Hallo? iPhone X ejere kan ikke besvare opkald

KORT NYT: En smartphone der hverken er ”smart” eller ”phone”? Nogle iPhone X-ejere, kan ikke tage telefonen, når den ringer.

Når Apple iscenesætter iPhone X som guds gave til mobilbrugerne, er det i sagens natur ærgerligt, når problemer rammer en telefon, der koster 9-10.000 kroner. Det er ikke ligefrem noget, der virker tillokkende overfor nye kunder.

Ikke desto mindre klager nogle ejere af iPhone X over problemer med at besvare indgående opkald. Klagerne begyndte i december, og eksisterer stadig.

Der er uklart hvorfor telefonen ikke reagerer, som den skal, ved indgående opkald. Ifølge en kommentar som Apple har sendt til Engadget så ”ser de nærmere på rapporterne fra brugerne”.

Jeg har i forbindelse med anmeldelsen af iPhone X ikke oplevet problemet. Hvis du har problemer med at besvare opkald på iPhone X, så smid gerne en kommentar herunder.

Ekspert: Dette skal du forvente fra Apple i 2018 – masser af guf på vej

Sådan betjener du den hjemknapløse iPhone X

Mere til historien

I november 2017 udsendte Apple en rettelse til iPhone X, der skulle fixe manglede reaktion fra skærmen. Fejlen opstod, når iPhone X blev udsat for et pludseligt temperaturfald.

De seneste rygter om kommende iPhone

Bliver 2024 året, hvor Apple kommer med en foldbar iPhone? Eller hvad skal vi forvente af Apples næste iPhone.

(mere…)
iPhone SE (4. generation) får to features fra iPhone 15 Pro

Det er uvist, hvornår Apple er klar med den næste iPhone SE-model. Rygterne svirrer i stor stil og det forlyder den får to features fra iPhone 15 Pro.

(mere…)
Apple Arcade får flere titler op til julen

KORT NYT: Med julen lige om hjørnet, så er der kommet flere spil til Apple Arcade, hvis du har brug for lidt afslapning.

(mere…)
OLED skærme og flere størrelser på vej til iPad

RYGTE: Selvom 2023 ikke er helt slut endnu, så forventes der ikke nogen nyheder til iPad-fronten i år. Det vil både iPad Pro og iPad Air lave om på i 2024.

(mere…)
iMessage kan nu flyde frit til og fra Android-enheder

Ny app har tilsyneladende nedbrudt en mur mellem Apple og Android. Blandt andet med gruppechat på tværs af platformene.

(mere…)
Apple bringer Qi2-opladning til ældre iPhones

Den næste større iOS-opdatering bringer Qi2-opladning til iPhone 13- og iPhone 14-modellerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
95 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram