Mobilindustrien er VILDE med iPhone X

KORT NYT: Toplederne og andre med tilknytning til mobilindustrien er vilde med iPhone X, viser en analyse.

Deltagerne ved Mobile World Congress 2018 var vilde med iPhone X. 56 procent af de mobile enheder ved arrangementet var iPhone X. Tallene kommer fra Tutela, der har deres forretning inden for mobile-data croud sourcing.

Blandt Android enhederne var Samsung den mest populære producent. Samsung tegnede sig for 15 procent af enhederne ved kongressen. Nummer tre blev Huawei.

Nu er “vilde” jo et vidt begreb, men når over halvdelen af deltagerne ved den vigtigste brancheevent, har en iPhone X, kan det måske betyde en vis form for ensporet udsyn? Hvad tænker du?

GUIDE: Derfor skal du købe en brugt iPhone 8 i stedet for iPhone X

Dataene som Tutlea baserer analysen på kommer fra en app som kunne downloades ved arrangementet. Tallene kommer ud fra 23.000 datapunkter. Det skriver MobileNews.

Mobile World Congress er årets største branceevent. Gæsterne er fortrinsvis udstillere og indlægsholdere, men derudover flokkes industriens topledere og beslutningstagere samt journalister omkring MWC. Almindelige besøgende “holdes ude” med høje billetpriser, der starter ved 3.750 kroner.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om Mobile World Congress

I år besøgte 108.000 Mobile World Congress i Barcelona. Årets helt store emne var de kommende 5G og enheder med 5G-understøttelse.

Du kan blive opdateret på nogle af de nye trends (og underlige nyheder) ved at lytte til MereMobil.dk Podcast episode 44. I denne episode stiller vi blandt andet skarpt på MWC.

Her er den mest unikke funktion på iPhone X

Mere til historien

I 2019 bliver Mobile World Congress afholdt fra den 25. til 28. februar.

Fairphone 5 vinder pris

Fairphone har netop vundet en pris, som er uddelt i forbindelse med Mobile World Congress.

(mere…)
Populære iPhones er nedsat med over 1.000 kroner

Apple har med iPhone 12-seriens indtog valgt at sænke nogle af de ældre og mest solgte modeller med over 1.000 kroner. Her kan du få et prisoverblik.

(mere…)
Nu er det farvel til iPhone 11 Pro-modellerne

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max er nu fortid i det officielle sortiment fra Apple. Der siges farvel i forbindelse med lanceringen af iPhone 12.

(mere…)
ProductRED forsøger at bekæmpe AIDS og nu covid-19

KORT NYT: Apple giver ved salg af deres ProductRED-produkter tilskud til bekæmpelse af AIDS, men resten af 2020 giver de penge til bekæmpelse af covid-19.

(mere…)
Mobile World Congress 2021 er udskudt i månedsvis

I år blev verdens største mobilkonference ikke til noget, men datoen for 2021 er nu meldt ud, dog måneder senere end normalt.

(mere…)
Apple vil udfase iPhone 11 Pro og iPhone Xr

Når iPhone 12 lander i butikkerne, så forsvinder en række velkendte iPhones fra hylderne, for at give plads til de nye.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
84 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram