Parker billigere og nemmere med ParkOne og MobilePay

Applikationen fra parkeringsselskabet ParkOne gør det nu nemmere og billigere at finde en parkeringsplads rundt i de danske byer. MobilePay er nu integreret.

MobilePay er blevet integreret i ParkOne-applikationen (Kilde: MereMobil.dk)

MobilePay er blevet integreret i ParkOne-applikationen (Kilde: MereMobil.dk)

ParkOne gør det nu nemmere og billigere at parkere i de danske byer. Fra i dag (den 22. januar 2018) er samarbejdet mellem MobilePay og ParkOne en realitet og vil fungere på samtlige kommunale parkeringspladser i København. Inden for de kommende måneder vil løsningen blive udrullet til flere danske byer.

 – Snart finder Google en parkeringsplads

MobilePay betaling tilknyttes din konto i ParkOne-applikationen. Det betyder du slipper for at indtaste navn, adresse, email og betalingsoplysninger. Det er også nemt, at ændre den tid du har brug for parkeringspladsen på inde i appen. Du indstiller blot tiden i appen, mens du er på farten. Til slut klares betalingen så via MobilePay og efterfølgende modtager du en kvittering på mail.

– ”Det er den mest brugervenlige løsning på markedet. Man skal hverken bøvle med områdekoder eller betalingskort. Samtidig er det den billigste løsning blandt markedets seriøse aktører. Og alt er transparent, der er ingen skjulte bindingsperioder eller gebyrer,” siger Lasse Barsholm, adm. direktør hos ParkOne Mobilparkering i en pressemeddelelse.

 – Apple Maps husker hvor du parkerede bilen – sådan gør du

Med deres applikation forsøger ParkOne også at blive billigere end konkurrenterne. Prisen sættes via områdets tariffer, samt et service gebyr på 4 kroner per parkering. I København vil det ifølge ParkOne betyde, at en parkering til f.eks. 74 kroner hos ParkOne, vil koste over 80 kroner hos de mest benyttede konkurrenter.

– ”Samarbejdet med MobilePay giver os nogle markedsmæssige og omkostningsmæssige fordele, som kommer vores kunder til gode både på prisen og brugervenligheden,” siger Lasse Barsholm.

Betalingsløsningen kan anvendes både privat og erhvervsmæssigt. Man vælger blot ved et enkelt klik mellem indlagte kreditkort i MobilePay. Det kan lette rejseafregningen markant.

ParkOne applikationen findes til både Android og iOS.

Mere til historien

Hvordan du opretter dig i ParkOne applikationen afgør, hvad det koster. Der findes nedenstående muligheder. ParkOne Lite er eksempelvis til privatkunder koster kun et fast service fee på fire kroner pr. parkering uanset tidslængde.

Sundheds- og kørekort apps beder dig tage stilling

Du kan modtage påmindelser om, at tage stilling til organdonation, når du er i kontakt med det offentlige eller via sundheds- og kørekortapp.

(mere…)
MobilePay er klar med ny betalingsfunktion

Du kan nu sende penge til venner og familie i de nordiske lande, men det er ikke gratis.

(mere…)
Mobilitet for alle: Mobilitetsapps gør transport lettere

Biludlejning. Live-tracking i taxatjenester og mulighed for at leje en cykel eller scooter. Mobilitetsapps har virkelig gjort mange ting lettere.

(mere…)
iPhone-brugere SKAL kunne vælge Dankort i Apple Pay

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen minder banker og kortudbydere om de danske regler for betalinger.

(mere…)
Mobilbetaling hitter i Norden

Vi er særligt vilde med mobilbetalinger i Norden, hvor det nu er den næstmest benyttede betalingsmulighed.

(mere…)
Denne app oplader kun elbilen når strømmen er billigst

Din elbil ’tankes’ kun når der er billig strøm. Angiveligt kan op til 30 procent af udgiften til strøm spares.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram