Nyt læk: Huawei P20-serien bliver farverig

RYGTE: Huawei har godter til farveelskerne, men mere konventionelle farver bliver også tilgængelig. Vi glæder os til Huawei P20.

P20-serien bliver tilgængelig i flere forskellige farver. Her ses P20, P20 Pro og P20 Lite i tre forskellige varianter. (Foto: Winfuture)

Prøv at tage et kig på din telefon. Hvilken farve har den? Den er formodentlig sort eller hvid. Måske er den endda guldfarvet eller lyserød. Men sådan bør det ikke være, hvis man skal tro de seneste rygter omkring Huaweis kommende telefoner. Det skriver Pocketnow, der har kigget nærmere på mediet Winfutures information omkring farverne på Huawei P20, P20 Pro og P20 Lite.

Huaweis kommende flagskib(e) bliver tilgængelige i et hav af farver. Standardfarver som sort og pink-guld er selvfølgelige blandt mulighederne. Men Huawei-telefonerne kommer angiveligt også i blå og midnat. Særligt den sidstnævnte skiller sig ud fra andre telefoner.

Midnats-farven er nemlig en kombination af blågrøn og lilla. Det er muligt, at telefonen skifter farve efter, hvordan lyset falder. Det er også muligt, at telefonen altid har to farver, der “smelter” sammen.

LÆS OGSÅ: Se billederne af Huawei P20

Huawei er ikke den første smartphone-producent, der satser på alternative farver. Eksempelvis findes Essentials PH-1 i flere interessante farver. Også Apple har prøvet kræfter med andre farver end sort og hvid. I 2013 lancerede Apple iPhone 5C, der var tilgængelig i flere farver herunder limegrøn.

Det er ikke kun farverne der skal særlige de kommende Huawei-telefoner. Pro-udgaven af P20 bliver nemlig udstyret med hele tre bagsidekameraer, mens P20 og P20 Lite i stedet må “nøjes” med det mere klassiske dual-kamera.

Indmaden i Huawei P20, P20 Pro og P20 Lite er fortsat ukendt, men skal man følge sidste års modeller, vil Pro-udgaven være udstyret med mest RAM og muligvis den hurtigste processor. Fælles for telefonerne er dog et “hak” i skærmen, som man finder på iPhone X og Essential PH-1. Det er dog uvist om Huaweis “hak” indeholder avanceret ansigtsgenkendelse som man finder på iPhone X.

Huawei ventes at præsentere de nye farverige telefoner ved en event den 27. marts i Paris. 

Mere til historien

Du kan læse flere rygter om Huawei P20 her.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Motorola Moto Razr 2022 får lanceringsdato

Efter rygter i sidste uge om forsinkelser, kommer Motorola nu med en lanceringsdato for den kommende Moto Razr 2022.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram