Rygter om Nokia X - ny mellemklasse-mobil med "hak" i toppen af skærmen

RYGTE: “Nokia X“ får efter alt at dømme et “hak” i toppen af skærmen.

Nokia 7 Plus

Ligesom Nokia 7 Plus, så den kommende Nokia-telefon dual-kamera på bagsiden. (Foto: Nokia)

Apple, Huawei, OnePlus og nu Nokia. Listen over mobilproducenter, der vælger at lancere smartphones med “hak” i skærmen bliver tilsyneladende en producent længere. Det står klart, da nye rygter peger på, at også Nokia arbejder på en telefon med et “hak” i toppen af skærmen. Det skriver Android Authority, der henviser til Nokiamob.

Nokia 8 Sirocco kan købes i Danmark fra april

Modellen har ikke noget officielt navn, men i folkemunde bliver den omtalt som “Nokia X”. Dermed har både design og navn en slående lighed med Apples iPhone X fra 2017. De lækkede billeder af Nokia X stammer angiveligt fra en event i Kina, hvor udvalgte personer fik lov til at møde den kommende telefon.

Ved eventen rangerede Nokia X angiveligt højere end Nokia 8 Sirocco, der ellers er Nokias seneste topmodel. Dermed bliver Nokia X måske dyr; Nokia 8 Sirocco står nemlig i godt 7.000 kroner.

De nye Android-telefoner fra Nokia er klar – lover opdateringer i tre år

Andre faktorer peger dog på, at Nokia X ikke bliver Nokias nyeste topmodel. Indmaden kommer angiveligt til at bestå af Snapdragon 636 SoC. Denne SoC finder man hovedsagligt i telefoner fra mellemklassen. Snapdragon 636’eren bliver efter sigende akkompagneret af 4 GB RAM; eller 2 GB mindre end det, man finder i Nokia 8 Sirocco.

På fronten af Nokia X finder man en skærm på 5,8 tommer med et skærmforhold på 19:9. I toppen er der som nævnt et “hak”, der formodentlig huser selfie-kamera, sensorer samt en højttaler til opkald.

Bagsiden er hjemsted for et dual-kamera samt en fingeraftrykslæser. Det er derfor meget sandsynligt, at Nokia X ikke udstyret med ansigtsgenkendelse som man finder på iPhone X og Huaweis P20-telefoner.

HMD Global ventes at præsentere Nokia X i løbet af maj. 

Mere til historien

Nokia blev relanceret af HMD Global i 2016. I 2017 fulgte så den første model.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram