Motorolas 2018 lineup – måske med en iPhone X konkurrent

Rygterne og spekulationerne svirrer og angiveligt har Droid Life lækket en række oplysninger om Motorolas 2018-lineup. Motorola har ikke bekræftet rygterne.

Motorola moto X4 i Sterling Blue. (Foto: Motorola)

Måske overraskelserne fra Motorola bliver så som så i år. I hvert fald hvis man skal tro det seneste læk fra Droid Life, som viser en række af de store nyheder i Motorolas lineup i år. Det skriver Engadget.com.

 – Motorola vil satse stort i 2018

Flagskibet ventes at blive Moto X5. Den kommer angiveligt med en 5.9 tommer skærm med 18:9 formatet og øverste del minder om Apples iPhone X. Der er ikke nogen synlig fingeraftrykslæser. Derfor ventes det den formentlig også kommer med ansigtsgenkendelse eller med fingeraftrykslæser indbygget i skærmen.

Moto X5 kommer med AI og dual-kamera.

Men det er ikke kun topmodellen Moto X5, som får glæde af de smarte idéer og features. Også Moto Z3 og Moto Z3 Play kommer med interessante features. Skærmen på telefonerne er en 6 tommer kurvet skærm, der minder om skærmen på Samsung Galaxy S8. Moto Z3 og Moto Z3 Play gør brug af MotoMods. Der kommer eksempelvis en 5G-mod til disse. Denne giver hurtig trådløs forbindelse.

Der er en forventning om, at Moto G6 kunne blive annonceret på Mobile World Congress i februar 2018. Men de øvrige modeller lader formentlig vente på sig i nogle måneder endnu. Det er også vigtigt at huske, at der indtil videre er tale om rygter og spekulationer.

 – Motorola arbejder på selv-reparerende skærm

Motorola har endnu ikke meldt noget officielt ud omkring deres 2018-lineup, men vi kommer til at følge de hele her på MereMobil.dk.

Mere til historien

Måske der også kommer en Moto Z med Snapdragon 845. Det ventes også, at der kommer en Moto G6, Moto G6 Plus og Moto G6 Play  – alle med 18:9 format. Moto G6 vil have Snapdragon 450 processor, mens i hvert fald Moto G6 Plus har Snapdragon 630 processor. Batteriet i Moto G6 Plus vil være på 3.200 mAh og Moto G6 Play har et 4.000 mAh batteri.

iPhone 16-modellerne kommer i disse farver

Det rygtes, at de kommende iPhone-modeller kommer i hele syv forskellige farver.

(mere…)
Ny kalender-mulighed fra den næste store iPhone-opdatering

Når iOS 18 lander, bliver det med en længe ventet mulighed i kalenderen.

(mere…)
Bose garanterer lydkvaliteten i nyt headset – Moto Buds+

TEST: Lyd fra Bose! Feel the bass! Det lyder lovende og Motorola Moto Buds+ skuffer da heller ikke.

(mere…)
Her er Moto Buds+ med lyd fra Bose

Motorola er klar med et nyt headset, hvor Bose har hjulpet med at finjustere lyden.

(mere…)
Bred opbakning til ny telefon-serie

De vigtigste forhandlerkæder i Danmark bakker op om den nye Moto-serie.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram