Hallo? iPhone X ejere kan ikke besvare opkald

KORT NYT: En smartphone der hverken er ”smart” eller ”phone”? Nogle iPhone X-ejere, kan ikke tage telefonen, når den ringer.

Når Apple iscenesætter iPhone X som guds gave til mobilbrugerne, er det i sagens natur ærgerligt, når problemer rammer en telefon, der koster 9-10.000 kroner. Det er ikke ligefrem noget, der virker tillokkende overfor nye kunder.

Ikke desto mindre klager nogle ejere af iPhone X over problemer med at besvare indgående opkald. Klagerne begyndte i december, og eksisterer stadig.

Der er uklart hvorfor telefonen ikke reagerer, som den skal, ved indgående opkald. Ifølge en kommentar som Apple har sendt til Engadget så ”ser de nærmere på rapporterne fra brugerne”.

Jeg har i forbindelse med anmeldelsen af iPhone X ikke oplevet problemet. Hvis du har problemer med at besvare opkald på iPhone X, så smid gerne en kommentar herunder.

- Ekspert: Dette skal du forvente fra Apple i 2018 – masser af guf på vej

Sådan betjener du den hjemknapløse iPhone X

Mere til historien

I november 2017 udsendte Apple en rettelse til iPhone X, der skulle fixe manglede reaktion fra skærmen. Fejlen opstod, når iPhone X blev udsat for et pludseligt temperaturfald.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
95 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram