Motorolas 2018 lineup – måske med en iPhone X konkurrent

Rygterne og spekulationerne svirrer og angiveligt har Droid Life lækket en række oplysninger om Motorolas 2018-lineup. Motorola har ikke bekræftet rygterne.

Motorola moto X4 i Sterling Blue. (Foto: Motorola)

Måske overraskelserne fra Motorola bliver så som så i år. I hvert fald hvis man skal tro det seneste læk fra Droid Life, som viser en række af de store nyheder i Motorolas lineup i år. Det skriver Engadget.com.

 - Motorola vil satse stort i 2018

Flagskibet ventes at blive Moto X5. Den kommer angiveligt med en 5.9 tommer skærm med 18:9 formatet og øverste del minder om Apples iPhone X. Der er ikke nogen synlig fingeraftrykslæser. Derfor ventes det den formentlig også kommer med ansigtsgenkendelse eller med fingeraftrykslæser indbygget i skærmen.

Moto X5 kommer med AI og dual-kamera.

Men det er ikke kun topmodellen Moto X5, som får glæde af de smarte idéer og features. Også Moto Z3 og Moto Z3 Play kommer med interessante features. Skærmen på telefonerne er en 6 tommer kurvet skærm, der minder om skærmen på Samsung Galaxy S8. Moto Z3 og Moto Z3 Play gør brug af MotoMods. Der kommer eksempelvis en 5G-mod til disse. Denne giver hurtig trådløs forbindelse.

Der er en forventning om, at Moto G6 kunne blive annonceret på Mobile World Congress i februar 2018. Men de øvrige modeller lader formentlig vente på sig i nogle måneder endnu. Det er også vigtigt at huske, at der indtil videre er tale om rygter og spekulationer.

 - Motorola arbejder på selv-reparerende skærm

Motorola har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring deres 2018-lineup, men vi kommer til at følge de hele her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Måske der også kommer en Moto Z med Snapdragon 845. Det ventes også, at der kommer en Moto G6, Moto G6 Plus og Moto G6 Play  - alle med 18:9 format. Moto G6 vil have Snapdragon 450 processor, mens i hvert fald Moto G6 Plus har Snapdragon 630 processor. Batteriet i Moto G6 Plus vil være på 3.200 mAh og Moto G6 Play har et 4.000 mAh batteri.

Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
For billig? Tæt på Motorola Moto G53

VIDEO: Du savner en billig basal smartphone, der er god nok til det meste. Du skal se testen af Motorola Moto G53.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram