Hård konkurrence: 3 opruster med mere data

Nye abonnementer fra teleselskabet 3 skal imødekomme øget konkurrence på telemarkedet. Se ændringerne her.

Streaming-tjenester som Netflix er ifølge 3 en del af forklaringen på, at Danskerne bruger så meget data, som de gør. (Foto: Netflix/MereMobil)

Danske teleselskaber har brugt vinteren og foråret på at opruste med nye abonnementer med mere data. Og nu blev det teleselskabet 3’s tur. Det fremgår af en pressemeddelelse på teleselskabets hjemmeside.

Tidligere på året har konkurrenterne YouSee og Oister opgraderet deres abonnementer. Førstnævnte halter dog en del på datamængden i udlandet, for YouSee giver godt nok 100 GB data i Danmark, men i Tyskland og andre EU-lande må man nøjes med 15 GB per måned. Uden for EU kan man med YouSees abonnement benytte 1 GB data om måneden.

Det har 3 tilsyneladende også opdaget. Derfor bliver mængden af EU-data hævet på en række abonnementer. Og det er uden, at prisen stiger, lover teleselskabet. Du finder den komplette liste over ændrede abonnementer nedenfor.

LÆS OGSÅ: YouSee klar med kæmpe mobil datapakke

Plus-abonnement får mere tale inkluderet:

  • 10 timers tale ændres til 15 timers tale – 80 kr./md. 50 procent mere tale

Fri Tale med 3LikeHome:

  • 5 GB bliver ændret til 7 GB – 130 kr./md.
  • 10 GB bliver ændret til 15 GB – 150 kr./md.
  • 20 GB bliver ændret til 30 GB – 200 kr./md.
  • 40 GB bliver ændret til 60 GB – 230 kr./md.
  • 60 GB bliver ændret til 100 GB – 270 kr./md.

Mobile bredbånds-abonnementer:

  • 200 GB bliver ændret til 250 GB – 250 kr./md.
  • 350 GB bliver ændret til 500 GB – 300 kr./md.

3LikeHome

  • Fair use-grænsen på samtlige abonnementer med 3LikeHome hæves fra 10 GB til 20 GB i udlandet.

- “Vi har hele tiden fokus på, hvordan danskernes adfærd på mobilen udvikler sig. (…) Derfor tilføjer vi nu mere data i udvalgte abonnementer uden at hæve priserne – og så øger vi fair use-grænsen fra 10 til 20 GB for privatkundernes abonnementer med 3LikeHome,” siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

De nye abonnementer træder i kraft fra den 27. marts; dog kun for nye kunder. Gamle kunder skal dog ikke være skuffede. De ændrede abonnementer gælder nemlig for dem fra den 16. april 2018.

Mere til historien

3 er et af verdens største teleselskaber. Det opererer i blandt andet Indonesien, Irland og Italien. Det fremgår af Wikipedia.

Prisnedsættelse på 5G-bredbånd fra 3

En router med frit dataforbrug, hvor du blot skal sætte stikket i, er blevet billigere hos 3.

(mere…)
Ikke igen, YouSee!

Stopper det aldrig, YouSee? Hvor meget tror I, at kunderne vil betale for TV-pakkerne?

(mere…)
Unikt streamingtilbud fra CBB

CBB er klar med et aggressivt tilbud. Et billigt mobilabonnement med en stor mængde data og op til 6 streamingtjenester.

(mere…)
Prøv Apple One gratis i tre måneder

Se fede film og serier, hør musik, spil masser af spil og gem dine billeder på iCloud. Læs mere om, hvordan du prøver Apple One, gratis.

(mere…)
Er krigen mellem 5G og fiber udsat?

For et år siden meldte teleselskabet 3 krig mod det kablede internet. Og var ikke i tvivl om, at “fremtidens internet er trådløst".

(mere…)
Spar penge på TV 2 Play og 5 andre tjenester

CBB har netop lanceret abonnementer med op til 6 kendte streamingtjenester, og der er penge at spare.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram