Følg Nokia's event på MWC 2018 i dag

MWC: Nokia afholder event på Mobile World Congress, søndag den 25. februar 2018, klokken 16.00. Se hvordan du følger dette event her.

Nokia is back. Sådan fristes man efterhånden til at sige. Sidste år kom Nokia-telefonerne atter tilbage i mobilkøbernes hænder – takket være HMD Global.

- Nokia er større end Sony, HTC og OnePlus

Og der har også allerede været en del lækkede oplysninger omkring noget af det, som vi kan forvente til dagens Nokia-event.

Ligesom blandt andet Samsung har Nokia (HMD Global) valgt, at præsenterer nye modeller til et event i forbindelse med verdens største mobilkonference, Mobile World Congress.

Scenen er sat i Barcelona og forventningerne er, at Nokia blandt andet offentliggør Nokia 8. Det er tidligere blevet lækket at der er en Nokia 1 og en Nokia 7 Plus på vej. Det har den oftest velinformerede Twitter-bruger @EvLeaks afsløret.

 - Er dette de kommende Nokia-telefoner?

Du kan følge eventen i dag, som altså fysisk finder sted i Barcelona. Men Nokia livestreamer eventen på deres officielle Facebook-side.

Find alle nyhederne fra Mobile World Congress 2018 på vores temasite. 

Mere til historien

Mobile World Congress foregår i Barcelona i dagene fra søndag den 25. februar 2018 til torsdag den 1. marts 2018.

Nostalgisk logo får nyt design

Hvis fødselsattesten gør, at du er tæt på 40 år i dag eller ældre, så husker du helt sikkert Nokia-logoet. Nu er det (næsten) slut.

(mere…)
Ny reparationsvenlig smartphone – mød Nokia G22

Nokia G22 er måske den mest reparationsvenlige smartphone, hvor der er mulighed for udskiftning af skærm og batteri.

(mere…)
Nokia T21 – ny Android-tablet til familien

En ny Android-tablet har set dagens lys. Den henvender sig både til virksomheder, men også som familiens tablet. Læs mere om Nokia T21.

(mere…)
Nokia X30 5G er i handlen – se pris og tilgængelighed

Salget af Nokia X30 5G er begyndt. Det er en miljøvenlig smartphone med et såkaldt PureView-kamera.

(mere…)
Nokia annoncerer 3 ”nye” telefoner og en tablet

HMD Global, firmaet bag Nokia, har annonceret en række klassiske mobiler.

(mere…)
Ingen nye Nokia-topmodeller på vej

Producenten bag Nokia-brandet, HMD Global, bekræfter, at de ikke har nogle topmodeller på vej. I stedet satser på mere budgetvenlige smartphones.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram