40 megapixels? Bliver Huawei P20 Pro et megapixel-monster?

2

RYGTE: Huawei-fans kan se frem til avanceret et kamerasystem med 40 megapixels billeder på Huawei P20 Pro.

Den midterste telefon på billedet skulle angiveligt være Huawei P20 Pro. Bemærk, hvordan den har hele tre bagsidekameraer; to farveudgaver og et sort / hvid kamera.(Foto: Winfuture)

Først var der 12 megapixels, så 20 megapixels og i år kommer der 40 af slagsen.

Huaweis P-serie har de seneste par år gradvist øget antallet af megapixels. Og hvis man kan lide rigtig mange megapixels kan Huaweis kommende P20 Pro meget vel blive årets telefon. For en ny lækage bekræfter angiveligt, at det kinesiske flagskib bliver udstyret med et bagsidekamera på hele 40 megapixels. Det skriver Pocketnow.

Huawei P20 Lite afsløres i en unboxing video – se den her

Huawei P20 Pro får angiveligt tre bagsidekameraer. Hovedkameraet bliver som nævnt på 40 megapixels. Ved sin side får det i klassisk Huawei-stil selskab af et kamera, der tager sort/hvid-fotos. Tidligere har den opsætning hjulpet med skarpheden af billederne fra hovedkameraet.

Her er dommen: Samsung Galaxy S9 er en vinder

Som nyt får Huaweis flagskib også et telefotoobjektiv, som man kender det fra eksempelvis Samsung Galaxy S9+ og iPhone X. Huawei P20 Pro bliver dermed den første smartphone med tre bagsidekameraer. Men det bliver ikke den første telefon til at skyde fotos med mange megapixels.

Tilbage i 2013 præsenterede Nokia sin smartphone kaldet Lumia 1020. På bagsiden fandt man en kamerasensor, der var i stand til at tage billeder på 41 megapixels. Også Nokias 808 Pureview fra 2012 var udstyret med en sensor på 41 megapixels.

Huawei løfter angiveligt slørret for hele P20-familien ved en event i Paris den 27. marts. Det drejser sig efter sigende om tre telefoner: P20, P20 lite og P20 Pro. Sidstnævnte bliver efter alt at dømme topmodellen. Indtil videre peger rygterne i hvert fald på, at P20 Pro får det mest avancerede kamerasystem.

VIDSTE DU: MereMobil.dk udgiver et teknologiprogram som podcast. Få spændende techhistorier direkte i ørerne. Lyt via web, Android eller Apple Podcast.


Synes du denne artikel var interessant? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få hver uge de bedste artikler, så du altid er opdateret. Ved tilmeldingen får du med det samme 10 af vores bedste guides og tips tilsendt.


Mere til historien

Huawei P20 får angiveligt et “hak” i skærmen, men så er det jo godt, at den kommende udgave af Android adresserer dette.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer