om end de ikke er gået ud med en stor officiel udmelding.

LÆS  OGSÅ: Derfor kan iPhone 7 være et bedre køb end iPhone 8

Kunder, der har problemetm, rådes til i første omgang at slå Bluetooth fra, for at se om det giver en løsning. Fungerer det ikke, vil værkstedet udføre en softwarediagnose på telefonen for at se, om telefonen skal ind til reparation.

Hvis telefonen ikke længere er omfattet af reklamationsret, kan værkstedet anmode mobiloperatøren om en undtagelse, så mobilen alligevel kan blive serviceret uden beregning.

Det er uklart hvorvidt der udelukkende er tale om en softwarefejl, eller det er en kombination af hardware- og software. Derfor vides det ikke hvorvidt en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus “laver sig selv”, når der senere kommer en ny opdatering.

Mere til historien

Apple er ikke vendt tilbage til MacRumors med en kommentar, men MacRumors har fastslået validiteten af supportdokumetet som de er i besiddelse af.

Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram