Trods kritik: Stor interesse for Samsung Galaxy S9’erne

Nyskabelserne var for små på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+, lød kritikken. Køberne mener noget andet. Danskernes interesse i Samsungs nye produkter fortsat er stor.

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Samsung præsenterede Galaxy S9 og Galaxy S9+ ved dette års Mobile World Congress. Scenen var sat søndag den 25. februar 2018, men kritikken bagefter var også til at føle på. Mange mente simpelthen, at der var sket for lidt ændringer på de nye topmodeller fra Samsung sammenlignet med sidste års model.

Trods kritikken ser det dog ud til, at Samsung ikke får problemer med at sælge deres produkter.

I dagene efter lanceringen var topchef DJ Koh, CEO i Samsungs mobildivision, også ude at vifte med armene. Han fortalte, at Samsung forventer Galaxy S9 og Galaxy S9+ sælger bedre end Galaxy S8 og Galaxy S8+. Disse har solgt omkring 37 millioner eksemplarer siden de kom på markedet i april 2017. Det skriver GSMArena.com.

Vinduet i år er ”større”. Med det menes, at telefonerne lander i handlen tidligere på året end Galaxy S8’erne.

LÆS OGSÅ: Stor anmeldelse af Galaxy S9 og S9+

Vi har op til den officielle salgsstart spurgt de danske teleselskaber, hvordan salget af telefonerne er gået i forsalg. Og meldingen er tydelig – nemlig den er på niveau med forgængeren.

Vi skrev sidste år, at forsalget af Galaxy S8’erne slog alle rekorder på verdensplan. Det er uvist, hvordan forsalget går på verdensplan af Galaxy S9’erne. Vi er ikke støt på nogle tal eller lignende. Dette kan indikere, at det altså ikke slår nogen rekorder i år. Havde der været en rekord ville Samsung nok ikke lade det gå stille for sig.

Sådan ser super slowmotion ud

Galaxy S9+ har et lille forspring

Det ser ud til, at det er Galaxy S9+, der i forsalget kommer bedst fra start. I hvert fald hos Telia og YouSee.

– ”I presale foretrækkes S9+, men vores erfaring viser at senere skifter det til Galaxy S9,” siger Rasmus Avnskjold, pressechef i Telia, til MereMobil.dk

Hos YouSee er det dog nyt, at det er den store model, som foretrækkes.

– ”Vi har i forsalget set en overvægt i efterspørgslen efter Samsung Galaxy S9+. Det er lidt overraskende og helt omvendt i forhold til lanceringen af Galaxy S8 og S8+ sidste år, hvor flere kunder efterspurgte Galaxy S8 mere end S8+,” siger Morten Høgh, ansvarlig for Device Management i YouSee.

Hos teleselskabet 3 er de to modeller lige populære. Det ser også ud til, at danskerne ikke er til ”farvede” mobiler. Det er nemlig de sorte varianter, som sælger bedst. I hvert fald her i forsalget. Det oplyser David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Telenors kunder udviser ligedelt interesse for begge telefoner. Her er det også den sorte model, der er mest efterspørgsel på, fortæller markedsdirektør Lars Thomsen i Telenor.

Det bliver sjovt at se om dette ændrer sig når det “rigtige” salg starter fredag (16. marts 2018).

Du kan købe Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ i landets telebutikker fra fredag. De vejledende priser er på henholdsvis 6.699 kroner og 7.499 kroner uden abonnement.

Første kig på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Mere til historien

I de første fem uger, at Samsung Galaxy S8 og Galaxy S8+ var tilgængelig på verdensplan, blev der i alt solgt over 5 millioner eksemplarer.

Læs også:
Samsung Galaxy S’erne – historien fra S til Galaxy S8

Samsung udskyder Android 10 – men ikke i Danmark

KORT NYT: Android 10-opdateringen til Galaxy S9 og Galaxy S9+ udskydes af Samsung. Men i Danmark skulle den følge planen. Læs med her.

(mere…)
Skal du vælge Samsung Galaxy S10e eller Galaxy S9?

GUIDE: Hvilken klarer sig bedst, årets lavprismodel eller sidste års topmodel? Her er for og imod Galaxy S10e vs. Galaxy S9.

(mere…)
Nu kommer Android 9 til Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ kan nu opdateres til Android 9 med Samsungs nye brugerflade One UI.

(mere…)
Kritiske huller i Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9

KORT NYT: Et ekspertteam har succesfuldt gennemført et sikkerhedsangreb på Xiaomi Mi6 og Samsung Galaxy S9. (mere…)

Samsung Galaxy S9 lanceret i ny farve – Ice Blue

Samsung har i stilhed afsløret en ny farvevariant af Galaxy S9 og Galaxy S9 Plus. Du kan se den nye Ice Blue Galaxy S9 her.

(mere…)
Samsung håner iPhone i nye sjove reklamefilm for Galaxy S9

VIDEO: Se de vanvittigt sjove nye reklamefilm for Galaxy S9 hvor Samsung håner iPhone. (mere…)

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
19 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram