Samsung giver smarturet Gear S3 bedre batteritid

En ny opdatering løser angiveligt et problem med batteridræn på Samsung Gear S3.

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsungs seneste smartur har haft problemer med batteriet. Men det skulle nu være slut. Det rapporterer Android Authority, der henviser til en ny softwareopdatering til Samsung Gear S3.

Problemerne stammede efter sigende fra en opdatering til smarturets styresystem. Samsungs smartur kører sit eget operativsystem kaldet Tizen OS.

For nylig blev dette opdateret til Tizen OS 3.0. Og denne udgave var tilsyneladende ikke helt gennemtestet. I hvert fald brokkede flere brugere sig over dårlig batteritid.

Samsung Gear S3 test – nu er Samsung i gear

MereMobil.dk har tidligere testet Gear S3. Den gang hed det, at uret havde markedets bedste batteritid. I anmeldelsen lyder det: “Jeg har kørt gennem fire hele døgn uden opladning. På en tur til San Fransisco var uret opladet mandag morgen og først torsdag aften så det opladeren igen.”

Dermed er uret markant mere udholdent end Apples bud på et smartur, som MereMobil.dk har haft rundt om håndledet i en test (Apple Watch Series 3).

Apple er verdens største wearable-producent

Det er uvist om den nye opdatering tager Gear S3 tilbage til samme udholdenhedsniveau som Tizen OS 2.3.2. Det var nemlig denne udgave af operativsystemet, der var på uret, da MereMobil.dk testede smarturet.

For at downloade den nyeste udgave af Tizen OS til Samsung Gear S3 skal man bruge Gear-appen. I den finder kan man nemlig søge efter opdateringer og efterfølgende downloade dem.

Opdateringen er ifølge Android Authority forholdsvis lille. Den fylder nemlig kun 21 megabyte. Det skulle derfor ikke være noget problem at finde plads til den, da uret har en samlet lagerplads på 4 gigabyte.

Har du et Samsung Gear S3? Hvordan oplever du batteritiden?

Mere til historien

Markedet for smarturer oplever hård konkurrence. Seneste har Addidas måttet kaste håndklædet i ringen og give op på smarte urer. Det skriver The Verge.

Disse Mac-computere kan opdateres til macOS Sequoia

LISTE: I efteråret 2024 frigives macOS Sequoia. Her kan du se, hvilke Mac-computere, der kan opdateres til macOS Sequoia.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 er lækket totalt

Et stort læk afslører angiveligt alle specifikationerne på den kommende foldbare Samsung Galaxy Z Fold6. Se dem her.

(mere…)
Disse telefoner får Apple Intelligence

Apple kommer med iOS 18 i efteråret til en række telefoner. Men det er begrænset, hvilke telefoner som understøtter Apple Intelligence.

(mere…)
Så mange iPhone-ejere har iOS 17 installeret

Sidste års store opdatering er ikke blevet taget så godt imod som tidligere opdateringer.

(mere…)
Her er de største nyheder til dit Apple Watch

Apple har givet en forsmag på, hvad vi kan forvente af den næste store opdatering til Apple Watch. Læs om hvad watchOS 11 bringer med sig.

(mere…)
Så er Galaxy Watch FE en realitet

Samsung har netop lanceret deres nyeste smartwatch, som lyder navnet Galaxy Watch FE. Se pris og tilgængelighed her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram