Nyt læk: Huawei P20-serien bliver farverig

4

RYGTE: Huawei har godter til farveelskerne, men mere konventionelle farver bliver også tilgængelig. Vi glæder os til Huawei P20.

P20-serien bliver tilgængelig i flere forskellige farver. Her ses P20, P20 Pro og P20 Lite i tre forskellige varianter. (Foto: Winfuture)

Prøv at tage et kig på din telefon. Hvilken farve har den? Den er formodentlig sort eller hvid. Måske er den endda guldfarvet eller lyserød. Men sådan bør det ikke være, hvis man skal tro de seneste rygter omkring Huaweis kommende telefoner. Det skriver Pocketnow, der har kigget nærmere på mediet Winfutures information omkring farverne på Huawei P20, P20 Pro og P20 Lite.

Huaweis kommende flagskib(e) bliver tilgængelige i et hav af farver. Standardfarver som sort og pink-guld er selvfølgelige blandt mulighederne. Men Huawei-telefonerne kommer angiveligt også i blå og midnat. Særligt den sidstnævnte skiller sig ud fra andre telefoner.

Midnats-farven er nemlig en kombination af blågrøn og lilla. Det er muligt, at telefonen skifter farve efter, hvordan lyset falder. Det er også muligt, at telefonen altid har to farver, der “smelter” sammen.

LÆS OGSÅ: Se billederne af Huawei P20

Huawei er ikke den første smartphone-producent, der satser på alternative farver. Eksempelvis findes Essentials PH-1 i flere interessante farver. Også Apple har prøvet kræfter med andre farver end sort og hvid. I 2013 lancerede Apple iPhone 5C, der var tilgængelig i flere farver herunder limegrøn.

Det er ikke kun farverne der skal særlige de kommende Huawei-telefoner. Pro-udgaven af P20 bliver nemlig udstyret med hele tre bagsidekameraer, mens P20 og P20 Lite i stedet må “nøjes” med det mere klassiske dual-kamera.

Indmaden i Huawei P20, P20 Pro og P20 Lite er fortsat ukendt, men skal man følge sidste års modeller, vil Pro-udgaven være udstyret med mest RAM og muligvis den hurtigste processor. Fælles for telefonerne er dog et “hak” i skærmen, som man finder på iPhone X og Essential PH-1. Det er dog uvist om Huaweis “hak” indeholder avanceret ansigtsgenkendelse som man finder på iPhone X.

Huawei ventes at præsentere de nye farverige telefoner ved en event den 27. marts i Paris. 

Mere til historien

Du kan læse flere rygter om Huawei P20 her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer