Samsung giver smarturet Gear S3 bedre batteritid

37

En ny opdatering løser angiveligt et problem med batteridræn på Samsung Gear S3.

Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)
Samsung Gear S3 Classic (Foto: Samsung)

Samsungs seneste smartur har haft problemer med batteriet. Men det skulle nu være slut. Det rapporterer Android Authority, der henviser til en ny softwareopdatering til Samsung Gear S3.

Problemerne stammede efter sigende fra en opdatering til smarturets styresystem. Samsungs smartur kører sit eget operativsystem kaldet Tizen OS.

For nylig blev dette opdateret til Tizen OS 3.0. Og denne udgave var tilsyneladende ikke helt gennemtestet. I hvert fald brokkede flere brugere sig over dårlig batteritid.

Samsung Gear S3 test – nu er Samsung i gear

MereMobil.dk har tidligere testet Gear S3. Den gang hed det, at uret havde markedets bedste batteritid. I anmeldelsen lyder det: “Jeg har kørt gennem fire hele døgn uden opladning. På en tur til San Fransisco var uret opladet mandag morgen og først torsdag aften så det opladeren igen.”

Dermed er uret markant mere udholdent end Apples bud på et smartur, som MereMobil.dk har haft rundt om håndledet i en test (Apple Watch Series 3).

Apple er verdens største wearable-producent

Det er uvist om den nye opdatering tager Gear S3 tilbage til samme udholdenhedsniveau som Tizen OS 2.3.2. Det var nemlig denne udgave af operativsystemet, der var på uret, da MereMobil.dk testede smarturet.

For at downloade den nyeste udgave af Tizen OS til Samsung Gear S3 skal man bruge Gear-appen. I den finder kan man nemlig søge efter opdateringer og efterfølgende downloade dem.

Opdateringen er ifølge Android Authority forholdsvis lille. Den fylder nemlig kun 21 megabyte. Det skulle derfor ikke være noget problem at finde plads til den, da uret har en samlet lagerplads på 4 gigabyte.

Har du et Samsung Gear S3? Hvordan oplever du batteritiden?

Mere til historien

Markedet for smarturer oplever hård konkurrence. Seneste har Addidas måttet kaste håndklædet i ringen og give op på smarte urer. Det skriver The Verge.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
37 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer