Samsung giver smarturet Gear S3 bedre batteritid

En ny opdatering løser angiveligt et problem med batteridræn på Samsung Gear S3.

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsungs seneste smartur har haft problemer med batteriet. Men det skulle nu være slut. Det rapporterer Android Authority, der henviser til en ny softwareopdatering til Samsung Gear S3.

Problemerne stammede efter sigende fra en opdatering til smarturets styresystem. Samsungs smartur kører sit eget operativsystem kaldet Tizen OS.

For nylig blev dette opdateret til Tizen OS 3.0. Og denne udgave var tilsyneladende ikke helt gennemtestet. I hvert fald brokkede flere brugere sig over dårlig batteritid.

Samsung Gear S3 test – nu er Samsung i gear

MereMobil.dk har tidligere testet Gear S3. Den gang hed det, at uret havde markedets bedste batteritid. I anmeldelsen lyder det: “Jeg har kørt gennem fire hele døgn uden opladning. På en tur til San Fransisco var uret opladet mandag morgen og først torsdag aften så det opladeren igen.”

Dermed er uret markant mere udholdent end Apples bud på et smartur, som MereMobil.dk har haft rundt om håndledet i en test (Apple Watch Series 3).

Apple er verdens største wearable-producent

Det er uvist om den nye opdatering tager Gear S3 tilbage til samme udholdenhedsniveau som Tizen OS 2.3.2. Det var nemlig denne udgave af operativsystemet, der var på uret, da MereMobil.dk testede smarturet.

For at downloade den nyeste udgave af Tizen OS til Samsung Gear S3 skal man bruge Gear-appen. I den finder kan man nemlig søge efter opdateringer og efterfølgende downloade dem.

Opdateringen er ifølge Android Authority forholdsvis lille. Den fylder nemlig kun 21 megabyte. Det skulle derfor ikke være noget problem at finde plads til den, da uret har en samlet lagerplads på 4 gigabyte.

Har du et Samsung Gear S3? Hvordan oplever du batteritiden?

Mere til historien

Markedet for smarturer oplever hård konkurrence. Seneste har Addidas måttet kaste håndklædet i ringen og give op på smarte urer. Det skriver The Verge.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram