Nu kan du få iPhone 8 og iPhone 8 Plus i en vild rød farve

4

Er du vild med rød? iPhone 8 og iPhone 8 Plus kommer nu en special-edition – såkaldt Product Red. Rød bagside. Sort front. Se den her.

iPhone 8 og iPhone 8 Plus i rød
iPhone 8 og iPhone 8 Plus i rød – Product Red (Foto: Apple)

iPhone 8 og iPhone 8 Plus kommer nu i en vild knaldrød farve. Det har Apple officielt bekræftet på deres website.

Den røde iPhone 8 og iPhone 8 Plus er en del af det såkaldte Product Red program. Her igennem har Apple indtil videre indsamlet 160 millioner dollars. For hvert køb af et produkt, mærket ”Product(RED)”, gives et beløb til “Den Globale Fond”.

Målet er, at komme nærmere en aids-fri generation.

iPhone 8 (Product Red), samt plusmodellen, kan bestilles fra den 10. april 2018.

Hardwaren er fuldstændig identisk med den almindelige iPhone 8 og iPhone 8 Plus. Det er kun farven, som er ændret. Priserne er ligeledes uændrede.

Endelig en sort front

I marts 2017 lancerede Apple iPhone 7 og iPhone 7 Plus i Product Red udgaver. Disse var til salg i en begrænset periode.

Rigtigt mange var begejstrede for den røde farve, men brokkede sig over, at fonten var hvid. Det har Apple nu rettet op på.

Årets Product Red iPhones har rød farve på siderne og bagsiden mens fronten nu er sort.

Apple har også gjort læder-etuier tilgængelige i rød under samme Product Red serie. Et rødt læder-etui til iPhone X, hvor du også donerer et beløb via købet, koster 399 kroner vejledende. En ny rem til Apple Watch, iPod Touch samt et frontcover til iPad er også tilgængelige i serien.

ANMELDELSE: Skal du købe iPhone 8 / iPhone 8 Plus?

Mere til historien

Du skal være forholdsvis hurtig, hvis du vil have en rød iPhone. I 2017 startede salget i marts og sluttede i starten af september. Det vil sandsynligvis også være tilfældet i år.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer