Parker billigere og nemmere med ParkOne og MobilePay

1

Applikationen fra parkeringsselskabet ParkOne gør det nu nemmere og billigere at finde en parkeringsplads rundt i de danske byer. MobilePay er nu integreret.

MobilePay er blevet integreret i ParkOne-applikationen (Kilde: MereMobil.dk)
MobilePay er blevet integreret i ParkOne-applikationen (Kilde: MereMobil.dk)

ParkOne gør det nu nemmere og billigere at parkere i de danske byer. Fra i dag (den 22. januar 2018) er samarbejdet mellem MobilePay og ParkOne en realitet og vil fungere på samtlige kommunale parkeringspladser i København. Inden for de kommende måneder vil løsningen blive udrullet til flere danske byer.

 – Snart finder Google en parkeringsplads

MobilePay betaling tilknyttes din konto i ParkOne-applikationen. Det betyder du slipper for at indtaste navn, adresse, email og betalingsoplysninger. Det er også nemt, at ændre den tid du har brug for parkeringspladsen på inde i appen. Du indstiller blot tiden i appen, mens du er på farten. Til slut klares betalingen så via MobilePay og efterfølgende modtager du en kvittering på mail.

– ”Det er den mest brugervenlige løsning på markedet. Man skal hverken bøvle med områdekoder eller betalingskort. Samtidig er det den billigste løsning blandt markedets seriøse aktører. Og alt er transparent, der er ingen skjulte bindingsperioder eller gebyrer,” siger Lasse Barsholm, adm. direktør hos ParkOne Mobilparkering i en pressemeddelelse.

 – Apple Maps husker hvor du parkerede bilen – sådan gør du

Med deres applikation forsøger ParkOne også at blive billigere end konkurrenterne. Prisen sættes via områdets tariffer, samt et service gebyr på 4 kroner per parkering. I København vil det ifølge ParkOne betyde, at en parkering til f.eks. 74 kroner hos ParkOne, vil koste over 80 kroner hos de mest benyttede konkurrenter.

– ”Samarbejdet med MobilePay giver os nogle markedsmæssige og omkostningsmæssige fordele, som kommer vores kunder til gode både på prisen og brugervenligheden,” siger Lasse Barsholm.

Betalingsløsningen kan anvendes både privat og erhvervsmæssigt. Man vælger blot ved et enkelt klik mellem indlagte kreditkort i MobilePay. Det kan lette rejseafregningen markant.

ParkOne applikationen findes til både Android og iOS.

Mere til historien

Hvordan du opretter dig i ParkOne applikationen afgør, hvad det koster. Der findes nedenstående muligheder. ParkOne Lite er eksempelvis til privatkunder koster kun et fast service fee på fire kroner pr. parkering uanset tidslængde.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer