Hallo? iPhone X ejere kan ikke besvare opkald

KORT NYT: En smartphone der hverken er ”smart” eller ”phone”? Nogle iPhone X-ejere, kan ikke tage telefonen, når den ringer.

Når Apple iscenesætter iPhone X som guds gave til mobilbrugerne, er det i sagens natur ærgerligt, når problemer rammer en telefon, der koster 9-10.000 kroner. Det er ikke ligefrem noget, der virker tillokkende overfor nye kunder.

Ikke desto mindre klager nogle ejere af iPhone X over problemer med at besvare indgående opkald. Klagerne begyndte i december, og eksisterer stadig.

Der er uklart hvorfor telefonen ikke reagerer, som den skal, ved indgående opkald. Ifølge en kommentar som Apple har sendt til Engadget så ”ser de nærmere på rapporterne fra brugerne”.

Jeg har i forbindelse med anmeldelsen af iPhone X ikke oplevet problemet. Hvis du har problemer med at besvare opkald på iPhone X, så smid gerne en kommentar herunder.

Ekspert: Dette skal du forvente fra Apple i 2018 – masser af guf på vej

Sådan betjener du den hjemknapløse iPhone X

Mere til historien

I november 2017 udsendte Apple en rettelse til iPhone X, der skulle fixe manglede reaktion fra skærmen. Fejlen opstod, når iPhone X blev udsat for et pludseligt temperaturfald.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.