Har du hørt dette? Vi disker op med lyd om tech til nørder og bedstenørder

Den relancerede podcast fra MereMobil.dk skal gøre dig klogere på telefoner og trends. Du tech-interesseret? Så skal du lytte med.

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

I den seneste udgave af MereMobil.dk's podcast kan du blandt andet blive klogere på Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Er du teknologinørd eller bare interesseret i ny teknologi? Så tilbyder vi på MereMobil.dk dig en podcast som gør dig klogere på telefoner og trends – helt uden, at du behøver at læse ét eneste ord.

Med John G. som navigatør kan du blive klogere på alt fra Samsungs seneste smartphone til fremtidens mobilteknologi.

I hvert afsnit bliver du opdateret på de vigtigste nyheder siden det forrige afsnit, hvor John G. fortæller om, hvad der er op og ned i mobilverdenen

I podcasten finder du også et eller to temaer, hvor der bliver gået i dybden med et specifikt emne. Det kunne eksempelvis være konferencen Mobile World Congress eller mobilt bredbånd.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om Mobile World Congress

Undervejs i podcasten får du lov til at møde eksperter og branchefolk, som har fingeren på mobilpulsen. Derfor tilbyder podcasten et unikt indblik ind i den mobilverden, som du er en del af. Og det hele bliver naturligvis serveret, så det er nemt at forstå.

- “Jeg vil gerne gøre alle klogere på den vilde udvikling som smartphones, tablet og anden teknologi oplever. Derfor laver jeg en podcast, som henvender sig nørden, der skifter telefon to gange om året, men også til den almindelige dansker, der bare vil vide om Samsungs nyeste tablet er god”, fortæller vært John G.

Podcasten har en længde på 30 minutter. Du kan derfor tage den med på løbeturen eller lytte til den mens, du sidder i toget.

John G. understreger, at podcasten ikke “blot” er en radioudsendelse, man kan høre, når man har tid. For ifølge værten er MereMobil.dk’s podcast helt sin egen. “Mig bekendt tilbyder andre danske medier ikke noget lignende. Jeg forsøger at ramme både bedstefar og bedstenørd. Og det er helt unikt”, forklarer vært John G.

LÆS OGSÅ: Har du også smadret din telefon? (give-away)

Sådan kan du lytte med

Mikrofon, Blue Yeti Pro, podcast

De næste planlagte udgivelsesdatoer er den 19. marts, 4. april og 16. april 2018. Mens du venter kan du f.eks. lytte til episode 44 der går tæt på Galaxy S9, Mobile World Congress og meget andet. (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du tidligere har lyttet til podcasten, har du måske lagt mærke til, at der sket nogle små ændringer. Det skyldes, at podcasten i dag bliver lavet “live-on-tape”. Altså optaget og så udgivet uden videre redigering.

Du kan finde MereMobil.dk’s podcast i iTunes, til Android eller som download på MereMobil.dk.

Nye episoder bliver udgivet mandag hver tredje uge.

Hvis du bor i Næstved kan du også fange podcasten i æteren. Den bliver nemlig også sendt af Næstved Lokal Radio på FM 104.5.

Hvis du selv har en lille podcaster gemt i maven er du velkommen til at sende din idé til [email protected].   

Mere til historien

MereMobil.dk har været hjemsted for en podcast siden 2013. I 2018 er podcasten blevet relanceret, så den nu udkommer oftere.

Internet via satellitter – hvad skal vi med det?

EP127: Internet til fjerne egne, videotransmission til kampfly og droner er over os. Bliv klogere på satellit-teknologien her.

(mere…)
Har du Kina-frygt? Forstå TikTok-sagen

EP126: Er TikTok de nye slemme ’drenge i klassen’ og har vi i vesten misforstået appen og dens hensigter? Jeg pakker TikTok-problemet ud.

(mere…)
Tynd, hurtig, god pris – mød OnePlus 11

EP125: Her kan du lytte til min test af OnePlus 11.

(mere…)
Sådan er den nye Samsung-telefon

EP124: Hør min Samsung Galaxy S23 Ultra test og find ud af, om den nye Samsung-telefon er pengene værd.

(mere…)
Oister tilføjer lydunivers

Lyd-platformen Podimo bliver en del af Oistertainment-universet.

(mere…)
Derfor holder Pixel 7 Pro og Pixel 7

EP123: Jeg går tæt på Google Pixel 7 Pro og Pixel 7 i denne podcastepisode.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram