Google opdaterer Foto-app med favorit- og hjerteknap

Brugere af Google Fotos får nu nemmere ved at kategorisere fotos og video.

Nokia 8 Google Fotos

Google Fotos på Nokia 8 (Foto. HMD Global)

Du kender det sikkert godt. Hvor er det nu det gode billede ligger gemt i foto-appen?

Heldigvis er der godt nyt til brugere af Google Fotos. For inden længe bliver det nemlig muligt at tildele fotografier og videooptagelser mærkaterne “Favorit” og “Synes godt om”. Det skriver Android Authority.

YouTube Music rammer snart Danmark

Favorit-funktionen er den første af de to funktioner, der får debut. På ens videoer og billeder kan man trykke på et lille stjerne-ikon. Derefter bliver billedet eller videoer klassificeret som en “Favorit”. Det betyder, at man nemt kan finde det i albummet kaldet “Favoritter”. Albummet fungerer som alle andre albums i Google Fotos. Det er altså nemt at dele med andre.

“Hjertefunktion” eller “Synes godt om” er møntet på de billeder, som er delt med dig. Forestil dig eksempelvis, at svigermor deler sine feriebilleder med dig. Ligesom på Facebook er det så muligt at “like” de billeder, som man synes særlig godt om.

Efterfølgende vil svigermor så få at vide, at du har liket ét eller flere af hendes feriebilleder. At dømme ud fra Googles demonstration, så er det muligt at synes godt om enkelte billeder eller hele samlinger af fotos eller videoer.

Nu kommer betalings-YouTube til Danmark

Google har ikke specificeret, hvornår de nye knapper rammer Google Fotos. Favorit-funktionen skulle angiveligt være lige på trapperne, mens muligheden for at like svigermors billeder efter sigende “kommer snart”.

Google Fotos er tilgængelig på både iOS og Android. Derudover har tjenesten en hjemmeside og PC-appilkation, der gør det muligt at se og administrere sin fotos og videoer via computeren. Du kan downloade Google Fotos til Android her og iOS her.

Mere til historien

Google præsenterede den første udgave af Google Fotos i maj 2015. Det fremgår af Wikipedia. Tjenesten tilbyder gratis backup af billeder og video, så længe det ikke er i original kvalitet.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Googles foldbare mobil er spottet igen

RYGTE: Google Pixel Fold er spottet igen, hvilket kunne indikere at en lancering er tæt på.

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Hader du disse reklamer på YouTube?

Godt nyt hvis du er træt af forstyrrende reklamer på YouTube.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram