Har du hørt dette? Vi disker op med lyd om tech til nørder og bedstenørder

Den relancerede podcast fra MereMobil.dk skal gøre dig klogere på telefoner og trends. Du tech-interesseret? Så skal du lytte med.

Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

I den seneste udgave af MereMobil.dk’s podcast kan du blandt andet blive klogere på Samsung Galaxy S9 (Foto: MereMobil.dk)

Er du teknologinørd eller bare interesseret i ny teknologi? Så tilbyder vi på MereMobil.dk dig en podcast som gør dig klogere på telefoner og trends – helt uden, at du behøver at læse ét eneste ord.

Med John G. som navigatør kan du blive klogere på alt fra Samsungs seneste smartphone til fremtidens mobilteknologi.

I hvert afsnit bliver du opdateret på de vigtigste nyheder siden det forrige afsnit, hvor John G. fortæller om, hvad der er op og ned i mobilverdenen

I podcasten finder du også et eller to temaer, hvor der bliver gået i dybden med et specifikt emne. Det kunne eksempelvis være konferencen Mobile World Congress eller mobilt bredbånd.

LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om Mobile World Congress

Undervejs i podcasten får du lov til at møde eksperter og branchefolk, som har fingeren på mobilpulsen. Derfor tilbyder podcasten et unikt indblik ind i den mobilverden, som du er en del af. Og det hele bliver naturligvis serveret, så det er nemt at forstå.

– “Jeg vil gerne gøre alle klogere på den vilde udvikling som smartphones, tablet og anden teknologi oplever. Derfor laver jeg en podcast, som henvender sig nørden, der skifter telefon to gange om året, men også til den almindelige dansker, der bare vil vide om Samsungs nyeste tablet er god”, fortæller vært John G.

Podcasten har en længde på 30 minutter. Du kan derfor tage den med på løbeturen eller lytte til den mens, du sidder i toget.

John G. understreger, at podcasten ikke “blot” er en radioudsendelse, man kan høre, når man har tid. For ifølge værten er MereMobil.dk’s podcast helt sin egen. “Mig bekendt tilbyder andre danske medier ikke noget lignende. Jeg forsøger at ramme både bedstefar og bedstenørd. Og det er helt unikt”, forklarer vært John G.

LÆS OGSÅ: Har du også smadret din telefon? (give-away)

Sådan kan du lytte med

Mikrofon, Blue Yeti Pro, podcast

De næste planlagte udgivelsesdatoer er den 19. marts, 4. april og 16. april 2018. Mens du venter kan du f.eks. lytte til episode 44 der går tæt på Galaxy S9, Mobile World Congress og meget andet. (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du tidligere har lyttet til podcasten, har du måske lagt mærke til, at der sket nogle små ændringer. Det skyldes, at podcasten i dag bliver lavet “live-on-tape”. Altså optaget og så udgivet uden videre redigering.

Du kan finde MereMobil.dk’s podcast i iTunes, til Android eller som download på MereMobil.dk.

Nye episoder bliver udgivet mandag hver tredje uge.

Hvis du bor i Næstved kan du også fange podcasten i æteren. Den bliver nemlig også sendt af Næstved Lokal Radio på FM 104.5.

Hvis du selv har en lille podcaster gemt i maven er du velkommen til at sende din idé til [email protected].   

Mere til historien

MereMobil.dk har været hjemsted for en podcast siden 2013. I 2018 er podcasten blevet relanceret, så den nu udkommer oftere.

Alt det du ikke vidste om 5G-internet til hjemmet

PODCAST: Er 5G lige så godt som fiber? Lyt med når jeg fortæller de fascinerede detaljer om 5G-mobilnettet.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2: Den svære to’er

PODCAST: Apple Watch Ultra 2 er et solidt ur, men det mangler wow-effekten. Hør min episode om Watch Ultra 2 her.

(mere…)
Populære TV 2’s podcasts kræver adgang til Podimo

TV 2 oplyser, at det fremadrettet kræver abonnement hos Podimo, hvis man vil lytte til nogle af de mest populære podcasts fra TV 2.

(mere…)
Så vigtige er softwareopdateringer til din telefon

PODCAST: Skal du købe en ny telefon, hvis den gamle ikke længere opdateres? Her er svaret.

(mere…)
5G vs fiber – mine oplevelser

PODCAST: Internet i hjemmet. Skal det være 5G eller fiber? Og virker 5G-internet ordentligt? Hør om mine erfaringer.

(mere…)
I dybden med OnePlus 12 og 12R

PODCAST: Jeg fortæller om OnePlus' nyeste modeller. Hør også når jeg overrasker Ida på 9 år med hendes første telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram