iOS-opdatering slukker mikrofonen på iPhone 7

Opdatering til iOS 11.3 kan gøre iPhone 7 og iPhone 7 Plus ubrugelige til telefonopkald.

Hvis din iPhone 7 eller iPhone 7 Plus pludselig har en død mikrofon, så kan det skyldes iOS 11.3 opdateringen. Det skriver MacRumors.

Mikrofonproblemer rammer ikke kun almindelige telefonopkald, men også FaceTime, Skype, diktafon, Siri osv.

Apple har sendt en vejledning ud til reparationsledet om hvordan de skal håndtere kunder, som kommer ind med et mikrofonproblem. Den vej igennem har Apple altså erkendt fejlen, om end de ikke er gået ud med en stor officiel udmelding.

LÆS  OGSÅ: Derfor kan iPhone 7 være et bedre køb end iPhone 8

Kunder, der har problemetm, rådes til i første omgang at slå Bluetooth fra, for at se om det giver en løsning. Fungerer det ikke, vil værkstedet udføre en softwarediagnose på telefonen for at se, om telefonen skal ind til reparation.

Hvis telefonen ikke længere er omfattet af reklamationsret, kan værkstedet anmode mobiloperatøren om en undtagelse, så mobilen alligevel kan blive serviceret uden beregning.

Det er uklart hvorvidt der udelukkende er tale om en softwarefejl, eller det er en kombination af hardware- og software. Derfor vides det ikke hvorvidt en iPhone 7 eller iPhone 7 Plus “laver sig selv”, når der senere kommer en ny opdatering.

Mere til historien

Apple er ikke vendt tilbage til MacRumors med en kommentar, men MacRumors har fastslået validiteten af supportdokumetet som de er i besiddelse af.

AI-funktioner udsendes nu til ældre Samsung Galaxy-telefoner

Nu kommer opdateringen til din Samsung-telefon, som du har ventet på.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Apple klar med ny vigtig iOS-opdatering

Apple har netop frigivet nye softwareopdateringer til de forskellige platforme. Nyt til iOS, VisionOS og iPadOS. Download nu.

(mere…)
Galaxy S24 Ultra får et kameraboost i april-opdateringen

Det lader til, at Samsung endnu engang forbedrer kameraet i topmodellen Galaxy S24 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
26 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram