iOS-opdatering slukker mikrofonen på iPhone 7

22

Opdatering til iOS 11.3 kan gøre iPhone 7 og iPhone 7 Plus ubrugelige til telefonopkald.

Hvis din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus pludselig har en død mikrofon, så kan det skyldes iOS 11.3 opdateringen. Det skriver MacRumors.

Mikrofonproblemer rammer ikke kun almindelige telefonopkald, men også FaceTime, Skype, diktafon, Siri osv.

Apple har sendt en vejledning ud til reparationsledet om hvordan de skal håndtere kunder, som kommer ind med et mikrofonproblem. Den vej igennem har Apple altså erkendt fejlen, om end de ikke er gået ud med en stor officiel udmelding.

LÆS  OGSÅ: Derfor kan iPhone 7 være et bedre køb end iPhone 8

Kunder, der har problemetm, rådes til i første omgang at slå Bluetooth fra, for at se om det giver en løsning. Fungerer det ikke, vil værkstedet udføre en softwarediagnose på telefonen for at se, om telefonen skal ind til reparation.

Hvis telefonen ikke længere er omfattet af reklamationsret, kan værkstedet anmode mobiloperatøren om en undtagelse, så mobilen alligevel kan blive serviceret uden beregning.

Det er uklart hvorvidt der udelukkende er tale om en softwarefejl, eller det er en kombination af hardware- og software. Derfor vides det ikke hvorvidt en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus “laver sig selv”, når der senere kommer en ny opdatering.

Mere til historien

Apple er ikke vendt tilbage til MacRumors med en kommentar, men MacRumors har fastslået validiteten af supportdokumetet som de er i besiddelse af.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer