Flere specifikationer på Samung Galaxy S9 og Galaxy S9+ er afsløret af troværdig kilde

Tæt ved de fulde detaljer på Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ er Evan (@EvLeaks) Blass. Læs her hvad du kan forvente.

Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ (Kilde: Evan Blass / EvLeaks)
Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+ (Kilde: Evan Blass / EvLeaks)

Evan Blass, også kendt som EvLeaks, har været på spil mange gange igennem årene når det kommer til at afsløre billeder, specifikationer og lignende på kommende smartphones. Nu er han på spil igen. Denne gang med oplysninger om Galaxy S9 og Galaxy S9+.

 - Nyt læk beskriver batterierne i Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+

Galaxy S9 og Galaxy S9+ vil, ifølge Evan Blass, komme med henholdsvis en 5,8 og 6,2 tommer skærm med ”Infinity Display”.

Bagsiden på de kommende modeller fra Samsung skulle være anderledes fra Galaxy S8 og Galaxy S8+. Ændringen skulle gøre, at der ikke er problemer med at nå fingeraftrykslæserne, hvilket var et kritikpunkt på sidste års flagskibe.

Forskellen mellem Galaxy S9 og Galaxy S9+ er dog større end på forgængeren. Det er ikke længere kun skærmstørrelsen, der adskiller modellerne fra hinanden.

Galaxy S9+ skulle komme med 6 GB RAM, 128 GB intern hukommelse og et dual kamera, mens Galaxy S9 ”kun” kommer med 4 GB RAM, 64 GB intern hukommelse og et 12 megapixels kamera.

Frontkameraet skulle være på 8 megapixels på begge enheder. Ligesom de også begge kommer med stereohøjttalere og en Snapdragon 845 processer i USA og Kina, mens resten af verden får enhederne med en Exynos 9810 processor.

Det tyder på, at Samsung vil afsløre Galaxy S9 og Galaxy S9+ til Mobile World Congress 2018.

- Officielt: Galaxy S9 præsenteres den 25. februar 2018

Skal man tro de seneste rygter så vil den officielle salgsstart være 16. marts 2018 på de første markeder.

Twitter opslag fra Evan Blass

These are the Samsung Galaxy S9 and S9+ https://t.co/deXGg39m0d pic.twitter.com/RNGezrF4Bs

— Evan Blass (@evleaks) January 26, 2018

Mere til historien

Der har også været rygter om, at Samsung vil være lidt mere vovet end tidligere og lancere en lilla-variant af Galaxy S9’erne. Dette er dog endnu ikke bekræftet.

Apple tvunget til nedskalering på iPhone 14-produktion

Inden vi kender salgsstarten og specifikationerne på iPhone 14-modellerne, så forlyder det, at Apple har nedjusteret produktionen grundet chipmangel.

(mere…)
GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram