Motorolas 2018 lineup – måske med en iPhone X konkurrent

27

Rygterne og spekulationerne svirrer og angiveligt har Droid Life lækket en række oplysninger om Motorolas 2018-lineup. Motorola har ikke bekræftet rygterne.

Motorola moto X4 i Sterling Blue. (Foto: Motorola)

Måske overraskelserne fra Motorola bliver så som så i år. I hvert fald hvis man skal tro det seneste læk fra Droid Life, som viser en række af de store nyheder i Motorolas lineup i år. Det skriver Engadget.com.

 – Motorola vil satse stort i 2018

Flagskibet ventes at blive Moto X5. Den kommer angiveligt med en 5.9 tommer skærm med 18:9 formatet og øverste del minder om Apples iPhone X. Der er ikke nogen synlig fingeraftrykslæser. Derfor ventes det den formentlig også kommer med ansigtsgenkendelse eller med fingeraftrykslæser indbygget i skærmen.

Moto X5 kommer med AI og dual-kamera.

Men det er ikke kun topmodellen Moto X5, som får glæde af de smarte idéer og features. Også Moto Z3 og Moto Z3 Play kommer med interessante features. Skærmen på telefonerne er en 6 tommer kurvet skærm, der minder om skærmen på Samsung Galaxy S8. Moto Z3 og Moto Z3 Play gør brug af MotoMods. Der kommer eksempelvis en 5G-mod til disse. Denne giver hurtig trådløs forbindelse.

Der er en forventning om, at Moto G6 kunne blive annonceret på Mobile World Congress i februar 2018. Men de øvrige modeller lader formentlig vente på sig i nogle måneder endnu. Det er også vigtigt at huske, at der indtil videre er tale om rygter og spekulationer.

 – Motorola arbejder på selv-reparerende skærm

Motorola har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring deres 2018-lineup, men vi kommer til at følge de hele her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Måske der også kommer en Moto Z med Snapdragon 845. Det ventes også, at der kommer en Moto G6, Moto G6 Plus og Moto G6 Play  – alle med 18:9 format. Moto G6 vil have Snapdragon 450 processor, mens i hvert fald Moto G6 Plus har Snapdragon 630 processor. Batteriet i Moto G6 Plus vil være på 3.200 mAh og Moto G6 Play har et 4.000 mAh batteri.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer